-
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ανοιξω αυτο το topic να γινει κουβεντα για τα χειροφρενα που τραβαμε. ποσα καθε μερα τραβατε? εγω σχεδον σιγουρα 2 καθε μερα και καθε φορα που περναω απο τη συγκεκριμενη στροφη.
-
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ανοιξω αυτο το topic να γινει κουβεντα για τα χειροφρενα που τραβαμε. ποσα καθε μερα τραβατε? εγω σχεδον σιγουρα 2 καθε μερα και καθε φορα που περναω απο τη συγκεκριμενη στροφη.
-
-
Ωραίο θέμα!
αν τραβάς 2 την ημέρα δεν είναι και λίγο, αν το κάνεις κάθε μέρα!Εγώ σίγουρα τραβάω ένα το βράδυ μόλις παρκάρω και ένα το πρωί στη δουλειά επίσης στο πάρκινγκ.
Α, και σε κατηφόρες επίσης! -
6 ανηφόρες με ΣΤΟΠ
7 φανάρια που κρατάνε πολύ
1 αφού παρκάρω στη σχολή
1 αφού παρκάρω στο σπίτι15 τουλάχιστον
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
6 ανηφόρες με ΣΤΟΠ
7 φανάρια που κρατάνε πολύ
1 αφού παρκάρω στη σχολή
1 αφού παρκάρω στο σπίτι15 τουλάχιστον
Μια απο τα ιδια και για μενα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αν τραβάς 2 την ημέρα δεν είναι και λίγο, αν το κάνεις κάθε μέρα!
Ε, ναι βέβαια δεν είναι και λίγο... Κινδυνέυεις έτσι να τυφλωθείς!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωχωχ δεν μπορω αλλο!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ποναει η κοιλια μου ελεος!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ FUNNIEST QUOTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
αααααχαχαααααααααααα!!!!
απ'ιστευτη ατάκα!!!!
-
Με την Ε46 320ci που εχω δεν το χρισιμοποιω καθολου. Αλλα τωρα που θα παρω το S2000 ολο και κατι θα κανουμε. Ειχα μια εμπειρια με ενα supra βελτιωμενο καποιου γνωστου μου πριν απο μερικα χρονια που δεν ευχομαι σε κανενα να την ζησει. Ευτυχως που το κατειχε το αθλημα αλλιως τωρα θα βλεπαμε τα ραδικια αναποδα. Τωρα οδηγαει Skoda Octavia... Ειδατε που μπορει να σε καταντησει η οικογενεια.
-
Με την Ε46 320ci που εχω δεν το χρισιμοποιω καθολου. Αλλα τωρα που θα παρω το S2000 ολο και κατι θα κανουμε. Ειχα μια εμπειρια με ενα supra βελτιωμενο καποιου γνωστου μου πριν απο μερικα χρονια που δεν ευχομαι σε κανενα να την ζησει. Ευτυχως που το κατειχε το αθλημα αλλιως τωρα θα βλεπαμε τα ραδικια αναποδα. Τωρα οδηγαει Skoda Octavia... Ειδατε που μπορει να σε καταντησει η οικογενεια.
-
Εγω για καποια περιοδο παρολο που δε με βοηθαγε το αυτοκινητο λογω μαπα αναρτησεων το ειχα καθημερινο φαινομενο οποτε κ@υΛ@ν@ και μαλιστα ημουνα και πολυ καλος ηξερα να εκτιμω το οδοστρωμα και τις κλισεις του αυτοκινητου. Βεβαια ποτε μεσα σε κοσμο. Μετα εμαθα και το εκανα με φρενο-γκαζι και ετσι δε χαλαγα το χειροφρενο μου. Τωρα που πηρα το corolla δεν το κανω για να μη χαλαω καινουργιο αυτοκινητο(ενταξει το εκανα 3-4 φορες για να δω πως μαζευεται και αυτο) αλλα απλως μπαινω στη στροφη πιεζοντας συνεχως(αν ειμαι μονος) και η με το τιμονι η με απλο φρενο υπερστρεφω λιιιιιιγο(αναλογα την ορεξη). Ειναι ωραιο να το κανεις και να το μαζευεις ακριβως οποτε θες εσυ μαθαινεις πραγματα για ακραιες καταστασεις(ευχαριστιεσαι κιολας). Καποτε εξασκουσα και το μυτη-τακουνι αλλα εχω πολυ καιρο να εξασκηθω!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σωστόοοοοοοος.
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Με την Ε46 320ci που εχω δεν το χρισιμοποιω καθολου. Αλλα τωρα που θα παρω το S2000 ολο και κατι θα κανουμε.Το S2000 το χειρόφενο το έχει στο δεξί πεντάλ.
-
Τουλάχιστον ένα κάθε φορά που παρκάρω.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τουλάχιστον ένα κάθε φορά που παρκάρω.Άντε και σε καμία ανηφόρα....
-
σε μεγαλες ανηφορες το χρησιμοποιω συχνα καθοτι το ηλεκτρογκαζο δεν βοηθαει καθολου....
-
καλα ρε παιδια, πατε σε στροφες για να τραβατε χειροφρενα;
ελεος!
μου θυμιζετε 16 χρονα αγορακια που μολις πηρα ενα παπι και οπου δουν ευθεια κανουν σουζες!!
lol -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
καλα ρε παιδια, πατε σε στροφες για να τραβατε χειροφρενα;
ελεος!
μου θυμιζετε 16 χρονα αγορακια που μολις πηρα ενα παπι και οπου δουν ευθεια κανουν σουζες!!
lolΝα του βάλουμε και μια μετατροπή δισκόφρενο, να κάνει και έντο!!!
-
Θα το χρησιμοποιούσα...αν έπιανε
Χειροφρενα!!!!!!!!!!!