-
pios phre lathos th strofh
-
-
-
Και οι δύο. Ο Μοντογια κλείνει απότομα την τροχιά του ενώ ο Webbie μπαίνει στη στροφή με πολλά μούτρα και δεν στρίβει εκεί που θα 'πρεπε. Κοινώς φεύγει ευθεία
Δε ψηφίζω καθώς η σωστή επιλογή για μένα θα ήταν 'και οι δύο', αν μπορείς να κάνεις edit και να την προσθέσεις... -
O Webber παραδεχτηκε πως ήταν δικό του το λάθος, οπότε το thread δεν ισχύει.
'Getting away hasn't been our strength,' said Webber. 'Both Nick and I obviously were on the back foot down to the first corner a little bit, but there's no excuse really to hit Juan Pablo.
'I was trying to defend against (Toyota's) Jarno (Trulli) because it was very important we stayed ahead of him and I just couldn't quite get it turned in at the apex so that was a shame.
'We were on a good strategy today actually, very different to Nick,' he added.
'It's not up to Juan Pablo to give me room at that stage. I think he for sure turned in but he's got to go round the corner ... maybe if you had rubbed his sidepod it would have been better but wheel to wheel there's too much damage.'
-
mad, σαν να μη φτάνει που δε γράφεις ελληνικά, βράφεις και λάθος τα ονόματα στην ψηφοφορία (πόσο μάλλον να ζητήσω κεφαλαίο το πρώτο γράμμα του ονόματος θα είμαι εκτός πραγματικότητα...)
-
O Webber φταίει. Το λέω εγώ άρα εγγύηση.
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
O Webber παραδεχτηκε πως ήταν δικό του το λάθος, οπότε το thread δεν ισχύει.'Getting away hasn't been our strength,' said Webber. 'Both Nick and I obviously were on the back foot down to the first corner a little bit, but there's no excuse really to hit Juan Pablo.
'I was trying to defend against (Toyota's) Jarno (Trulli) because it was very important we stayed ahead of him and I just couldn't quite get it turned in at the apex so that was a shame.
'We were on a good strategy today actually, very different to Nick,' he added.
'It's not up to Juan Pablo to give me room at that stage. I think he for sure turned in but he's got to go round the corner ... maybe if you had rubbed his sidepod it would have been better but wheel to wheel there's too much damage.'
Μα ποιος είμαι???
-
Φταίει η πίστα, που είχε εκεί την στροφή. Λίγο παρακάτω να ήταν δεν θα είχε συμβεί τίποτα
-
εγω συνφονω με τον cmarin
-
Κανείς δεν έφταιγε για μένα.Αγώνας ήταν και μονομαχία.Στους αγώνες όλοι παλεύουν να κρατηθούν μπροστά!Από κει και πέρα εφόσον κανείς δεν έκανε κάτι το αντι-αθλητικό, δε θεωρώ κανέναν υπαίτιο.
Σε άλλες μορφές αγώνων τέτοιες φάσεις είναι συνηθισμένες -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Κανείς δεν έφταιγε για μένα.Αγώνας ήταν και μονομαχία.Στους αγώνες όλοι παλεύουν να κρατηθούν μπροστά!Από κει και πέρα εφόσον κανείς δεν έκανε κάτι το αντι-αθλητικό, δε θεωρώ κανέναν υπαίτιο.
Σε άλλες μορφές αγώνων τέτοιες φάσεις είναι συνηθισμένεςΕγω πιστεύω οτι έφταιγε ο webber, πιστεύω ότι φάνηκε καθαρα ποιος έφταιγε.
Επίσης πιστευω ότι δεν θα τα έλεγες αυτά εαν στην θέση του montoya ήταν schumi , τότε θα κατηγορούσες σίγουρα τον webber.!!
poios ekane lathos