-
Ανοίγω το topic αηδιασμένος από την πρόσφατη επαναφορά στα κανάλια του θέματος των επωνύμων που απέφυγαν να υπηρετήσουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθω περήφανος που ο Ρέμος κάνει παρέλαση στην Τρίπολη ή που ο Φοίβος ντύθηκε ναυτάκι!!!
Είναι από τις στιγμές που νιώθει κανείς μ@λ@κ@ς που ζει σε αυτή τη χώρα και είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην κοινωνία και το κράτος...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είμαι εγώ offside, αλλά πείτε μου... Δεν σας εξοργίζει αυτή η υποκρισία και η ανανδρία?(γιατί περί αυτού πρόκειται). -
Ανοίγω το topic αηδιασμένος από την πρόσφατη επαναφορά στα κανάλια του θέματος των επωνύμων που απέφυγαν να υπηρετήσουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθω περήφανος που ο Ρέμος κάνει παρέλαση στην Τρίπολη ή που ο Φοίβος ντύθηκε ναυτάκι!!!
Είναι από τις στιγμές που νιώθει κανείς μ@λ@κ@ς που ζει σε αυτή τη χώρα και είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην κοινωνία και το κράτος...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είμαι εγώ offside, αλλά πείτε μου... Δεν σας εξοργίζει αυτή η υποκρισία και η ανανδρία?(γιατί περί αυτού πρόκειται). -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
αλλά πείτε μου... Δεν σας εξοργίζει αυτή η υποκρισία και η ανανδρία?(γιατί περί αυτού πρόκειται).εγώ θα το έλεγα διαφήμιση!
-
[>quote='Batman']Ανοίγω το topic αηδιασμένος από την πρόσφατη επαναφορά στα κανάλια του θέματος των επωνύμων που απέφυγαν να υπηρετήσουν.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είμαι εγώ offside, αλλά πείτε μου... Δεν σας εξοργίζει αυτή η υποκρισία και η ανανδρία?(γιατί περί αυτού πρόκειται).[/quote]
Μην βλεπεις STAR για να μην χαλιεσαι.......
-
Είναι τρέλα!!!! Λες και εμείς δεν είχαμε δουλειές να βγάλουμε λεφτά αντί του να πάμε στρατό μόνο ο Ρέμος είχε πρόβλημα!!!!!
Αχ που ζούμε θεε μου!!!!!
Απλά δεν πρόκειται να ξαναπάω στον Ρέμο να του δώσω λεφτά σε κανένα μαγαζί ή κανένα cdακι..... ας το κάνουν άλλοι!!!!!Μήπως είναι όντως αλήθεια οι φήμες???? Ρε λετε να τον πλακώσει ο Κούγιας?
-
Το είχα πει αρχαϊστί, να το πω και πιο κατανοητά:
-
μα καλα αν παει ο φοιβος φανταρος, τι θα γινει του χρονου; τι θα τραγουδαει η Βανδη, η Βισση, η Αντζελα, ο Σακης, η Πεγκυ κτλ???
προτείνω να απαλλαγεί απο τα καθήκοντα του ο ναυτης Φοίβος και να επιστρέψει στα στούντιο......
ειρωνικα ειναι τα παραπάνω φυσικα......................
-
δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει. Αφου ολοι λιγο πολυ προσπαθουμε να αποφυγουμε τον στρατο..και υπαρχουν και αλλοι με πιο γερα κονε που δεν κανουν τπτ αλλα δεν τουσ δειχνει η tv. αμα καταφερνουν οι διασημοι να λουφαρουν μαγκια τους!
-
Μόνο αηδία με κάνουν να νιώθω τέτοιου είδους περιστατικά! Τι να πω βρε παιδιά, ίσως το ότι πριν ενάμιση χρόνο απολύθηκα, ίσως το ότι υπηρετώντας στην Κύπρο τεθωρακισμένα, με έκανε να θεωρώ ότι πρέπει να είμαι υπερήφανος και που υπηρέτησα, και να βλέπω υποτιμητικά (δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι) κάτι τέτοιους τύπους. (π.χ. τους προαναφερθέντες τραγουδιάριδες).
