-
Εψαχνα να βρω ενα παλιο θεμα που βαζαμε παιχνιδακια λιγων kb που βρισκαμε στο νετ οπως με εναν πιγκουινο που τον ροπαλιαζαμε οσο πιο μακρια μπορουσαμε αλλα δεν το ειδα πουθενα.
Γι'αυτο γραφω εδω για ενα τετοιο παιχνιδακι που με εχει κολλησει πολυ ασχημα, ειναι παιχνιδι αντανακλαστικων κ εχει αρκετο γελιοhttp://briefcase.pathfinder.gr/file/eth ... 171/435367
Τι σκορ μπορειτε να κανετε εσεις? εγω το εφτασα 1.670
-
Εψαχνα να βρω ενα παλιο θεμα που βαζαμε παιχνιδακια λιγων kb που βρισκαμε στο νετ οπως με εναν πιγκουινο που τον ροπαλιαζαμε οσο πιο μακρια μπορουσαμε αλλα δεν το ειδα πουθενα.
Γι'αυτο γραφω εδω για ενα τετοιο παιχνιδακι που με εχει κολλησει πολυ ασχημα, ειναι παιχνιδι αντανακλαστικων κ εχει αρκετο γελιοhttp://briefcase.pathfinder.gr/file/eth ... 171/435367
-
-
0,1888' Rocketing Rabbit. Πλάκα έχει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
0,1888' Rocketing Rabbit. Πλάκα έχει.0.1670 ηθελα να πω και εγω
κανουμε κοντρες εδω στο γραφειο, σε λιγο θα αρχισουν να μουδιαζουν οι δεικτες μας -
-
Ρε μάστορα, 1,32 γράφει στο screenshot.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
0,058ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
Ή εχεις κανει σφαχτης σε στανι ή μας περιεργαζεσαι...
Προσεχε γιατι θα σε προτεινω για το Champions sheep του γραφειου μου -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
Ή εχεις κανει σφαχτης σε στανι ή μας περιεργαζεσαι...
Προσεχε γιατι θα σε προτεινω για το Champions sheep του γραφειου μου0,062 στο τέταρτο πρόβατο , αλλά θα σε περάσω φίλε kubiak!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε μάστορα, 1,32 γράφει στο screenshot.δεν είναι το average
-
Α, έτσι το πάτε; Το average μετράει!
0,1608 έχω κάνει εγώ (μ.ό.).
-
0.1506 το νεο μου ρεκορ.
Αν ψαχνεται για ρεκορ σε ενα προβατο κλαψτε ολοι, εχω το 0.0000 σε βελακι που πεταξα για πλακα και πετυχε ενα.
(για τους απιστους θωμαδες υπαρχουν κ πειστηρια, μη με αναγκασετε να το κανω σε 5 συνεχομενα ) -
-
Το 0.0000 κι εμένα μου το'βγαλε σε τρία διαφορετικά παιχνίδια... Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις. Γενικά πάντως είμαι μεταξύ 0.230 και 0.160. Μου έτυχε κι ένα 0.056.
-
Καλά το παιχνίδι είναι για πολύ κάψιμο!!!!!
-
-
Βασικά τα java games τι ακριβώς είναι;
cult παιχνίδια που θέλουν λίγη μνήμη και έχουν και μικρή χωρητικότητα; Γι' αυτό χωράνε και στα κινητά;
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Βασικά τα java games τι ακριβώς είναι;cult παιχνίδια που θέλουν λίγη μνήμη και έχουν και μικρή χωρητικότητα; Γι' αυτό χωράνε και στα κινητά;
Είναι παιχνίδια γραμμένα σε γλώσσα Java, τα προγράμματα της οποίας έχουν το καλό ότι μπορούν να τρέχουν χωρίς αλλαγές σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, ακόμα και σε λειτουργικά συστήματα κινητών, handheld PC, λειτουργικά ανοικτού κώδικα κλπ.
Όποια συσκευή υποστηρίζει Java, μπορεί να τρέξει προγράμματα, παιχνίδια και εφαρμογές γενικά που έχουν γραφτεί σ'αυτή τη 'γλώσσα'. -
Τα συγκεκριμένα... πρόβατα όμως έχω την εντύπωση πως είναι 'γραμμένα' σε Power Point!
-
Προφανώς ναι, αλλά τέλος πάντων.
Java games