-
βρετανική εταιρία Warranty Direct, πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα τον ετήσιο «Δείκτη Αξιοπιστίας», στον οποίο περιλαμβάνονται περίπου 30.000 αυτοκίνητα από 27 κατασκευαστές, που αποτελούν το πελατολόγιό της. Στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται οι ιαπωνικές εταιρείες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, στις 5 πρώτες θέσεις (αυτοκίνητα που επισκέφθηκαν συνεργείο τις λιγότερες φορές) βρίσκονται ισάριθμοι ιάπωνες κατασκευαστές, στην 6η θέση βρίσκεται μία κορεάτικη εταιρία και η πρώτη ευρωπαϊκή βρίσκεται στην 7η θέση. Πιο συγκεκριμένα, στην 1η θέση βρέθηκε η Mazda, ακολουθούμενη από τις Toyota, Honda, Subaru, Mitsubishi. Στην 6η θέση ήταν η Hyundai και 7η η Seat, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται από τις Nissan, Mercedes και Daewoo. -
βρετανική εταιρία Warranty Direct, πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα τον ετήσιο «Δείκτη Αξιοπιστίας», στον οποίο περιλαμβάνονται περίπου 30.000 αυτοκίνητα από 27 κατασκευαστές, που αποτελούν το πελατολόγιό της. Στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται οι ιαπωνικές εταιρείες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, στις 5 πρώτες θέσεις (αυτοκίνητα που επισκέφθηκαν συνεργείο τις λιγότερες φορές) βρίσκονται ισάριθμοι ιάπωνες κατασκευαστές, στην 6η θέση βρίσκεται μία κορεάτικη εταιρία και η πρώτη ευρωπαϊκή βρίσκεται στην 7η θέση. Πιο συγκεκριμένα, στην 1η θέση βρέθηκε η Mazda, ακολουθούμενη από τις Toyota, Honda, Subaru, Mitsubishi. Στην 6η θέση ήταν η Hyundai και 7η η Seat, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται από τις Nissan, Mercedes και Daewoo. -
Ξέρεις αν αφορούσε αυτοκίνητα καινούργια μέχρι 2 ή 3 ή 5 χρονών ή ήταν όλα μέσα?
Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για τα δεδομένα και τη σύγκριση.... δεν αρκεί να έχεις μια κατάταξη αν δεν ξέρεις πώς αυτή βγήκε. Μπορεί ο καθένας να βοαθμολογεί με διαφορετικό τρόπο τους διάφορους τομείς της σύγκρισης οπότε τα αποτελέσματα ίσως να είναι λίγο διαφορετικά ή για μερικούς άχρηστα.... Δεν εννοώ ότι η συγκεκριμένη μελέτη για την αξιοπιστία δεν είναι αξιόπιστη ( ) και δεν νομίζω να αλλάξουν σημαντικά τα αποτελέσματα απλά έχω περιέργεια! -
Emoticon για επικειμενο πολεμο δεν εχουμε???
-
Παντως πριν λιγο καιρο ειχαμε δει απο την ADAC νομιζω και αφορουσε χρηση 100 πρωτων ημερων με παρομοια αποτελεσματα για τις πρωτες θεσεις αλλα η Merc ηταν πολυ πολυ τελευταια. Αν ψαξετε λιγο θα το βρειτε εδω μεσα.
-
Καποιο site που να εχει την εν λογω ερευνα?
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=204972
μπορείτε να συνεχίσετε εδώ και να τσακωθείτε φυσικά. Εννοείται ότι τα στοιχεία της ασφαλιστικής είναι μαγειρεμένα
-
ΤΗ ΕΝΟΕΙΣ ΙΚΑΡ
-
Καπου εχω διαβασει οτι η Mercedes χρησιμοποιει σε μερικους κινητηρες 3 βαλβιδες ανα κυλινδρο και μειωμενη ιπποδυναμη για λογους αξιοπιστιας. Οπως για παραδειγμα ο 5.0 λιτρων που αποδιδει 307 ιππους. Αληθευει αυτο? Το εχω διαβασει σε κυπριακο περιοδικο που δεν ειναι και πολυ σοβαρο οποτε δεν το πολυπιστευω.
