-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βλέπετε έξω να κάνουν τέτοιες ηλιθιότητες; Όχι. Γιατί άραγε;
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
Μου έτυχε βράδυ στην Άουτομπαν και κυριολεκτικά τα είχα κάνει πάνω μου!!!Ήταν στον αυτοκινητόδρομό μας, και κάθε 2 λεπτά είχε διακοπή στο ραδιόφωνο και έλεγε έναν έναν τον κόμβο που έπιανε!!!!!
(αν είχες βέβαια ανοιχτό το traffic information που ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ και δεν το ανάβει ο σπορ εφέμ και ο ρέιντιο Μπλάκμαν για να μαζέυει πελατεία...)Τελικά βγήκε σε έναν κόμβο την ώρα που ήδη είχα περάσει τον προηγούμενο!!! Πρέπει να έκανε 20-40 χιλιόμετρα έτσι!!!! Μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, ανάμεσα σε Φρανκφούρτη και Βούρτσμπουργκ (Α3)!!
Μας έλεγαν να οδηγούμε ΑΡΓΑ, να μην τον τρομάξουμε, και να μην προσπερνάμε για ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα λόγο!!!!
Αυτό μου έτυχε ΕΜΕΝΑ... Άλλες τουλάχιστο 30 φορές το άκουσα στο ράδιο, αλλά ήμουν σε άλλο δρόμο...
Κυρίως είναι ψυχάκιδες, πρεζόνια, μέθυσοι ή απλώς βαρεμένοι που δεν είδαν το σήμα και μπήκαν από τη λάθος μεριά του κόμβου, από το απαγορευτικό...
Πάντως για εσκεμμένη ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ δεν έχω ακούσει ως τώρα, αυτός είναι δολοφόνος εκ προμελέτης και κατά συρροή...
-
Τους τραβάς μια αφαίρεση διπλώματος και ησυχάζεις. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε ψυχάκιας ή το κάθε τζάνκι να βάζει σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το να γνωρίζεις τα σήματα και να έχεις μια στοιχειώδη νοημοσύνη είναι βασικότατο. Εσύ νομίζεις ότι αυτός ο βλάκας που μας ανέφερες είχε ιδέα από σήματα; Γιατί η δική μου εμπειρία άλλο δείχνει. Να σου πω και το οδηγικό του προφίλ; Άλλος ένας από αυτούς που 'πάνε αργά και είναι ασφαλείς' (αλλά παραβιάζουν στοπ, προτεραιότητες, φανάρια και μονοδρόμους, οδηγούν τύφλα στο μεθύσι ή/και σκασμένοι στο φαγητό)... Και αποκλείεται να πέφτω έξω.Θα διαφωνήσω μαζί σου, 'ψαγμένος' οδηγός ήταν, με χειρόφρενο το γύρισε...
Δεν έχει να κάνει με το πως πήρε το δίπλωμα, μπορεί (οδηγικά) να είναι καλύτερος από όλους μας, αλλά ο καλός οδηγός δεν κρίνετε μόνο από το αν ξέρει να στρίβει και να το μαζεύει στο βρεγμένο, αλλά από το πως σέβετε τους άλλους, από τη θέση οδήγησης, από την τήρηση βασικών κανόνων κυκλοφορίας κλπ.
Ένας αληταράς ήταν που προσπάθησε να πουλήσει μαγκιά στην γκόμενα που είχε δίπλα του, αποδείχνοντάς της ότι δεν μασάει και μπορεί να κινηθεί ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο.
Φίλε skullone αν το σύστημα αδειών οδήγησης ήταν σωστό θα υπήρχαν στην Ελλάδα 10.000 οδηγοί μόνο, αλλά ας κάνουμε τα στραβά μάτια, ας το πάρει και κάποιος που δεν είναι 100% έτοιμος να βγει στο δρόμο, αλλά αυτή είναι παράβαση που σηκόνει τουλάχιστον κρέμασμα στην Ομόνοια και δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που δίνουν τις άδειες αδήγησης, με τον οποίο και διαφωνώ, αλλά με την οδηγική μας παιδεία που είναι τουλάχιστον στην εποχή των κάρων.
