-
Νομίζω πως κάπου εδώ έχουν τελειώσει τα ψέματα. Ο Βόρειος σήμερα έδειξε ποίος είναι, άσχετα με το αποτέλεσμα του ( 6η θέση Γ.Κ) . Όλοι έχουμε καταλάβει το τι έκανε σήμερα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα , ήμουν εκεί και τα περάσματα του μου θύμιζαν εργοστασιακό οδηγό και σίγουρα καταλαβαίνουμε το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα. Σίγουρα για το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθή ακόμη γιατί δεν έχουμε φτάσει ακόμη στα μέσα του.
Ο Βόρειος μάλλον έχει βρει το αμάξι του και δύσκολα θα ξανά χάσει αγώνα .Δεν θέλω να μειώσω κανέναν αλλά θέλουμε δε θέλουμε μετά από αυτά που είδα : «το παιδί είναι αλλού» .
Ένας αλλά «Λέων». -
Νομίζω πως κάπου εδώ έχουν τελειώσει τα ψέματα. Ο Βόρειος σήμερα έδειξε ποίος είναι, άσχετα με το αποτέλεσμα του ( 6η θέση Γ.Κ) . Όλοι έχουμε καταλάβει το τι έκανε σήμερα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα , ήμουν εκεί και τα περάσματα του μου θύμιζαν εργοστασιακό οδηγό και σίγουρα καταλαβαίνουμε το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα. Σίγουρα για το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθή ακόμη γιατί δεν έχουμε φτάσει ακόμη στα μέσα του.
Ο Βόρειος μάλλον έχει βρει το αμάξι του και δύσκολα θα ξανά χάσει αγώνα .Δεν θέλω να μειώσω κανέναν αλλά θέλουμε δε θέλουμε μετά από αυτά που είδα : «το παιδί είναι αλλού» .
Ένας αλλά «Λέων». -
Ένας αλλά «Λέων». -
ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ (ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ) ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΒΟΣΚΟΣ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ 6ος ΚΑΙ ΟΧΙ 1ος?? -
Φίλε Kaswrc τα παραλές! Περάσματα εργαστασιακού οδηγού?? Μάλλον δεν είχες δει τα videos του Galli me το evo gr N που είχαν βάλει στο φόρουμ πριν λίγους μήνες... Δεν λέω καλός, πολύ καλός και η απόδοση του στην δεύτερο πέρασμα δίχνει ότι η 6η θέση τον αδικεί αλλά όχι και 'είναι αλλού'...
-
Βασικά εσύ πρέπει να ήσουν σε άλλο αγώνα και να έχεις μπερδέψει τους οδηγούς...
-
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ....
-
ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΩΝ ,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ!!!
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Βασικά εσύ πρέπει να ήσουν σε άλλο αγώνα και να έχεις μπερδέψει τους οδηγούς...ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΜΟΥΝ, ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ;
-
kas anarotieme an xereis mathimatika.nai sumfonw katebase tous xronous to paidi alla polla deuterolepta pisw.mupos prepei na ferei kapoion xeno odigo (opws to ekane prin liga xronia) wste na mathei na odigaei ergostasiaka giati opws fenete o protos den ekane kali douleia.gia to protathlima pou onireuese nai den exei krithei akoma alla gia ton tsolakidi tha pw kati :ante geiaaaaaaaaaaaaa.pies ena kafedaki sketo kai ante nanakia.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ (ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ) ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΒΟΣΚΟΣ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ 6ος ΚΑΙ ΟΧΙ 1ος??ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ!!!!
-
Ο χρήστης x19 έγραψε:
kas anarotieme an xereis mathimatika.nai sumfonw katebase tous xronous to paidi alla polla deuterolepta pisw.mupos prepei na ferei kapoion xeno odigo (opws to ekane prin liga xronia) wste na mathei na odigaei ergostasiaka giati opws fenete o protos den ekane kali douleia.gia to protathlima pou onireuese nai den exei krithei akoma alla gia ton tsolakidi tha pw kati :ante geiaaaaaaaaaaaaa.pies ena kafedaki sketo kai ante nanakia.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! παρτε και κινεζικα κυαλια για να τον βλεπετε γιατι θα ειναι πολυ μπροστα !!!
-
xupna tora pou einai noris giati tha peseis kato apo to krebati kai tha xtupiseis.oso gia ton kafe aston gia to telos giati tha kaneis plousio ton loumidi.tha sou afierosw ena tragoudi:onira poulia mou taxidiarika ............. .
-
Πιτσιρικά (KASWRC) βασικά δεν έχεις ιδέα από αγώνες αυτοκινήτου...
ξαναγύρνα στο τάβλι και άσε όποιον ξέρει, να κρίνει ποιος έκανε ωραία περάσματα... εκεί ήμουν.... και είδα καλά αυτο που λέει και το τελικό αποτέλεσμα...
-
Παιδιά τα παράλετε, δεν νομίζω πως ο πιτσιρίκος δεν ξέρει από αγώνες .
Νομίζω πως θέλει να μας πει πως μετά από το δεύτερο σκέλους του αγώνα (αφού μάλλον λύθηκε ένα προβληματάκι στο αυτοκίνητο) ο Τσολακίδης έκανε σχετικά καλούς χρόνους. Κατέβασε όχι μόνο 8 η 10 δευτερόλεπτα στην ειδική αλλά 50 sec σε μια!
Ότι τον δέρνει η ατυχία τον Τσολακίδη από πέρσι δεν μπορεί να πει κανένας όχι. -
To προβληματάκι που ήταν; Στις αναρτήσεις ή στα λάστιχα; Γιατι άκουσα απο ένα πουλάκι οτι άλλα φορούσε στο πρώτο Loop άλλα στο δευτερο! Αληθέυει ή είναι το γνωστό Ράδιο Αρβύλα των αγώνων
-
Αληθεύει Πάυλο... Φόρα και εσύ τα silverstone και θα δεις που θα είσαι....
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αληθεύει Πάυλο... Φόρα και εσύ τα silverstone και θα δεις που θα είσαι....Αν με πληρώνουν και κάνω συμφωνία μαζί τους όχι Σίλβερστόουν θα βάλω, αλλά και Παπουτσάνης!!!
Και ας είμαι στον πάτο!!!Αλλά να τους πάρω λεφτά για να τους ξεφτιλίσω (με τα δικά σου πάτος, με των άλλων ένα λεπτό κάτω!!) δεν είναι σωστό και ηθικό...
-
Μα τι λέτε ρε παιδιά, γιατί ειστε τόσο κακοί? Ορίστε ο λόγος της αλλαγής στις επιδόσεις του Τσολακίδη:
-
taurus, δεν ήμουν εκεί, από αυτά που διαβάζω μιλάω...
Αλλά αν αληθεύει το λινκ σου (άλλαξαν ρυθμίσεις και έφτιαξε ο ρυθμός), αυτό δεν έρχεται σε αντίκρουση με τους Moya_Junior και pavlos που λένε πως άλλαξε λάστιχα...
Αν όμως ΔΕΝ είναι τα λάστιχα και αληθεύει επίσης πως κατέβασε 50 δευτερόλεπτα από τον πρωινό εαυτό του, τότε ΤΙ ΣΟΪ ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ και πόσο λάθος μπορεί να ήταν το πρωί;;;;
Τέλος τα ψέματα!!!!