-
κουτια και αυτοκολητη ταινεια κτλ.
Σκεφτικα να χτυπησω το τοπικο σουπερμαρκετ για κουτια αλλα καλυτερα να ειμαι σιγουρος και να τα αγορασω. Καμμια 2-3 ντουζινες κουτια θα χρειαστουν.
Επισης ξερει καποιος καμια μεταφορικη εταιρια; Που εχει χρησιμποιησει; στην περιοχη Ζωγραφου.
Κοιταω στο Χρυσο οδηγο αλλα ξανα αν καποιος ξερει καποια εταιρεια οπο προσωπικη εμπειρια τοτε καλυτερα.
Νικος
-
Σκεφτικα να χτυπησω το τοπικο σουπερμαρκετ για κουτια αλλα καλυτερα να ειμαι σιγουρος και να τα αγορασω. Καμμια 2-3 ντουζινες κουτια θα χρειαστουν.
Επισης ξερει καποιος καμια μεταφορικη εταιρια; Που εχει χρησιμποιησει; στην περιοχη Ζωγραφου.
Κοιταω στο Χρυσο οδηγο αλλα ξανα αν καποιος ξερει καποια εταιρεια οπο προσωπικη εμπειρια τοτε καλυτερα.
Νικος
-
Νικος
-
Κοίτα στο Μεταφορές-Μετακομίσεις! (στον Χρυσό Οδηγό)
Και βρες την πιο κοντινή σου Νίκο!
Εχουν αυτοί τα πάντα συνήθως!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
......**Σκεφτικα να χτυπησω το τοπικο σουπερμαρκετ **.......Πας για ληστεία Νίκο?
Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθούμε
-
Δεν κοιτάς και οδούς Σοφοκλέους- Ευριπίδου και τα κάθετα στενάκια τους στο κέντρο της Αθήνας ; εκεί υπάρχουν τα πάντα σε κούτες & ειδη συσκευασίας και σε λογικές τιμές
-
Έχει σίγουρα στην Χαριλάου τρικούπη στα εξάρχεια 20 μέτρα αριστερά ανεβαίνοντας από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ( Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει άλλο σημείο αναφοράς εκεί δίπλα) . Ένα μικρό μαγαζί επιφανειακά με μεγάλο υπόγειο . Από κει έκανα και εγώ ττην μετακόμιση
-
Ευχαριστω παιδια.
Ειναι ανοικτα Σαββατο πρωι;
Νικος
-
Όπου έχει πρατήριο χαρτικών ειδών.
που πουλανε υλικα μεταφορων.