-
Έλεος, τώρα το θυμήθηκα και γέλουσα ίσαμε μια ώρα. Είδα στον ύπνο μου ότι συνάντησα τον Bernie Ecclestone έξω από το γαλατάδικο της γειτονιάς, και τι τον ρωτάω?:
-Γιατί δεν έτρεξε η Brabham το 1988...
(Έλεος )
Παλαιότερα έχω δει ότι ήμουν μηχανικός στην BRM και μου είχαν πει να φτιάξω το 'crown wheel and pinion'.. Και πολλά παρόμοια...
Εσείς βλέπετε τέτοια όνειρα?
-
Έλεος, τώρα το θυμήθηκα και γέλουσα ίσαμε μια ώρα. Είδα στον ύπνο μου ότι συνάντησα τον Bernie Ecclestone έξω από το γαλατάδικο της γειτονιάς, και τι τον ρωτάω?:
(Έλεος )
Παλαιότερα έχω δει ότι ήμουν μηχανικός στην BRM και μου είχαν πει να φτιάξω το 'crown wheel and pinion'.. Και πολλά παρόμοια...
-
(Έλεος )
-
Να δεις.. να δεις..
Φτου! Δεν θυμάμαι πότε σήκωσα για τελευταία φορά το παγκόσμιο...
-
εγώ βλέπω pitbabes, μετράει?
-
A-Viper7, γαμάτη η υπογραφή.
-
Κάποτε που είχα ...άγχος για τους επικείμενους αγώνες έβλεπα συχνά όνειρα, γύρω την Τρίτη-Τετάρτη πριν τα GP.
Θυμάστε μια περίπτωση ενός αεροπορικού ατυχήματος του Coulthard λίγες μέρες πριν από το Βρετανικό GP? Ποια χρονιά ήταν, δεν θυμάμαι. Αυτό που μου έχει καρφωθεί έντονα ήταν ότι την προηγουμένη είχα ονειρευτεί μια McLaren να σκάει και να διαλύεται στον τοίχο, στην πίστα του Silverstone... ίσως ήταν κι αυτή του Coulthard...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Θυμάστε μια περίπτωση ενός αεροπορικού ατυχήματος του Coulthard λίγες μέρες πριν από το Βρετανικό GP? Ποια χρονιά ήταν, δεν θυμάμαι. Αυτό που μου έχει καρφωθεί έντονα ήταν ότι την προηγουμένη είχα ονειρευτεί μια McLaren να σκάει και να διαλύεται στον τοίχο, στην πίστα του Silverstone... ίσως ήταν κι αυτή του Coulthard...Ήταν το 2000, όπου μετά από μια κ@λόφαρδη νίκη στο Monaco (ψήθηκε η ανάρτηση του MS), συντρίβεται το αεροπλάνο του και γλυτώνει μόνο αυτός και η 'δικιά' του.
Μετά από όλα αυτά έπρεπε να πάει για τζόκερ...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
A-Viper7, γαμάτη η υπογραφή.Εσύ καλό λόγο για μένα;!;!:
(δεν την αλλάζω, δεν την αλλάζω, δεν την αλλάζω! )
Άσχετο: Βλέπετε όνειρα σχετικά με Φ1?