-
Λέω εαν συμφωνειται να γραφουμε διευθυνσεις και μοντελα μπας και κανουμε κάτι.
Τι λέτε ξεκινάμε;
-
Τι λέτε ξεκινάμε;
-
Τι λέτε ξεκινάμε;
-
....εγω λεω μετα να εκτυπωσουμε τις σελιδες και να κοντραρουμε τον Χρυσο Οδηγο σε παχος
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
....εγω λεω μετα να εκτυπωσουμε τις σελιδες και να κοντραρουμε τον Χρυσο Οδηγο σε παχος -
Εδώ στη Πάτρα επι της Κανακάρη, 2 τετράγωνα πριν την Τριών Ναυάρχων είναι παρατημένη 4 χρόνια τώρα μια BMW 25ετίας τουλάχιστον, 2λιτρη, σειρά δεν ξέρω γιατι έχει φύγει το μισό σηματάκι, με σκασμένα λάστιχα και ξεφτισμένα πωλητήρια (με τιμή σε δραχμές). Απο απορία δοκίμασα να πάρω το νούμερο που έλεγε το πωλητήριο αλλα απάντηση γιοκ. Πάντως είναι σε ψιλοάθλια κατάσταση μέσα-έξω.
-
Το εγκατα ΛΕ λειμμενα, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, και ειναι σωστοτερο
...με ολο το συμπαθιο δηλαδη
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Το εγκατα ΛΕ λειμμενα, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, και ειναι σωστοτεροέλα όμως που δεν είναι! σόρι για το off topic
-
Δεν ειμαι φιλολογος, αλλα
Δεν λες, τα παρακατω,
ΠαραΤΕταμενη, ΚΕκλεισμενων, ΠΕπερασμενα στοιχεια, ΠΕπεισμενος....
ειναι η αυξηση της μετοχης
Μπορει να ειναι αρχαΐζουσα, αλλα ακομα χρησιμοποιηται, οποτε λαθος σιγουρα δεν ειναι.
Σιγουρα οφ τοπικ.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
ειναι η αυξηση της μετοχηςΝομίζω πως λέγεται 'διπλασιασμός'.
-
Το σωστο ειναι εγκατα ΛΕ λειμμενα.
Η σωστη ερωτηση παντως θα ηταν 'που ΔΕΝ υπαρχουν, και οχι που υπαρχουν...'
-
rallaki 1600 χρώματος μπλε, στο πολύγωνο. πέρυσι το έδινε 5.000 ή 6.000 € -(ήταν τρακαρισμένο πισω και μπροστά στο φανάρι το δεξί)- δεν θυμάμαι ακριβώς και φέτος είναι με κουκούλα και σκασμένα λάστιχα..
-
δε νομιζω οτι ειναι καλο σκεπτικο να αναφερονται εδω που βρισκονται εγκαταλελειμενα αυτοκινητα ανα το λεκανοπεδιο....
δεν καταλαβαινω και τον λογο υπαρξης του τοπικ...
-
να τα μαζεψουμε σε ενα μερος και ολοι οι φτωχοι ανθρωποι (σαν και εμενα )να παμε να παρουμε απο ενα.
πριν απο κατι χρονια θυμαμε ενασ γειτονασ μου ειχε ενα zastava 5θυρο πρεπει να ηταν το μοντελο πριν το yugo δεν θυμαμε πως το λενε, και ηταν εν κινηση σε καλη κατασταση αλλα επειδη ηταν παλιο και δεν το ηθελε, αλλα ουτε καταφερε να το πουλησει φωναξε τον οδδυ και το μαζεψε. και να σκεφτητε οτι καποιος του το ειχε ζητησει να του το χαρισει αλλα αυτος δεν δεχτηκε. λεει καλυτερα να το φανε τα σκυλια παρα να το χαρισω τσαμπα σε καποιον. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εδώ στη Πάτρα επι της Κανακάρη, 2 τετράγωνα πριν την Τριών Ναυάρχων είναι παρατημένη 4 χρόνια τώρα μια BMW 25ετίας τουλάχιστον, 2λιτρη, σειρά δεν ξέρω γιατι έχει φύγει το μισό σηματάκι, με σκασμένα λάστιχα και ξεφτισμένα πωλητήρια (με τιμή σε δραχμές). Απο απορία δοκίμασα να πάρω το νούμερο που έλεγε το πωλητήριο αλλα απάντηση γιοκ. Πάντως είναι σε ψιλοάθλια κατάσταση μέσα-έξω.Πριν λίγο πέρασα από κει (δουλέυω Τριών Ναυάρχων) και την κοιτούσα.Βαρέθηκα να τη βλέπω πια!Στην Πάτρα είναι πολλά.Θεσσαλόνίκης και Έλληνος Στρατιώτου, ένα Φιατ 131 με τελευταίο σήμα από τέλη 2000.'Εχει και ειδοποιητήριο για μετακίνηση, αλλά από τον ήλιο ούτε που διαβάζεται.Μη τα πω όλα που θυμάμαι γιατί θα γράφω για κάαααμποση ώρα!