Τι να πω, αυτά να τα βλέπουν όλοι και όλες που ξημεροβραδιάζονται στα μαγαζιά που τραγουδάνε. Άλλα τέτοιοι είμαστε, θα συνεχίσουμε να τους θαυμάζουμε, τα κοριτσάκια θα συνεχίσουν να 'κόβουν τις φλέβες τους' για τον κάθε Παπακαλιάτη και η ζωή στο έρημο τούτο κράτος θα κυλάει όμορφα και ωραία!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει. Αφου ολοι λιγο πολυ προσπαθουμε να αποφυγουμε τον στρατο..και υπαρχουν και αλλοι με πιο γερα κονε που δεν κανουν τπτ αλλα δεν τουσ δειχνει η tv. αμα καταφερνουν οι διασημοι να λουφαρουν μαγκια τους!Γενικά, όποιος είναι φίδι και ξεφεύγει απ' το κράτος είναι μάγκας....Το θέμα είναι να εχεις κονέ.....Μη κοιτάς εμας τα 'ρόιδα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
προτείνω να απαλλαγεί απο τα καθήκοντα του ο ναυτης Φοίβος και να επιστρέψει στα στούντιο......
Μωρε να τον στειλουνε σε κανα πλοιο να κανει ματσακονι... θα σου πω εγω μετα... Μετα θα βγαζει Λαικες επιτυχιες του στυλ 'Η δουλεια κανει τους αντρες'
Αμμ το αλλο με τον Ρεμο... το καημενο το παιδι λεει παει να κανει την θητεια του... και ακουω στο καπακι πως θα απολυθει αυτο τον μηνα!!! Αυτο θητεια ειναι? Τα ακουσα και πηρα αναποδες...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
δεν καταλαβαινω γιατι σας πειραζει. Αφου ολοι λιγο πολυ προσπαθουμε να αποφυγουμε τον στρατο..και υπαρχουν και αλλοι με πιο γερα κονε που δεν κανουν τπτ αλλα δεν τουσ δειχνει η tv. αμα καταφερνουν οι διασημοι να λουφαρουν μαγκια τους!
Γενικά, όποιος είναι φίδι και ξεφεύγει απ' το κράτος είναι μάγκας....Το θέμα είναι να εχεις κονέ.....Μη κοιτάς εμας τα 'ρόιδα...
γενικα οποιος καταφερνει και ξεφευγει απο κατι που τον βαζουν να κανει χωρις τη θεληση του, ειναι μαγκας..
ειτε ειναι ο γιος του ναυαρχου, ειτε ο σκυλας τραγουδιστης ειστε ο βοσκος με τα 50 προβατα. -
Aerandir:
'γενικα οποιος καταφερνει και ξεφευγει απο κατι που τον βαζουν να κανει χωρις τη θεληση του, ειναι μαγκας..
ειτε ειναι ο γιος του ναυαρχου, ειτε ο σκυλας τραγουδιστης ειστε ο βοσκος με τα 50 προβατα.'Μια ερώτηση, δηλαδή εγώ δεν συμφωνώ στην απαγόρευση και πάω ανάποδα σε έναν μονόδρομο. Αν το κάνω και την γλιτώσω είμαι μάγκας?
Και μην μου πεις ότι δεν είναι το ίδιο. Νόμος το ένα, νόμος και το άλλο!
-
Ο χρήστης MSRclub έγραψε:
Aerandir:
'γενικα οποιος καταφερνει και ξεφευγει απο κατι που τον βαζουν να κανει χωρις τη θεληση του, ειναι μαγκας..
ειτε ειναι ο γιος του ναυαρχου, ειτε ο σκυλας τραγουδιστης ειστε ο βοσκος με τα 50 προβατα.'Μια ερώτηση, δηλαδή εγώ δεν συμφωνώ στην απαγόρευση να πάω ανάποδα σε έναν μονόδρομο. Αν το κάνω και την γλιτώσω είμαι μάγκας?
Και μην μου πεις ότι δεν είναι το ίδιο. Νόμος το ένα, νόμος και το άλλο!
ναι εχεις δικαιο ετσι οπως το θετεις.
