-
Παραθετω 5 ρουντστερ με τιμες της ελληνικης αγορας. Ποιο απ'ολα θα επιλεγατε σε πιθανη αγορα? Πριν απαντησετε απλα σκεφτητε ως πιθανοι αγοραστες που εχετε σκοπο να διαθεσετε ενα αρκετα μεγαλο κεφαλαιο. Επισης θα ηθελα να υποθεσετε οτι θα ειναι το μοναδικο σας αυτοκινητο. Ευχαριστω για το χρονο σας...
ps: Η δημοσκοπηση αποσκοπει σε διεξαγωγη συμπερασματων και αφορα πραγματικο ενδιαφερον αγοραστη στην συγκεκριμενη κατηγορια.
-
Παραθετω 5 ρουντστερ με τιμες της ελληνικης αγορας. Ποιο απ'ολα θα επιλεγατε σε πιθανη αγορα? Πριν απαντησετε απλα σκεφτητε ως πιθανοι αγοραστες που εχετε σκοπο να διαθεσετε ενα αρκετα μεγαλο κεφαλαιο. Επισης θα ηθελα να υποθεσετε οτι θα ειναι το μοναδικο σας αυτοκινητο. Ευχαριστω για το χρονο σας...
ps: Η δημοσκοπηση αποσκοπει σε διεξαγωγη συμπερασματων και αφορα πραγματικο ενδιαφερον αγοραστη στην συγκεκριμενη κατηγορια.
-
-
Προσωπικα θα επερνα το S2000 σε σχεση με ολα τα υπολοιπα...απ'την αλλη ο ενδιαφερομενος ειναι διατεθημενος να δωσει τα χρηματα του για το Mercedes. Βοηθηστε με να του αλλαξω γνωμη...
-
Ζ4 απο μενα......... (με μια μπλοκαδουρα θα τα εχεις σχεδον ολα)
-
Αν το θές για να το οδηγάς S2000 (Αυτό ψήφισα).
Αν το θες για να το παίζεις μούρη Ζ4. -
Εγώ θα του πρότεινα να μαζέψει 60000 και να πάρει την SLK350!
-
Ψηφισα SLK ... πολύ απλά γιατί μου αρεσει περισσότερο απο όλα τα άλλα...
Και μεσα αλλά κ έξω , είναι πιο ωραίο απο όλα τα άλλα... ( δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα όμως... ) -
Από τα παραπάνω το Χόντα, χωρίς δεύτερη σκέψη...
Έρωτας κεραυνοβόλος!!!Πάντως μέχρι να μαζέψω λεφτά θα έχει βγεί και νέα Σπάιντερ
(δε λέω για την επόμενη, ούτε την... (παρα)μεθεπόμενη, για το 2020 μιλάω!! ) -
roadster, άρα πισωκίνητο καθαρόαιμο, οπότε end of discussion
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
roadster, άρα πισωκίνητο καθαρόαιμο, οπότε end of discussionΣωστος...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Επισης θα ηθελα να υποθεσετε οτι θα ειναι το μοναδικο σας αυτοκινητο.Υ.Γ.
Το παραπάνω το πέρασα στο ντούκου, γιατί να έχω ένα μόνο αμάξι και να είναι διθέσιο κάμπριο, ΔΕΝ πρόκειται σε αυτήν την ζωή...Και να έχω δώσει 50 χιλιάρικα και να πηγαίνω στο σούπερ μαρκετ με S2000, Z4, ΤΤ, ή SLK και να μην έχω ένα Ούνο βρε αδερφέ να φορτώσω τα πορτοκάλια και το χαρτί υγείας, προσωπικά θα ένιωθα κατάντια...
Θα άλλαζα τα δέρματα του κάμπριο με κανένα Ίμπιζα σαν αυτό που έχω και όλα καλά, αλλά μιναδικό 50.000 ευρώ και ΤΕΤΟΙΟ συμβιβασμό δεν θα έκανα ποτέ... -
Z4, για τους ίδιους λόγους που είπα και στο άλλο σχετικό topic Z4 vs S2k. H SLK δεν έχει αρκετό σπορ χαρακτήρα και η ar δε μου αρέσει και τόσο (αυτά είναι γούστα...)
Και προπαντώς όχι το μοναδικό αυτοκίνητο: το πρώτο πόλεως, το δεύτερο sedan 1800+ κυβικά, το τρίτο τζιπ ή roadster. Αν δεν υπάρχει οικογένεια όμως, τότε πας άνετα και στο τρίτο κατευθείαν
-
Μόλις είδα την ψηφοφορία στο μυαλό μου ήρθε η παλιά SLK οπότε ψήφισα AR.
Μετά θυμήθηκα ότι έχει βγει η νέα SLK οπότε άκυρη η μοναδική ψήφος στην ARΠροφανώς ψήφισα με βάση την εμφάνιση και μόνο.
-
Lotus Elise S2
-
Ζ4
-
Ένα πισωκίνητο με πολλές ακμές
-
Η Elise πόσο έχει;
Το καλύτερο είναι να έχεις δύο.
Μία Ζ4 ή SLK για κάθε μέρα και ένα S2000 για την πίστα. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η Elise πόσο έχει;
Το καλύτερο είναι να έχεις δύο.
Μία Ζ4 ή SLK για κάθε μέρα και ένα S2000 για την πίστα.Kato apo 50000 h basiki S2 nomizw.
Mporei na kanei oles sxedon tis douleies kai mias Z4 sta kathimerina kai stin pista ....asto....
Realistika omos.
Den katalabeno auta ta themata?
Giati o filos mas den paei na odigisei ta ola ta modela?
Emeis tha psifisoume ti tha parei?
Kai an nai oloi autoi pou apantane se auta ta erwtimata exoun odigisei ola ta amaxia? -
Με βάση την εμπειρία μου (τουλάχιστον ως συνοδηγός) το ΤΤ ούτε που θα το σκεφτόμουνα, την SLK μόνο αν ηλικιακά ήμουν στα -ήντα, το S2000 αν έψαχνα αμάξι πίστας και όχι καθημερινό αυτοκίνητο, και την Alfa αν ήταν πισωκίνητη. Ψέματα, και μόνο η ματιά μιας κόκκινης spider και ένα άκουσμα του V6 θα ήταν αρκετά να με παρασύρουν. Όντας νηφάλιος πάντως θα διάλεγα τη Ζ4. Αρκετά απολαυστική και ευκολοδήγητη, όπως χρειάζεται για ένα καθημερινό αυτοκίνητο που μπορείς να χαρείς όπου βρεθείς.
Ποιο ρουντστερ θα θελατε μεχρι 50,000ευρω?