-
Απο ολο το VAG μονο η SEAT ειναι μεσα?? και αντε τα VW ειναι γνωστα προβληματικα αυτοκινητα( ) τα AUDI και αυτα ρημαδια εχουν βγει. Παντως παλι καλα που δεν ηταν καμια Alfa Romeo να εχουμε πολεμο!!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Απο ολο το VAG μονο η SEAT ειναι μεσα?? και αντε τα VW ειναι γνωστα προβληματικα αυτοκινητα( ) τα AUDI και αυτα ρημαδια εχουν βγει. Παντως παλι καλα που δεν ηταν καμια Alfa Romeo να εχουμε πολεμο!!HELOOOOOO! Αξιοπιστία είναι το αντίθετο της AR!
Πλάκα κάνω, μην σκίσουμε και αυτό το topic.
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
.......1η θέση βρέθηκε η Mazda, ακολουθούμενη από τις Toyota, Honda, Subaru, Mitsubishi. Στην 6η θέση ήταν η Hyundai και 7η η Seat, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται από τις Nissan, Mercedes και Daewoo....Πολυ λογικο μου ακουγεται......
(Σιγουρα η ερευνα δεν θα ειχε RX μεσα.... ) -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Καπου εχω διαβασει οτι η Mercedes χρησιμοποιει σε μερικους κινητηρες 3 βαλβιδες ανα κυλινδρο και μειωμενη ιπποδυναμη για λογους αξιοπιστιας. Οπως για παραδειγμα ο 5.0 λιτρων που αποδιδει 307 ιππους. Αληθευει αυτο? Το εχω διαβασει σε κυπριακο περιοδικο που δεν ειναι και πολυ σοβαρο οποτε δεν το πολυπιστευω.Όλοι οι κινητήρες της Mercedes είναι τριβάλβιδοι, ακόμη και τα 'τέρατα' της ΑMG. Ο καινούργιος 3,5 V6 όμως της SLK350 είναι 4βάλβιδος, όπως μάλλον και όσοι κινητήρες ακολουθήσουν.
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΛΕ MAD ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ....
ΑΝ ΘΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΕΣΤΟΙ...ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ εγω τις κατατασσω....
- TOYOTA
- HYUNDAI,SUBARU
3.MITSUBISHI,HONDA,MAZDA
4.BAVARIAN
5.NISSAN - ALL THE REST
-
Να τα βλεπουν μερικοι που μας εχουν ζαλισει με τον γνωστό Γερμανικό 'ομιλο'
Japan rules
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΑΝ ΘΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΕΣΤΟΙ...ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ εγω τις κατατασσω....- TOYOTA
- HYUNDAI,SUBARU
3.MITSUBISHI,HONDA,MAZDA
......
Από πότε η Hyundai είναι γιαπωνέζα??? ...ευσεβείς πόθοι....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
ΑΝ ΘΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΕΣΤΟΙ...ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ εγω τις κατατασσω....
- TOYOTA
- HYUNDAI,SUBARU
3.MITSUBISHI,HONDA,MAZDA
......
Από πότε η Hyundai είναι γιαπωνέζα??? ...ευσεβείς πόθοι....
Ενταξει μωρε διπλα ειναι , κιτρινομουρηδες ειναι τους βαζουμε σε αυτο το γκρουπ
-
Για τα αυτοκινητα του ομιλου VW δεν το συζητω...
-
Ότι τα ιαπωνικά είναι τα πιό αξιόπιστα αυτοκίνητα και στην Αμερική και στην Ευρώπη είναι μιά γνωστή ιστορία εδώ και χρόνια που συμβαίνει
Poia einai ta pio aksiopista aytokinhta