Όπως λέει και ο Γιώργος πιο πάνω του έχει συμβεί, αλλά από κάποιον ψυχάκια, εδώ μιλάμε για καθαρό μαλάκα! -
Πάνε αρκετά χρόνια πλέον, που στην Κύμης (στο κομμάτι από Γαλάτσι προς Ολυμπιακό στάδιο, πριν την Καποδιστρίου) ένας τύπος είχε μπεί ανάποδα στο ρεύμα προς Στάδιο.
Δυστυχώς στην μετωπική που ακολούθησε, είχε σκοτωθεί και άλλος κόσμος -
Κάποτε είχε πει ο Καββαθάς ότι ο σωστός οδηγός δεν είναι σωστός μόνο στην τεχνική... Πιο συγκεκριμένα, είχε πει πως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ο καιρός που μπορούσες να είσαι εξαιρετικός οδηγός και συνάμα πραγματικό χοιρινό.
Χειρόφρενο κάνει κι η κουλή μαρία. Ατομάκια σαν κι αυτόν τον πανύβλακα που έκανε παράνομα αναστροφή σε κλειστό δρόμο θέλουν πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ ΞΥΛΟ.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάνε αρκετά χρόνια πλέον, που στην Κύμης (στο κομμάτι από Γαλάτσι προς Ολυμπιακό στάδιο, πριν την Καποδιστρίου) ένας τύπος είχε μπεί ανάποδα στο ρεύμα προς Στάδιο.
Δυστυχώς στην μετωπική που ακολούθησε, είχε σκοτωθεί και άλλος κόσμοςτις φοβάμαι εκείνες τις 2-3 στροφές. Αν και μεγάλος δρόμος είναι τυφλές λόγω της γύρω βλάστησης... πάντα πάω αμυντικά
-
Θυμάμαι τώρα ρεπορτάζ στην Αγγλία με τύπο που έκανε όπισθεν **10 μέτρα **επειδή έχασε έξοδο.
Τον δείχνανε στην τηλεόραση (ο γκαντέμης ηλίθιος το έκανε κάτω απο κάμερα ) και οι τηλε-παρουσιαστές άρχισαν τα 'Αhh', 'oh, my God, this is unbelievable!' και κάτι τέτοια. Μετά βέβαια μας είπαν οτι ο τύπος ήδη είχε κληθεί στο δικαστήριο για μια γερή καμπάνα.
-
To åß÷á îáíáðåß êáé ðáëéüôåñá ...ìðïñåß ïé êÜìåñåò íá ìáò ðÞîïõí êáé íá ìáò ðåñéïñßóïõí áëëÜ ìðïñïýí íá óôáìáôÞóïõí êáé ìåñéêÝò ôÝôïéåò 'éäÝåò' áðï ôï íá õëïðïéïýíôáé
-
....μαλλον τελειως τυφλα στο μεθυσι ητανε ο ανθρωπος...
-
Ηταν 1999 καποια χειμωνιατικη Παρασκευη πολυ αργα την νυχτα .....
Γυρνωντας απο βολτα παραλια με το -τοτε- αυτοκινητο μου Saxo VTS και ενω εκινουμουν σε χαλαρους ρυθμους μετα απο φιλικο ανοιγμα με το -αηθαλες- charade gtti φιλου, ο οποιος ακολουθουσε , και ενω βρισκομασταν στην Ποσιδωνος , μετα το Δ φαληρου (ιπποδρομος) και με κατευθυνση προς Πειραια και λιγο πριν την παλια παραπλευρη γεφυρα του Στ.Καραισκακη , στο ρευμα καθοδου προς Πειραια και αριστερα αριστερα (εκει που ολοι καλως η κακως παμε με 150 , 160 χλμτρα) , καμαρωτος καμαρωτος ενας ΒΛΑΚΑΣ & ΜΙΣΟΣ , ακουσον , ακουσον ανεβαινε προς ΓΛΥΦΑΔΑ ....