σκεφτηκα αρκετη ωρα για να σου απαντησω κατι αλλα δεν τα καταφερα..ισως ειμαι και κουρασμενος . -
Ειναι θεμα παιδείας.Στην Ελλάδα αν το κανεις αυτο εισαι μάγκας,αν μαλιστα μενεις σε αυτον τον μονοδρομο, τοτε εχεις δικαίωμα να πας αναποδα.
Σε καποια πολιτισμένη χώρα απλώς χαρακτηρίζεσαι ως 'κωλοτρυπίδι'. -
Η λογική αν μπορούσες θα το έκανες και εσύ, δεν με βρίσκει σύμφωνο πάντως. Και να το έκανα και εγώ, πάλι θα έβριζα τη πολιτεία που με άφησε! Δεν είναι υγιή σημάδια αυτά ότι και να πούμε. Αυτό πάντως είναι και το μεγάλο μάθημα του στρατού στα νιάτα της ελλάδας. Τους ξεκόβει κάθε αυταπάτη πως 'σωστά' θα πάνε μπροστά. Μεγάλο σχολείο, και ειλικρινά για την κατάντια μας πιστεύω πως φταίει και ο στρατός, ειδικά πιο παλιά που έπαιρνε 'αμόρφωτα' 18άρηκα παιδιά και τους έδειχνε το ιδανικό της λούφας και παραλλαγής, πως μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα και πως πολύ απλά οι κανόνες είναι για να σπάνε! Εμπόλεμη η κατάσταση, και λογικό να χρησιμοποιούμε κάθε μέσο(ν).
Πάντως το ξεγύμνωμα πάει και στα ΜΜΕ! Ότι πιο λογικό να πηγαίνει ο άλλος στα 35 φαντάρος ,χωρίς την παραμικρή τιμωρία που 'έκλεψε' και κουβέντα για το κύκλωμα απαλλαγών -
Φοίβος στρατό;;;
Βλέπω σε 2 χρόνια ΟΛΟΙ οι τραγουδιστές να τραγουδάνε για το ναυτάκι στη σκοπιά!!!Πάβντως εμένα δε με νοιάζει να το διαφημίζουν...
Δηλαδή τι; Να ζηλέψω που αυτοί το διαφημίζουν και εμένα με το ζόρι ήρθε η μάνα μου με τον αδερφό μου να με δούνε στην Καλαμάτα στην ορκομωσία;Σιγά το σπουδαίο!! Άλλωστε και αν με πιάσει κόψιμο δια 2 βδομάδες ούτε ο γείτονάς μου δε θα το μάθει, ενώ αν το πάθει ο Ρέμος θα βουήξει η νυχτερινή Ελλάς!!!
Αυτό που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ είναι για αυτούς που απαλάσσονται, ή που περνάνε ΜΕΛΙ, λόγω ονόματος και το παίζουν στρατευμένοι!!!
Αλλά και πάλι, πείτε μου ποιος είχε μέσον και δεν το έβαλε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αμμ το αλλο με τον Ρεμο... το καημενο το παιδι λεει παει να κανει την θητεια του... και ακουω στο καπακι πως θα απολυθει αυτο τον μηνα!!! Αυτο θητεια ειναι? Τα ακουσα και πηρα αναποδες...
Είναι 35 χρονών το παλληκάρι οπότε μπορεί να εξαγοράσει την θητεία του βάσει του νόμου έναντι 18.000ευρώ περίπου και πρέπει να κάνει μόνο 45 μέρες την υποχρεωτική θητεία
Το θέμα είναι γιατί τόσα χρόνια δεν πήγε στρατό??? -
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Είναι 35 χρονών το παλληκάρι οπότε μπορεί να εξαγοράσει την θητεία του βάσει του νόμου έναντι 18.000ευρώ περίπου και πρέπει να κάνει μόνο 45 μέρες την υποχρεωτική θητεία
Το θέμα είναι γιατί τόσα χρόνια δεν πήγε στρατό???Για να την αγοράσει έναντι ενός (δικού του) μηνιάτικου...
ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!!! (τη θητεία...)
Θητεία & Επώνυμοι : Η τέχνη του λουφάζειν!!!