-
Πού μπορούμε να βρούμε κάτι σχετικό (κάποιο σχεδιάγραμμα ίσως) γιά τόν μηχανισμό τής οροφής τού Pug 206 CC;
-
Πού μπορούμε να βρούμε κάτι σχετικό (κάποιο σχεδιάγραμμα ίσως) γιά τόν μηχανισμό τής οροφής τού Pug 206 CC;
-
-
*ttp://www.pug-cc.com/downloads.php
Eäþ õðÜñ÷åé åã÷åéñßäï ÷ñÞóçò ãéá ôï CC .Åëðßæù íá õðÜñ÷åé êáé ó÷åäéÜãñáììá äõóôõ÷þò äåí ìðüñù íá ôï êáôåâÜóù ôþñá êáôåâÜæù ôïõ êáíïíéêïý -
ΘΕΕΕΕΝΚΣ!!!!!
Δέν είναι βέβαια τόσο αναλυτικό όσο θα τό περίμενα,αλλά από τό ολότελα,καλή κι η Παναγιώταινα!!!
-
KáëÜ åóý ãéáôß øÜ÷íåéò ãéá ôçí ïñïöÞ ôïõ 206 ?? Áöïý åßóáé ôïõ 'Ëéìáíéïý'
*Ëéìáíé = ðßóôá
-
Γιά έναν φίλο,πού βρήκε ένα μεταχειρισμένο/τρακαρισμένο,καί παρατήρησε ότι,η οροφή δέν κλείνει σωστά,καί ψάχνει πώς μπορεί να έχει επηρρεαστεί ο μηχανισμός τής οροφής.
Αν καί εγώ πιστεύω ότι,μάλλον πρέπει να 'πήρε' τό πλαίσιο.Υ.Γ. Λιμανίσιος έ;Μου άρεσε!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά έναν φίλο,πού βρήκε ένα μεταχειρισμένο/τρακαρισμένο,καί παρατήρησε ότι,η οροφή δέν κλείνει σωστά,καί ψάχνει πώς μπορεί να έχει επηρρεαστεί ο μηχανισμός τής οροφής.
Αν καί εγώ πιστεύω ότι,μάλλον πρέπει να 'πήρε' τό πλαίσιο.Υ.Γ. Λιμανίσιος έ;Μου άρεσε!!!
Το πλεον πιθανο.Εχω ακουσει και για περιπτωσεις που δεν εκλεινε η οροφη αν η μια ροδα ειναι ανεβασμενη σε πεζοδρομιο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το πλεον πιθανο.Εχω ακουσει και για περιπτωσεις που δεν εκλεινε η οροφη αν η μια ροδα ειναι ανεβασμενη σε πεζοδρομιο.
αν έχει σασί από λάστιχο.......
και στο τσινκουτσεντο που είχα όταν το ανεβάζαμε στο ανυψωτικό δεν άνοιγαν οι πόρτες.....
παθητική ασφάλεια -5 αστέρια
Μηχανισμός Χάρντ-τόπ 206