-
Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά μ'αυτές τις συσκευές που υποτίθεται οτι γυμνάζουν τους μυς με ηλεκτρική διέγερση; Βασικά είναι ασφαλείς; Είναι αποτελεσματικές;
Φυσικά το καλύτερο είναι να προτιμήσει κανείς την παραδοσιακή γυμναστκή-άθληση, αλλά για τα τεμπελχανεία (σαν του λόγου μου) μήπως είναι καλή λύση το μαραφέτι;
Κι αν τελικά είναι, ξέρει κανένας καμια καλή και αξιόπιστη μάρκα ή είναι όλα ίδια όπως αυτά τα 'φορητά ηλεκτροσόκ' που πουλάνε μεταμεσονυκτίως τα κανάλια; -
Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά μ'αυτές τις συσκευές που υποτίθεται οτι γυμνάζουν τους μυς με ηλεκτρική διέγερση; Βασικά είναι ασφαλείς; Είναι αποτελεσματικές;
Φυσικά το καλύτερο είναι να προτιμήσει κανείς την παραδοσιακή γυμναστκή-άθληση, αλλά για τα τεμπελχανεία (σαν του λόγου μου) μήπως είναι καλή λύση το μαραφέτι;
Κι αν τελικά είναι, ξέρει κανένας καμια καλή και αξιόπιστη μάρκα ή είναι όλα ίδια όπως αυτά τα 'φορητά ηλεκτροσόκ' που πουλάνε μεταμεσονυκτίως τα κανάλια; -
Δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο φίλε Δούκα, αλλά και δεν έχω και εμπιστοσύνη σε αυτά τα μαραφέτια...
Προτιμάω το τρεξιματάκι 3 - 4 φορές τη βδομάδα. Κι εγώ έλεγα κάποτε ότι αποκλείεται να το ξεκινήσω (καθότι τεμπελχανάς) αλλά το ξεκίνησα και μου έμεινε (δεν έμεινα... μου έμεινε είπα! )
Δοκίμασέ το και μετά ψάξε εναλλακτικές μεθόδους... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά μ'αυτές τις συσκευές που υποτίθεται οτι γυμνάζουν τους μυς με ηλεκτρική διέγερση; Βασικά είναι ασφαλείς; Είναι αποτελεσματικές;Φυσικά το καλύτερο είναι να προτιμήσει κανείς την παραδοσιακή γυμναστκή-άθληση, αλλά για τα τεμπελχανεία (σαν του λόγου μου) μήπως είναι καλή λύση το μαραφέτι;
Κι αν τελικά είναι, ξέρει κανένας καμια καλή και αξιόπιστη μάρκα ή είναι όλα ίδια όπως αυτά τα 'φορητά ηλεκτροσόκ' που πουλάνε μεταμεσονυκτίως τα κανάλια;Απο ότι ξέρω τέτοια συστήματα χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία/κέντρα αποκατάστασης παράλληλα με άλλα μέσα για σοβαρά τραυματισμένους. Επίσης αν θυμάμαι κάτι άρθρα που έχω διαβάσει παλιά χρησιμοποιούνται στην αθλητιατρική για γρηγορότερη αποκατάσταση τραυμάτων αθλητών.
Άρα ως ιδέα δεν είναι μούφα.Τώρα τι σχέση έχουν με τα διάφορα μπιχλιμπίδια του telemarketing άγνωστο
-
Κι εγω ψαχνω για ενα τετοιο μηχανηματακι αλλα δεν ξερω καν πως λεγονται για να το ψαξω στο ιντερνετ.
Βασίζονται στην λογικη του ότι ο μυς συσπάται και γι'αυτό γυμνάζεται,κάτι που ειναι απολυτως αληθές.Φυσικα τα οφέλη ειναι πολυ μικρά σε σχέση με γυμναστικη και γι αυτο χρησιμοποιείται σε ατομα που δεν μπορούν να κουνηθούν κτλ. -
Για ατομα που ενω μπορουν να κουνηθουν,βαριουνται υπαρχει τιποτα???
