-
Kάνει να κάνω πάντες και να πηγαίνω γρήγορα με κοντό κιβώτιο ή το κοντό χρησιμεύει για να ξεκολλάει απο εμπόδια? (Grand Cherokee μοντλ. 2001 4,7L )
-
Kάνει να κάνω πάντες και να πηγαίνω γρήγορα με κοντό κιβώτιο ή το κοντό χρησιμεύει για να ξεκολλάει απο εμπόδια? (Grand Cherokee μοντλ. 2001 4,7L )
-
-
το grand cherokee εχει φτιαχτει για να πηγαινει με 200+ στην κηφησιας, οποιαδηποτε αλλη χρηση ειναι βεβηλη.
βεβαια αν θες να κανεις παντες μπορεις και να αγορασεις ποδηλατο...
-
Βεβαίως και κάνει να κάνεις πάντες αλλά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δύσκολο το βλέπω να τα καταφέρνεις....
Γενικά για να μπούνε τα κοντά έχεις κίνηση και στις 4 ρόδες και πολύ πιθανόν και μπλοκαρισμένο το κεντρικό διαφορικό. Μπορεί λοιπόν τα κοντά να πολλαπλασιάζουν την ροπή 2 ως 3 φορές αλλά και πάλι.... χλωμό σε βλέπω. Δοκίμασε σε κανένα χαλικόδρομο μόνο εκεί έχεις ελπίδες αλλά εκεί μάλλον δεν χρειάζεσαι κοντά....
Θα έφτανε να είχες μοντέλο που είναι πισωκίνητο χωρίς να βάζεις κοντά..... -
Να υπενθυμισω ενα βιντεακι που παιζει εδω μεσα με ενα που πηγε να κανει παντα με ενα τχιπ και ανατραπηκε;
-
Δεν ξέρω απο που τα ακούτε αυτά, αλλά το δικό μου το έχω ντριφτάρει αρκετά σε καλή άσφαλτο.
Παιδιά πάρτε το είδηση.
Χέρια θέλει και γυρνάνε Ο Λ Α τα αμάξια.
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Δεν ξέρω απο που τα ακούτε αυτά, αλλά το δικό μου το έχω ντριφτάρει αρκετά σε καλή άσφαλτο.Παιδιά πάρτε το είδηση.
Τούμπα μη γυρίσουν μόνο
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Δεν ξέρω απο που τα ακούτε αυτά, αλλά το δικό μου το έχω ντριφτάρει αρκετά σε καλή άσφαλτο.
Παιδιά πάρτε το είδηση.
Τούμπα μη γυρίσουν μόνο
Η τούμπα είναι εύκολη, ακόμα και εγώ το κάνω...
Κοντό στο Grand Cherokee?