Μου κοπηκε το αιμα ... μου κοπηκαν τα ποδια στην σκεψη τι μπορουσε να ειχε συμβει ... Φωτα , κορνες ,μπινελικια , απο εμενα και απο οσους βρισκονταν πισω μου ...
Ευτυχως κανενας δεν εκινειτω με ταχυτητες οι οποιες να μην επιτρεπουν ελεγχο του αυτοκινητου , και ευτυχως βρισκοταν στην ευθεια , εκει που υπαρχει ορατοτητα ...Αναρωτιεμαι αν καταφερνε το ΖΩΟ και εφτανε μεχρι το Δ αναποδα , εκει που οσοι ερχονται απο γλυφαδα , εχουν αριστερη και αμεσως δεξια τι θα γινοταν ??
Τα ματια μας 1114 Κυριοι .....
Οσο το θυμαμαι , τοσο δεν το πιστευω ....
Ειναι 100% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!! Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ .... -
Ε καλά τώρα πως κάνετε κι εσείς...
Αυτό συνέβει στην κοπέλα μου στην 'εθνική οδό' Κορίνθου - Πατρών μετά την διαστάυρωση για Τρίπολη. Προφανώς ο βλάκας είχε χάσει την διασταυρωση και γύριζε πίσω από την αριστερή λωρίδα...
Όσο κακό κι αν ακούγεται ελπίζω να μην ζει τώρα και όταν την πάτησε να ήταν μόνος του και να μην πήρε άλλον στο λαιμό του... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλώ οποιονδήποτε που πήγε χωρίς φόβο στις εξετάσεις να το πει εδώ.Εγω ημουνα τελειως χαλαρος κυριως επειδη ημουνα φοβερος οδηγος αλλα και επειδη ο πατερας μου εχει σχολη οδηγων οποτε εννοειται οτι τους ηξερα τους εξεταστες αφου τους εβλεπα συνεχεια. Η εξεταση ηταν μια βολτα απο το εξεταστικο κεντρο μεχρι το σπιτι (μην περπαταω μετα κιολας) και καλα που θυμηθηκαν να με βαλουν να παρακαρω ενα δρομο πριν γτασουμε για τα ματια του κοσμου . Βεβαια εννοειται οτι οδηγουσα χρονια και πρωτος ο πατερας μου δε θα με αφηνε να παρω αυτοκινητο αν δεν ηξερα παρα μα παρα πολυ καλα(βεβαια ξεπερασα το δασκαλο). Περαν αυτων ομως πιστευω οτι πριν αρχισεις μαθηματα θα πρεπει να γινεται ψυχολογικος ελεγχος. Οχι πηγαινε οφθαλμιατρο-παθολογο και ενταξει κι ας γυαλιζει το ματι σου καθε φορα που βλεπεις πεζο στο δρομο. Οταν βγαζεις αδεια οπλοφοριας σου κανουν ψυχολογικο ελεγχο οταν βγαζεις αδεια αυτοκινητου γιατι οχι; Ποιο ειναι πιο επικινδυνο χιλια αυτοκινητα σε 30 μετρα(μεγιστο) δρομο που πανε με 120+(ελαχιστο ) και ζυγιζουν πανω απο 1000 κιλα ή ένα βλημα μικροτερο απο μια μπιλια; τα εχω πει και αλλου αυτα βεβαια αλλα δε συμφερει γιατι θα χασουμε πελατεια . Που ερχοταν πριν λιγο καιρο το αλλο το βλαμενο που οδηγουσε μεν χρονια μηχανη αλλα απο αυτοκινητο τιποτα και στο πρωτο μαθημα προσπαθουσε να αλλαξει ταχυτητα και να κραταει και το τιμονι με το δεξι μεσα σε μικρους δρομους γιατι το αριστερο ηταν απασχολημενο με το τσιγαρο εξω απο το παραθυρο και το επαιζε λεγοντας:'ενταξει μωρε απλο ειναι' αλλα εγω κρατιομουνα απο πισω. Μαγκες ολοι. τεσπα μαλλον Off topic ειμαι
