-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!
μάλλον έχουμε νέο κύμα hacking από Τούρκους. Δείτε πώς έκαναν το φόρουμ του χωμάτινου
Stay alert!!!
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!
μάλλον έχουμε νέο κύμα hacking από Τούρκους. Δείτε πώς έκαναν το φόρουμ του χωμάτινου
Stay alert!!!
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!
Stay alert!!!
-
Πραγματικα ομως...το Artwork ...ποιημα!
-
Εγώ απέκτησα μερικά trojans δοκιμάζοντας τη νέα μηχανή αναζήτητσης mooter (νομίζω ο hunter την πρότεινε).Καλό καθάρισμα...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Καλό καθάρισμα...Δύσκολο έως απίθανο το βλέπω.
Πέντε ωρες τώρα και δε μπορώ να κάνω επαναφορά... -
Κρίμα Κώστα,
-
Θα πρότεινα την συνεχή αναβάθμιση του Forum με τα latest updates της phpbb, Πρόσφατα μάθαμε για το Scoobynet ότι δέχτηκε αντίστοιχη επίθεση.
Προσωπικά θα πρότεινα μιας και το Forum tων 4 τροχών που έχει κάποια υποστήριξη σε σχέση με τα φόρα μη-κερδοσκοπικών, μπορεί να επενδύση στην απόκτηση ενός καλού προγράμματος κλειστού κώδικα όπως το IPB ή το vBulletin που στο ''πακέτο'' περιέχουν την μεταφορά, εγκατάσταση, και ίσως κάποιο personalisation.
Tα παραπάνω εμπεριέχουν φοβερές δυνατότητες που η phpbb όυτε fully moded διαθέτει.
Παραθέτω μερικές: Quick reply, report post to mod, file-picture attachment, shoutbox, sub-categories κ.α. πολλά.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Εγώ απέκτησα μερικά trojans δοκιμάζοντας τη νέα μηχανή αναζήτητσης mooter (νομίζω ο hunter την πρότεινε).Καλό καθάρισμα...Ξανά σόρρυ ρε καβαλίνο.
Ειλικρινά εγώ δέν είχα πρόβλημα,αλλά μάλλον δέν θα τήν ξαναχρησιμοποιήσω καί εγώ μετα από αυτά πού γράψατε. -
Cavalino hunts HUNTER.
A wasteland legend... -
Πανάθεμά σε!!!!
Μέ γονάτισες στα γέλια!!! -
Δεν βρήκα πιο σχετικό θέμα για αυτό το post, συγχωρέστε το offtopic μου, αλλά είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Πήρα ένα e-mail σήμερα από μία 'και καλά' SouthBank ή κάτι ανάλογο που έλεγε ότι πρέπει να πάω σε ένα site να επιβεβαιώσω κάτι στοιχεία μου, γιατί κάνουν μία αναβάθμιση δεν ξέρω κι εγώ τι... Προσέξτε τώρα. Φαινόταν κείμενο, όμως είναι raster image με link πάνω του. Σε στέλνει σε μία διεύθυνση όπου βλέπεις μία ωραιότατη σελίδα που έχει πεδία εισαγωγής δεδομένων.
Όνομα
Επώνυμο
Αριθμό κάρτας ΑΤΜ
PIN
κτλ...Και στο τέλος ένα κουμπάκι Confirm.
Όλοι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται ελπίζω, αλλά σε περίπτωση που κάποιος περισσότερο αφελής λάβει το ίδιο mail, ας έχει διαβάσει πρώτα εδώ και να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει.
Τι απατεώνες είναι οι άνθρωποι και πόσο βλάκες υπάρχουν άραγε που θα το κάνουν αυτό;
Α, να σημειώσω ότι δεν ήρθε στην κανονική μου διεύθυνση, αλλά σε μία άλλη που έμοιαζε στη δική μου. Υποθέτω ότι το freemail δεν είναι πλέον ασφαλές και μάλλον πρέπει να το αλλάξω.Ερώτηση:
Έχω 2 firewalls, ένα επίσημο και ένα 'όχι και τόσο επίσημο', το pc είναι από πρόσφατο format και το Anti-virus δεν έχει ακόμα ανανεώσει όλα τα definitions. Τι πιθανότητες έχω να μου έχουν 'φυτέψει' κάτι άσχημο;;; -
Νάσο79 υπάρχει το Περί Η/Υ , το θέμα αυτό ανοίχτηκε ως προειδοποίηση προς τους υπευθύνους του φόρουμ κυρίως. Δεν πιστεύω κανείς από εμάς να ήθελε το φόρουμ χακαρισμένο σε τέτοιο χάλι
-
Αν έχεις εγκαταστήσει τα critical security patch της Microsoft, ειδικά για Internet Explorer και Outlook Express (Internet Explorer SP-1), μάλλον δεν έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νάσο79 υπάρχει το Περί Η/Υ , το θέμα αυτό ανοίχτηκε ως προειδοποίηση προς τους υπευθύνους του φόρουμ κυρίως. Δεν πιστεύω κανείς από εμάς να ήθελε το φόρουμ χακαρισμένο σε τέτοιο χάλι -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν έχεις εγκαταστήσει τα critical security patch της Microsoft, ειδικά για Internet Explorer και Outlook Express (Internet Explorer SP-1), μάλλον δεν έχεις πρόβλημα.Δεν έχω προλάβει να κατεβάσω όλα τα updates της MS, καθώς έκανα πρόσφατα format. Τα Windows είναι OEM γνήσια και τώρα που μιλάμε κατεβάζω updates. Εκ των υστέρων γίνεται δουλειά;
-
Ό,τι μπήκε, μπήκε (αν μπήκε). Δοκίμασε να κατεβάσεις το Malicious Software Removal Tool.
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en -
Πάντως εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το WebWasher Main ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ FREE ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ PROXY ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ BROWSER.
WebWasher Download
Κατευχαριστημένος και ασφαλής αρκετά... -
Κύμα Hacking σε Ελληνικά σαιτς ναι...
http://www.google.com -> search -> ASC ή ΑLBANIA SECURITY CLAN
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Καλό καθάρισμα...
**Δύσκολο έως απίθανο το βλέπω.**Πέντε ωρες τώρα και δε μπορώ να κάνω επαναφορά...
Στο τόπικ για ενδιαφέροντα λινκς έγραψα τα 'αποτελέσματα'...Ο υπολογιστής καταστράφηκε...
Ευυτυχώς πρόλαβα τα χειρότερα στο τοπικό δίκτυο της εταιρείας
Το 'ωραίο' είναι που με το που φορτώθηκα trojans (νομίζω StartNet.O - κάτι τέτοιο) μου εγκαταστάθηκε δοκιμαστική έκδοση του Security i Guard...
Καταλαβαίνετε...
Hacking alert!