-
Έχουμε ήδη φθάσει στον 5ο αγώνα του πρωταθλήματος του forum και αυτός ο αγώνας αναμένεται να είναι καυτός! Οι χρόνοι πιστεύω αυτή τη φορά θα είναι πιο κοντά από ποτέ μιας και όλοι έχουν μπει πλέον για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού και οι διαφορές αγώνα με αγώνα στενεύουν.
Σχόλια λοιπόν και ότι άλλο επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε σε αυτό το thread.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή που μας έρχεται, δηλαδή 12 Ιουνίου.
Καλή προπόνηση να έχουμε!
-
Έχουμε ήδη φθάσει στον 5ο αγώνα του πρωταθλήματος του forum και αυτός ο αγώνας αναμένεται να είναι καυτός! Οι χρόνοι πιστεύω αυτή τη φορά θα είναι πιο κοντά από ποτέ μιας και όλοι έχουν μπει πλέον για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού και οι διαφορές αγώνα με αγώνα στενεύουν.
-
-
-
Barcelona 2002
Kυριακή 12/6/2005
22:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:35 Qualifying
23:35 - 23:45 Warm Up
23:45 Das Rennen **(13 laps) **
Server: Fire_Bro
Room name: 4T FORUM
Room password: montmelo
-
πότε θα διεξαχθεί αγώνας υπό βροχή?
-
Δεν σε σώζει ούτε η βροχή. Τρεμουλιάρη.
-
τι κατέβασες πάλι βρε? Νομίζω πρέπει να αλλάξουμε την ώρα διεξαγωγής του αγώνα για τη Κυριακή επειδή ο 'πραγματικός' αγώνας είναι 8 το βράδυ. Βέβαια λογικά θα προλάβουμε αλλά ήθελα ένα μικρό κενό. Να το κάνουμε 22.30 τα ελεύθερα?
-
Barcelona 2002
Kυριακή 12/6/2005
22:30 - 23:15 Practice 4
23:15 - 23:50 Qualifying
23:50- 24:00 Warm Up
24:00 Das Rennen **(13 laps) **
Server: Fire_Bro
Room name: 4T FORUM
Room password: montmelo
-
καταρχην σορρυ για το offtopic!
κατεβασα και εγω το παιχνιδι, μπορω να συμμετεχω στο πρωταθλημα? Βεβαια δεν ξερω αν θα μπορεσω να συμετασχω στον τρεχων αγωνα καθως σημερα παραλαμβανω την τιμονιερα μου και θελω λιγο χρονο να το μαθω!
υπαρχoυν πουθενα οδηγιες για το που συνδεομαι και ΠΩΣ για να παιξουμε online? [/list]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καταρχην σορρυ για το offtopic!κατεβασα και εγω το παιχνιδι, μπορω να συμμετεχω στο πρωταθλημα? Βεβαια δεν ξερω αν θα μπορεσω να συμετασχω στον τρεχων αγωνα καθως σημερα παραλαμβανω την τιμονιερα μου και θελω λιγο χρονο να το μαθω!
υπαρχoυν πουθενα οδηγιες για το που συνδεομαι και ΠΩΣ για να παιξουμε online? [/list]
φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις και καθόλου να μη ξέρεις μπορείς να μπεις και αν είσαι τυχερός να βαθμολογηθείς. Εφόσον είμαστε πχ 6 άτομα βαθμολογείται και ο τελευταίος.
Τώρα όσον αφορά τις οδηγίες...απλά πας multiplayer και κάνεις refresh την λίστα. Στη συνέχεια ψάχνεις να βρείς το παιχνίδι με το όνομα που έχουμε φτιάξει και κάνεις join.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
καταρχην σορρυ για το offtopic!
κατεβασα και εγω το παιχνιδι, μπορω να συμμετεχω στο πρωταθλημα? Βεβαια δεν ξερω αν θα μπορεσω να συμετασχω στον τρεχων αγωνα καθως σημερα παραλαμβανω την τιμονιερα μου και θελω λιγο χρονο να το μαθω!
φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις και καθόλου να μη ξέρεις μπορείς να μπεις και αν είσαι τυχερός να βαθμολογηθείς. Εφόσον είμαστε πχ 6 άτομα βαθμολογείται και ο τελευταίος.
Τώρα όσον αφορά τις οδηγίες...απλά πας multiplayer και κάνεις refresh την λίστα. Στη συνέχεια ψάχνεις να βρείς το παιχνίδι με το όνομα που έχουμε φτιάξει και κάνεις join.
οκ ευχαριστω!
καλα δε με νοιαζει η βαθμολογια, να δοκιμασω θελω!
ξεκιναω προπονηση για Ισπανια και αν προλαβω θα τρεξω μαζι σας! -
εχεις την ευχη μου mschumacher!!!
ολα θα ναι τζιτζι μπριτζι!!! -
ειμαι στο 1:20:97 με πιθανοτητες να παω μεχρι 1:20,0.
κανω τιποτα ή τζαμπα βενζινη καιω??
για γραψτε κανενα δικο σας χρονο να συγκρινουμε..
edit: 1:20:344
-
Ποιό παιχνίδι είναι αυτό βρε παιδιά;;
Που το βρίσκουμε?
-
Ο χρήστης mparracuda έγραψε:
Ποιό παιχνίδι είναι αυτό βρε παιδιά;;Που το βρίσκουμε?
μιλαμε για το F1 challenge 99-02
αν δεν θες να το αγορασεις, μπορεις να το κατεβασεις απο το ιντερνετ, αλλα ειναι 700ΜΒ! -
thanks! θα το βρω από κάποιον φίλο για δοκιμή
-
Τώρα που τελείωσα τις Πανελλήνιες μπορώ να πάρω μέρος και εγώ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχεις την ευχη μου mschumacher!!!
ολα θα ναι τζιτζι μπριτζι!!!xaxax!! να σε καλά φίλε
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τώρα που τελείωσα τις Πανελλήνιες μπορώ να πάρω μέρος και εγώ?γφυσικά και μπορείς! το ρωτάς?
5ος Αγώνας F1 Challenge SPAIN 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005