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Σας έχει συμβεί? Έχει αναφερθεί πουθενά στον κόσμο μετωπική σε ΚΛΕΙΣΤΟ αυτοκινητόδρομο?Στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, Σάββατο 26-10-2002 κατά τις 10:30 το βράδυ... 3 κοπέλες (η μία πρώτη μου ξαδέρφη) σε μία Celica να πάνε προς δυτικά και μπροστά στο Παπαγεωργίου (που έχει μία στροφή και δεν βλέπεις μακριά) το ζώων εμφανίστηκε... Πήγαινε ανάποδα (στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα!!!!! ) για περίπου 1+ χλμ... τουλάχιστον
Μετωπική με όσα πήγαιναν (100+), ευτυχώς τα καινούρια αμάξια είναι γερά (συν οι ζώνες), τη γλύτωσαν με μελανιές...
Το κτήνος έφυγε περπατώντας (τελικά, δεν υπάρχει Θεός... αν υπήρχε θα τον είχε σκοτώσει, πριν σκοτώσει κι άλλους...) και παράτησε 3 κοπέλες και τη γυναίκα του να αιμοραγούν στη μέση του δρόμου!!!!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, Σάββατο 26-10-2002 κατά τις 10:30 το βράδυ... 3 κοπέλες (η μία πρώτη μου ξαδέρφη) σε μία Celica να πάνε προς δυτικά και μπροστά στο Παπαγεωργίου (που έχει μία στροφή και δεν βλέπεις μακριά) το ζώων εμφανίστηκε... Πήγαινε ανάποδα (στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα!!!!! ) για περίπου 1+ χλμ... τουλάχιστονΜετωπική με όσα πήγαιναν (100+), ευτυχώς τα καινούρια αμάξια είναι γερά (συν οι ζώνες), τη γλύτωσαν με μελανιές...
Το κτήνος έφυγε περπατώντας (τελικά, δεν υπάρχει Θεός... αν υπήρχε θα τον είχε σκοτώσει, πριν σκοτώσει κι άλλους...) και παράτησε 3 κοπέλες και τη γυναίκα του να αιμοραγούν στη μέση του δρόμου!!!!!!!
Δυστυχως απιστευτο
καλα και κανενας χριστιανος δεν προλαβε να τον σταματησει, να παρει πινακιδες, να καλεσει το 100 ?????? ειναι δυνατον......
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, Σάββατο 26-10-2002 κατά τις 10:30 το βράδυ... 3 κοπέλες (η μία πρώτη μου ξαδέρφη) σε μία Celica να πάνε προς δυτικά και μπροστά στο Παπαγεωργίου (που έχει μία στροφή και δεν βλέπεις μακριά) το ζώων εμφανίστηκε... Πήγαινε ανάποδα (στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα!!!!! ) για περίπου 1+ χλμ... τουλάχιστον
Μετωπική με όσα πήγαιναν (100+), ευτυχώς τα καινούρια αμάξια είναι γερά (συν οι ζώνες), τη γλύτωσαν με μελανιές...
Δυστυχως απιστευτο
καλα και κανενας χριστιανος δεν προλαβε να τον σταματησει, να παρει πινακιδες, να καλεσει το 100 ?????? ειναι δυνατον......
Δεν κατάλαβες φίλε...