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Για ατομα που ενω μπορουν να κουνηθουν,βαριουνται υπαρχει τιποτα???φραπόγαλο!
-
Για ατομα που ενω μπορουν να κουνηθουν,βαριουνται υπαρχει τιποτα???**νέφτι **:D
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά μ'αυτές τις συσκευές που υποτίθεται οτι γυμνάζουν τους μυς με ηλεκτρική διέγερση; Βασικά είναι ασφαλείς; Είναι αποτελεσματικές;Φυσικά το καλύτερο είναι να προτιμήσει κανείς την παραδοσιακή γυμναστκή-άθληση, αλλά για τα τεμπελχανεία (σαν του λόγου μου) μήπως είναι καλή λύση το μαραφέτι;
Κι αν τελικά είναι, ξέρει κανένας καμια καλή και αξιόπιστη μάρκα ή είναι όλα ίδια όπως αυτά τα 'φορητά ηλεκτροσόκ' που πουλάνε μεταμεσονυκτίως τα κανάλια;ayta τα μαραφετια δεν σου γυμναζουν τους μυς. στελνουν ηλεκτρομαγνητικα (?) κυμματα και διαγυρουν τα λιπιδια του σωματος και τα καινε..και χανεις ποντους...αλλα μετα επειδη δεν εισαι γυμνασμενος φαινεσαι σαν ζομπι
-
Μακριά από αυτά. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κινητικό που να τα κάνει απαραίτητα (και μιλάμε για σοβαρά μηχανήματα), το καλύτερο είναι να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο και 3-4 φορές την εβδομάδα να πηγαίνεις να κάνεις γυμναστική με ατομικό ή ομαδικό πρόγραμμα. Αν λόγο χρόνου δεν μπορείς, προσπάθησε το Σ/κ να πηγαίνεις για κανένα τρέξιμο
-
Με υπνοθεραπεια γινεται τιποτα;
-
Για ατομα που ενω μπορουν να κουνηθουν,βαριουνται υπαρχει τιποτα???ΝΑΙ! υπομονή εώς ότου δεν θα μπορούν να κουνηθούν κ τότε τα μαραφέτια αυτά θα έχουν νόημα
-
Απίστευτοι!!!
Λοιπόν, σταματάω τα γέλια και διατυπώνω συμπέρασμα συνοψίζοντας...
Απορίπτουμε τα μηχανήματα σε πρώτη φάση.
Κάθε μέρα, μετά τη δουλειά ένα φραπόγαλο για στανιάρισμα και... κλύσμα με νέφτι. Όταν περάσει η επιρροή μαζεύουμε το κομμάτια μας και γυρνάμε σπίτι. Με τον καιρό μαθαίνουμε και υπολογίζουμε να τελειώνει η επιρροή του νεφτιού στην είσοδό μας. (του σπιτιού, όχι του νεφτιού )
Συνεχίζουμε με υπνοθεραπεία για να ξεπεράσουμε το σοκ...
Σε ένα μήνα θα έχουμε αποκτήσει τα κινητικά προβλήματα που χρειάζονται ώστε να μπορούμε να δικαιολογήσουμε την αγορά του εξοπλισμού. -
...και μια ξεγυρισμένη ...ακράτεια!
