-
...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΙΤΡΟΕΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ?
OI ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΕΙ ΤΟΥ Guy Frequelin.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=8035&race_id=0
O NIKHTES ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ
, ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΛΟΕΜΠ -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=8035&race_id=0
Ton Carlos δεν έχεις μέσα, μήπως και συνεχίσει τους αγώνες! Μια καλή θέση στην Τουρκία και τον βλέπω και στον αγώνα μας!
-
Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι θα δούμε πάλι τον SAINZ στην Ελλάδα;
-
O Carlos?
καλημερα!
Αν δεν είναι ο Carlos τότε θα είναι ο Βέλγος. Κάτι παίζει με το συμβολαιό του ... Μπορεί και τον φάνε στα μούτρα χωρίς να τον θέλουν...
Πάντως με τα χίλια Carlos!
Στρ -
Μακάρι να είναι ο Σάινθ.
-
Carlos !! μαζί θα τρέξουμε.....
-
Carloooooooooooooooooooooooooooos !!!!!!!!
ΔΑΓΚΩΤΟ... -
Αν παει καλά στο Τουρκίας σίγουρα ο Calros
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Αν παει καλά στο Τουρκίας σίγουρα ο CalrosΣίγουρα θα πάει καλύτερα από τον Duval. Τουλάχιστον θα τερματίσει.
Μακάρι να είναι και στο Ρ.Α. ο Sainz.
Αν κι ένας ταβλωμένος (μετά από τόση αποχή από το Π.Π.Ρ.) Mc Rae τουλάχιστον όσο θα βρίσκεται πάνω στο δρόμο θα κάνει οδηγικά όργια.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Αν παει καλά στο Τουρκίας σίγουρα ο CarlosΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ XSARA Ο CARLOS, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ FRENQUELIN...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ O IΣΠΑΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ WRC. KANEI XΑΡΗ ΣΤΗΝ CITROEN ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΔΗΓΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 2003, ΠΟΥ Ο SAINZ ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕ-ΛΕΝΕ. ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ?ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ CITROEN ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ!!!) ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ Ο OVELIX, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ!!!
ΥΓ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ CITROEN ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ...ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, O MARTIN ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...
-
Ξεροντας ποσο οι Γαλλοι αγαπανε τους Γαλλους θα'λεγα Οριολ η Ντελε.
Αν ομως ημουν ο Φρεκλεν θα'περνα τον Μακρει. -
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΙΝΖ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΜΑΚ ΡΕΙ
-
Αποκλειστικά για τον αγώνα μας η καλύτερη επιλογή ίσως είναι ο Mcrae διότι έχει τεράστια εμπειρία και 4 νίκες αν δεν κάνω λάθος... Κατά τάλλα πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή της citroen είναι να κρατήσει τον duval. Ταχύτητα διαθέτει και αυτό είναι δεδομένο. Συνοδηγό αλλάξε και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό και τέλος μετά από το γερό ταρακούνημα στον επόμενο αγώνα που θα πιάσει τιμόνι είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ προσεκτικός!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ξεροντας ποσο οι Γαλλοι αγαπανε τους Γαλλους θα'λεγα Οριολ η Ντελε.
Αν ομως ημουν ο Φρεκλεν θα'περνα τον Μακρει.Από το στόμα σου και στου Φρεκλέν το αυτί DAP
-
Πάντως όσο και να βοηθήσει ο SAINZ και όσο και αν εμείς θελουμε να δούμε αυτόν ή τον Αuriol η κάποιον άλλο παλιό,το σπόρ πρέπει να πάει μπροστά και μάλλον καλό θα είναι να είναι ένας μικρός πύραυλος που θα οδηγήσει το δεύτερο CITROEN.
Αλλά όντως από τότε που παρουσιάστηκε ο DUVAL στο WRC έχει την φήμη του πιο αλαζόνα χαρακτήρα ανάμεσα στους οδηγούς.Το έχω ξαναγράψει αλλά είναι επίκαιρο.Βετεράνος Έλληνας οδηγός που είχε γνωριμίες στον ομάδα της FORD μου έλεγε ότι από την μέρα που ο DUVAL πάτησε το πόδι του στην FORD το μόνο που κατάφερε ήταν να μαζεύει αντιπάθειες από μηχανικούς και μη και ολοι στην ομάδα μίλαγαν με τα χειρότερα λόγια για αυτόν.
Προφανώς κάτι τέτοιο γίνεται και τώρα στην CITROEN. -
Eγω θελω επιστροφη του ιπταμενου μουστακιου!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Eγω θελω επιστροφη του ιπταμενου μουστακιου!ΑΧΑ, κι εγώ το θέλω αυτό αλλά.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eγω θελω επιστροφη του ιπταμενου μουστακιου!
ΑΧΑ, κι εγώ το θέλω αυτό αλλά.....
..αλλά μόνο αν είναι και ο Repo στο δεξί κάθισμα (veryy...veryy..loong K riightt)!!!
ΠΟΙΟΣ......