-
ειμαι αριστος γνωστης απο τον ανταγωνισμο και την αγορα αυτοκινητου.
ετων 42 , περιμενω τριτο παιδι ,< καταλαγιασμενος> και ετοιμαζομαι για αγορα ενος piccaso τωρα με την εκπτωση και ζητω εμπειριες για το αυτοκινητο οσο αφορα την αξιοπιστια του, το θορυβο κινητηρα(ειμαι σε αυτο ιδιοτροπος), και οτι ο καθενας νομιζει οτι αξιζει το κοπο να με ενημερωσει.
υ.γ.
εχω κανει test drive se scenic και αν ειχε αλλη τιμη θα το αγοραζα με κλειστα ματια.................αρα παιζει ρολο και ο τιμοκαταλογος
την ερωτηση βεβαια την εβαλα και στο foroum της citroenευχαριστω εκ των προτερων
-
ετων 42 , περιμενω τριτο παιδι ,< καταλαγιασμενος> και ετοιμαζομαι για αγορα ενος piccaso τωρα με την εκπτωση και ζητω εμπειριες για το αυτοκινητο οσο αφορα την αξιοπιστια του, το θορυβο κινητηρα(ειμαι σε αυτο ιδιοτροπος), και οτι ο καθενας νομιζει οτι αξιζει το κοπο να με ενημερωσει.
υ.γ.
εχω κανει test drive se scenic και αν ειχε αλλη τιμη θα το αγοραζα με κλειστα ματια.................αρα παιζει ρολο και ο τιμοκαταλογος
την ερωτηση βεβαια την εβαλα και στο foroum της citroenευχαριστω εκ των προτερων
-
υ.γ.
-
Στο Citroen forum εχει συζητηθει το θεμα αρκετες φορες.
Αν παντως θελεις μονο Picasso, τοτε το 1.8 ειναι μονοδρομος.
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 1.6!!!
Αν λες οτι περιμενεις τριτο παιδι ο κινητηρας του 1.6 δεν θα καλυψει τις αναγκες σου, ειναι πολυ αδυναμος. Κατα τα αλλα ειλικρινα δεν μπορω να βρω καποιο αλλο μειονεκτημα, ουτε σε χωρους ουτε σε ποιοτητα, ουτε σε ανεση. -
Φίλε Geor ο πατέρας μου έχει ένα Picasso 1.8 εδώ και 5χρόνια τα προβλήματα που του έχει βγάλει είναι παρα πολλά!
Από τα 70000χλμ καίει λάδια και χτυπάνε οι βαλβίδες!
Πριν λίγους μήνες και χωρίς αιτία διαλήθηκε το διαφορικό!
Του έχει μείνει δυο φορές απο τρόμπα βενζίνης!
Αυτά είναι τα βασικότερα αλλα έχουν παρουσιαστεί και άλλα πιο μικρά προβλήματα τα οποία δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα.
Απο το μόνο που δεν έχουμε παραπανο είναι απο τα πλαστικά του στο εσωτερικό του πουμετα απο χρήση 5 χρόνων στους ελληνικούς δρόμους δεν τρίζουν καθόλου.
Δεν ξέρω αν αυτά έχουν τύχει μόνο σε μας αλλά αυτές είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες απο το picasso.
Eγώ θα σου συνιστούσα να το αποφύγεις και να κοιτάξεις προς το Scenic αφού ότι πληρώνεις παίρνεις και μεις τότε τσιγκουνευτίκαμε να δώσουμε τα παραπάνω χρήματα για το Scenic και μάλλον τη πατήσαμε! -
Να συμπληρωσω στα προβληματα που ανεφερε ο προηγουμενος φιλος. Για το 1.8 δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτα που λεει. Για το 1.6 ομως εχω να πω οτι η εταιρεια που εργαζομαο εχει δυο Picasso 1.6 μοντελα 2003 με περιπου 50000χλμ και δεν εχουν παει συνεργειο για βλαβη ΠΟΤΕ.
-
Λιγο off-topic (αν εχεις καταληξει οριστικα στην Picasso), αλλα με τη C4 Picasso να ερχεται, δεν ξανασκεφτεσαι το Scenic ή το 307 SW, που ειναι ενδιαμεσα στην τιμη;;;
-
1800 μόνο!
Να το πάρεις, πλέον έχει λυμμένα όλα τα προβλήματα νεότητας και έρχεται σε δελεαστικότατη τιμή.
εμπειρικες γνωμες αποψεις για picasso 1.6 & 1.8