-
Ένας φίλος μου γυμναστής μου είχε πει κάποτε τα εξής γι' αυτά τα μηχανήματα:
Όντως τα χρησιμοποιούν οι αθλητές για θεραπείες και φυσικά σε κάποια κέντρα αποκατάστασης τραυματιών, όταν για παράδειγμα το οστό δεν είναι ακόμα ικανό να φορτιστεί αλλά ο μυς δεν πρέπει να χαλαρώσει. Τι παίζει με αυτά όμως;
Πράγματι, οι διεγέρσεις αυτές γυμνάζουν τους μυες. Όμως ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΝΟΝΤΕΣ! Το αποτέλεσμα από την χρήση ενός τέτοιου μηχανήματος σε ένα υγιή πλην όμως αγύμναστο άνθρωπο είναι να γυμνάζεται ο μυς χωρίς ανάλογη ενδυνάμωση του τένοντα. Έτσι, κάποια στιγμή μπορεί να πας να κάνεις μια κίνηση την οποία ο μυς σου μπορεί να υλοποιήσει και... κρατς να σου την κάνει ο τένοντας και να σπάσει. Θα ήθελε κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο; Όχι ελπίζω...Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
:lol: Απίστευτοι!!!Λοιπόν, σταματάω τα γέλια και διατυπώνω συμπέρασμα συνοψίζοντας...
Απορίπτουμε τα μηχανήματα σε πρώτη φάση.
Κάθε μέρα, μετά τη δουλειά ένα φραπόγαλο για στανιάρισμα και... κλύσμα με νέφτι. Όταν περάσει η επιρροή μαζεύουμε το κομμάτια μας και γυρνάμε σπίτι. Με τον καιρό μαθαίνουμε και υπολογίζουμε να τελειώνει η επιρροή του νεφτιού στην είσοδό μας. (του σπιτιού, όχι του νεφτιού )
Συνεχίζουμε με υπνοθεραπεία για να ξεπεράσουμε το σοκ...
Σε ένα μήνα θα έχουμε αποκτήσει τα κινητικά προβλήματα που χρειάζονται ώστε να μπορούμε να δικαιολογήσουμε την αγορά του εξοπλισμού.Και μετά θα ζητήσουμε το δίκιο μας στα τηλεοπτικά δελτία με τον Τσιαμτσίκα γιατι
το άκαρδο ΙΚΑ δεν επιδοτεί την αγορά του εξοπλισμού
Το φραπόγαλο έχει 3.5 ευρά ενω ο freddo στη Ρώμη έχει 1
Το νέφτι που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι χειρότερης ποιότητας απο της ΕΟΚ και δεν έχει ISO & HACCP με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να υπολογίσουμε την ποσότητα σωστάΤο άκαρδο κράτος δεν μας δίνει σύνταξη μετά τα όσα τραβήξαμε
'Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νικο'
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
...
Και μετά θα ζητήσουμε το δίκιο μας στα τηλεοπτικά δελτία με τον Τσιαμτσίκα γιατιτο άκαρδο ΙΚΑ δεν επιδοτεί την αγορά του εξοπλισμού
Το φραπόγαλο έχει 3.5 ευρά ενω ο freddo στη Ρώμη έχει 1
Το νέφτι που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι χειρότερης ποιότητας απο της ΕΟΚ και δεν έχει ISO & HACCP με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να υπολογίσουμε την ποσότητα σωστάΤο άκαρδο κράτος δεν μας δίνει σύνταξη μετά τα όσα τραβήξαμε
'Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νικο'
Καλά, αυτός ο 'δημοσιογράφος' δεν παίζεται.
Προσπαθούσε να υπολογίσει πόσο μας κλέβει ο τοπικός ιχθυοπώλης στο βάρος υπολογίζοντας και τον πάγο στο βάρος του ιχθύος...έπεσα κάτω από τα γέλια όταν μου το είπαν...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλά, αυτός ο 'δημοσιογράφος' δεν παίζεται.
Προσπαθούσε να υπολογίσει πόσο μας κλέβει ο τοπικός ιχθυοπώλης στο βάρος υπολογίζοντας και τον πάγο στο βάρος του ιχθύος...έπεσα κάτω από τα γέλια όταν μου το είπαν...
Ένα τέτοιο ρεπορτάζ είχα δει κι εγώ... Και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν ανέφεραν ότι η τελική τιμή υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη ΚΑΙ τον πάγο... Η τιμή υπολογίζεται έτσι από το καράβι στην Κίνα, μέχρι τον ιχθυοπώλη στη γειτονιά σας...
Μηχανήματα παθητικής γυμναστικής