-
Καλησπέρα σας!
Μετά από τόσα χρόνια σα θεατής, φέτος θα δω τα πράγματα 'από μέσα', καθώς θα είμαι κριτής!
Θα είναι άραγε και κάποιος άλλος από εδώ;
-
Καλησπέρα σας!
Μετά από τόσα χρόνια σα θεατής, φέτος θα δω τα πράγματα 'από μέσα', καθώς θα είμαι κριτής!
-
Καλησπέρα σας!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλησπέρα σας!Μετά από τόσα χρόνια σα θεατής, φέτος θα δω τα πράγματα 'από μέσα', καθώς θα είμαι κριτής!
εθελοντης ετσι ?
για πες τις διαδηκασιες για να γινεις κριτης ,
σε ποιες ειδηκες θα σαι ?
καλη δουλεια !!
-
φιλε μου θα ειμαι και εγω κριτις φετος στο ακροπολις..μετα απο τοσα rally ολο το χρονο καιρος να δουμε και τα ιερα τερατα απο κοντα..μαλλον θα ειμαι service park..δεν ξερω ακριβως σε τι ποστο..ησουν και σε αλλους αγωνες κριτις φετος??
-
ελπίζω να είσαι ξεκούραστος και πλήρως εξοπλισμένος...θα πρότεινα πουκαμισάκι με μακρυά μανίκια, μαντήλι και καπέλο, επίσης παντελόνι με αφαιρούμενα μπατζάκια ώστε όταν το θερμόμετρο χτυπήσει κόκκινο να μην λιώσεις απο την ζέστη...επίσης ελαφρύ σακιδιάκι με νερό και ξηρά τροφή...
καλή δύναμη και υπομονή θα σου χρειαστούν... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλή δύναμη και υπομονή θα σου χρειαστούν...
Και μεγαλο συκωτι και μικρη γλωσσα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
καλή δύναμη και υπομονή θα σου χρειαστούν...
Και μεγαλο συκωτι και μικρη γλωσσα.
Αυτό ξαναπές το, ω Πάτερ...
-
αμα περναν τα τερατα απο μπροστα τις συνθηκες θα σκεφτεις... ενταξει δεν θα ειναι και οι καλυτερες αλλα αξιζει τον κοπο..
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ελπίζω να είσαι ξεκούραστος και πλήρως εξοπλισμένος...θα πρότεινα πουκαμισάκι με μακρυά μανίκια, μαντήλι και καπέλο, επίσης παντελόνι με αφαιρούμενα μπατζάκια ώστε όταν το θερμόμετρο χτυπήσει κόκκινο να μην λιώσεις απο την ζέστη...επίσης ελαφρύ σακιδιάκι με νερό και ξηρά τροφή...
καλή δύναμη και υπομονή θα σου χρειαστούν...ΡΕΝΑΑΑΑΑ!!! Αδιάβαστη σε πιάνω! Αυριο με τον κηδεμόνα σου!!!
Το σημαντικότερο ξέχασες βρε: Α Ν Τ Η Λ Ι Α Κ Ο !!! Μην ξεχνιόμαστεεεεε!!!
-
νατος ο taurus..σωστος για το αντιλιακο δεν το ειχα σκεφτει..απο το ακροπολις ιστορικων εχω το ταξιτζοχερο ακομα..
-
Χεχε, εντάξει δε νομίζω να έχω πρόβλημα με τον ήλιο, αντέχω στις κακουχίες. Άλλωστε έχουμε και τόσα Ακρόπολις στην πλάτη!
Πάντως ένα χρόνο μετά τους Αγώνες που ήμουν εθελοντής, προσβλέπω σε μια ανάλογη εμπειρία.
Τη Δευτέρα είναι η πρώτη γνωριμία και περιμένω τα καλύτερα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΡΕΝΑΑΑΑΑ!!! Αδιάβαστη σε πιάνω! Αυριο με τον κηδεμόνα σου!!!
Το σημαντικότερο ξέχασες βρε: Α Ν Τ Η Λ Ι Α Κ Ο !!! Μην ξεχνιόμαστεεεεε!!!
ΝΑΙ σε συνδιαδμό με το χώμα κάνει ένα SCRUB άλλο πράμα τύφλα νά'χουν τα spa treatments.!!!
-
Ρενάκι είναι το πρώτο σου Ακρόπολις σαν κριτής?Νομίζω πέρισυ ήρθατε εθελοντές από το φόρουμ?Καλή επιτυχία στις ειδικές σας και καλό αγώνα σε όλους μας!
-
ΠΡΟΣ hellenic tifosi:
Στήν ίδια συνάντηση θα είμαστε!Σήμερα το απόγευμα!Συμφωνώ με τις συμβουλές των παιδιών! Καλό είναι να έχεις τα πάντα μαζί σου (όχι βέβαια οτι θα θυμηθείς να φάς η να βάλεις αντιηλιακό)Αλλά τέλος πάντων! -
Α, πάρα πολύ όμορφα, ελπίζω να γνωριστούμε κιόλας!
Βαγγέλης Στραβουδάκης.
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Ρενάκι είναι το πρώτο σου Ακρόπολις σαν κριτής?Νομίζω πέρισυ ήρθατε εθελοντές από το φόρουμ?Καλή επιτυχία στις ειδικές σας και καλό αγώνα σε όλους μας!Μαρία, είναι το 2ο σαν κανονικός κριτής, είχα κάνει και ένα ώς εθελοντής. Πέρσυ ήμουν θεατής με παρέα απο το φορουμ, όσο για τους ΑΤΥΠΟΙ κριτές απο το φόρουμ αυτό έγινε στο 50ο..
-
Πάντως Ρένα μου ώς ΑΤΥΠΟΙ ήσασταν εκπληκτικοί!Ωραία παρέα,ωραία ομαδα!Θα έχει και φέτος?
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Πάντως Ρένα μου ώς ΑΤΥΠΟΙ ήσασταν εκπληκτικοί!Ωραία παρέα,ωραία ομαδα!Θα έχει και φέτος?εγώ δεν είχα πάρει μέρος στους ΆΤΥΠΟΥΣ γιατι ήμουν 'τυπική' τότε...αλλά όντως ήταν πολύ καλή πρωτοβουλία...βέβαια όπως τα καλύτερα γεγονότα στην ζωή μας συμαβαίνουν μόνο μία φορά έτσι και οι ΑΤΥΠΟΙ δεν επαναλήφθηκαν και ούτε πρόκειτε απο όσο ξέρω...για περισσοτερες πληροφοριες στους κκ Πρόεδρο ΚΟΥΚ και Γραμματέα SYELE πού μαζί με τον Castor ήταν εμπνευστές της ιδέας...
Κριτές στο Ακρόπολις