Το κτήνος παράτησε και το αμάξι του και την γυναίκα του και έφυγε με τα πόδια... -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
....Αναρωτιεμαι αν καταφερνε το ΖΩΟ και εφτανε μεχρι το Δ αναποδα , εκει που οσοι ερχονται απο γλυφαδα , εχουν αριστερη και αμεσως δεξια τι θα γινοταν ??Είχα την 'τύχη' να συναντήσω τέτοιο ζώο στο σημείο ακριβώς που αναφέρεις.... , στην πρώτη αριστερή... είχε τη μορφή αστυνόμου με αστυνομική μοτοσυκλέτα... πράγμα που τον έσωσε και με έσωσε γιατί αν ήταν αυτοκίνητο δεν θα χωράγαμε, όλες οι λωρίδες ήταν γεμάτες με αυτοκίνητα....
Από τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που θα μπορούσα να είχα χειροδικήσει (γενικά είμαι πολύ εναντίον κάθε βίαιας φυσικής επαφής)...
Ό,τι είπαμε για τον άλλον πρέπει να ισχύσει πολλαπλά σε αυτήν την περίπτωση..... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, Σάββατο 26-10-2002 κατά τις 10:30 το βράδυ... 3 κοπέλες (η μία πρώτη μου ξαδέρφη) σε μία Celica να πάνε προς δυτικά και μπροστά στο Παπαγεωργίου (που έχει μία στροφή και δεν βλέπεις μακριά) το ζώων εμφανίστηκε... Πήγαινε ανάποδα (στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα!!!!! ) για περίπου 1+ χλμ... τουλάχιστον
Δυστυχως απιστευτο
Δεν κατάλαβες φίλε...
Το κτήνος παράτησε και το αμάξι του και την γυναίκα του και έφυγε με τα πόδια...Δηλαδή το να τον βρεις και να τον κάνεις να βάλει ΠΟΛΥ (φυλακής) ΣΙΔΗΡΟ ΣΤΗ... ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ πρέπει να είναι σχετικά απλό...
Αμάξι έχεις, γυναίκα έχεις, πού να κρυφτεί;;;Να τον σκίσεις τον μπινέ!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δυστυχως απιστευτο
Δεν κατάλαβες φίλε...
Το κτήνος παράτησε και το αμάξι του και την γυναίκα του και έφυγε με τα πόδια...Δηλαδή το να τον βρεις και να τον κάνεις να βάλει ΠΟΛΥ (φυλακής) ΣΙΔΗΡΟ ΣΤΗ... ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ πρέπει να είναι σχετικά απλό...
Αμάξι έχεις, γυναίκα έχεις, πού να κρυφτεί;;;Να τον σκίσεις τον μπινέ!!!
Σάββατο 26-10-2002
Τώρα πιά είναι αργά.
Ελπίζω να τον πήγανε δικαστικά τουλάχιστον, εγκατάλειψη τραματία κλπ... -
Δεν γνωρίζω τι έκανε η οδηγός (δεν ήταν η ξαδέρφη μου)... Νομίζω ότι κάτι έγινε με δικαστήρια, αλλά τι ακριβώς θα σας γελάσω... Να θυμήσω κιόλας ότι η 26-10 στη Θεσσαλονίκη είναι αργία (οπότε τι λειτουργούσε;;; Τίποτα...)
Όσοι ήρθαν στο σημείο προσπάθησαν να βοηθήσουν τις 4 γυναίκες που αιμοραγούσαν (και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα πιο σοβαρό)... Ευτυχώς επίσης που το ατύχημα έγινε μπροστά σε νοσοκομείο... Απλά όταν συνήλθαν λίγο οι κοπέλες συνειδητοποίησαν ότι το κτήνος έχει εξαφανιστεί... Τον είδαν την επόμενη μέρα όταν πήγε να δει τη γυναίκα του και το έπαιξε κιόλας ότι δεν είναι αυτός... Προφανώς ο τύπος ήταν τύφλα και ήθελε να αποφύγει το αλκοτέστ...
Μετωπική στον Κηφισό!!!