-
Εμένα ξέρετε τι μου έκανε ετντύπωση...? Στα Βριλησσια σε περιοχή που δε παίζει πρόβλημα παρκαρίσματος ένα GOLF III που εμφανίστηκε τρακαρισμένο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπήκε σηματάκι πως θα μαζευτεί...
Αντιθέτως στη Καισαριανή που μένει φίλος μου είναι εκεί γύρω που συνήθως ψάχνω για παρκάρισμα 4-5 παρατημένα χρόνια τώρα, αλλά σηματάκια μόνο 1-2 έχουν επίσης χρόνια πάλι...
-
Γεια χαρά μάγκες. Ένας κολλητός εντόπισε εγκαταλειμένο ένα παλαιό όχημα (χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες). Εκείνος οδηγούσε ένα ίδιο. Πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και ρώτησε εάν μπορεί να βάλει χέρι στο εγκαταλειμένο. Του απάντησαν ότι εάν έχει επάνω κολλημένο το σχετικό χαρτί από το δήμο τότε μπορεί να βάλει χέρι ΝΟΜΙΜΩΣ.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Γεια χαρά μάγκες. Ένας κολλητός εντόπισε εγκαταλειμένο ένα παλαιό όχημα (χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες). Εκείνος οδηγούσε ένα ίδιο. Πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και ρώτησε εάν μπορεί να βάλει χέρι στο εγκαταλειμένο. Του απάντησαν ότι εάν έχει επάνω κολλημένο το σχετικό χαρτί από το δήμο τότε μπορεί να βάλει χέρι ΝΟΜΙΜΩΣ.Σώπα ρε συ!!!!
Πωπω και ήταν μια Α75 κάμποσο καιρό με χαρτάκι στην γειτονιά μου...
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Του απάντησαν ότι εάν έχει επάνω κολλημένο το σχετικό χαρτί από το δήμο τότε μπορεί να βάλει χέρι ΝΟΜΙΜΩΣ.Πολυ κουλό μου ακούγεται να αφήνουν να μπει χερι σε ξενη ιδιοκτησια,αλλωστε το χαρτάκι για το οποίο γίνεται λόγος είναι απλό warning αν δεν απατώμαι,παντως ήσουν σαφής όσον αφορα το τι του είπαν, ΝΟΜΙΜΩΣ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πολυ κουλό μου ακούγεται να αφήνουν να μπει χερι σε ξενη ιδιοκτησια,δεν είναι ιδιοκτησία είναι κάτι παρατημένο και πεταμένο στο δρόμο
αλλωστε το χαρτάκι για το οποίο γίνεται λόγος είναι απλό warning αν δεν απατώμαι
ναι είναι warning. Εάν ανήκει σε κάποιον αυτός ο κάποιος να το μαζέψει
,παντως ήσουν σαφής όσον αφορα το τι του είπαν, ΝΟΜΙΜΩΣ
εάν σου κάτσει τέτοια ευκαιρία πάρε στο τμήμα της γειτονιάς σου και ρώτα (να βεβαιωθείς ότι δεν σου γράφω αυνανίες)
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ Ι.Χ ΠΟΥ Υπάρχουν;