-
Είδα χθες στη Θεσ/νίκη ένα Hummer.Φανταζόμου ότι είναι τεράστιο,αλλά άλλο να το βλέπεις.Οι διαστάσεις του πλησιάζουν αυτές ενός μινι-bus,σε σημείο που το Touareg που βρισκόταν δίπλα του,φαινόταν σα Jimny...
Σοκ και δέος! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σοκ και δέος!...και εμετός!
δεν ξέρω πόσο καλό αμάξι είναι, αλλά ότι είναι κακάσχημο το υπογράφω! -
Αν ήμουν εταιρεία, και δη αμερικάνικη, βλέποντας πως έχουν τα πράγματα,
θα έδινα εντολή, να βγάλουμε στην παραγωγή, μία νταλίκα-επιβατικό.
Έναν τράκτορα, που να κυκλοφορεί κανονικά στην παραγωγή ως επιβατικό, με καμπίνα μέσα και δύο κρεβάτια.ΙΚΕ πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, με την καμπίνα να επεκτείνεται και εκεί, που στους σημερινούς τράκτορες είναι η βάση για να κουμπώσει το βαγόνι; Ή με μικρή πισίνα εκεί πίσω. Έχεις καμιά ιδέα;
Μετά το Hummer το λογικό βήμα θα ήταν κάτι τέτοιο.
Τώρα, που το σκέφτομαι, θα είχε πολύ πλάκα!
Τώρα, που το ξανασκέφτομαι, θα ήταν τραγικό να γεμίσει ο τόπος τράκτορες...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν ήμουν εταιρεία, και δη αμερικάνικη, βλέποντας πως έχουν τα πράγματα,
θα έδινα εντολή, να βγάλουμε στην παραγωγή, μία νταλίκα-επιβατικό.
Έναν τράκτορα, που να κυκλοφορεί κανονικά στην παραγωγή ως επιβατικό, με καμπίνα μέσα και δύο κρεβάτια.ΙΚΕ πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, με την καμπίνα να επεκτείνεται και εκεί, που στους σημερινούς τράκτορες είναι η βάση για να κουμπώσει το βαγόνι; Ή με μικρή πισίνα εκεί πίσω. Έχεις καμιά ιδέα;
Μετά το Hummer το λογικό βήμα θα ήταν κάτι τέτοιο.
Τώρα, που το σκέφτομαι, θα είχε πολύ πλάκα!
Τώρα, που το ξανασκέφτομαι, θα ήταν τραγικό να γεμίσει ο τόπος τράκτορες...
Και όμως υπάρχει!
Και καποιος το ειχε ανεβασει καλίοτερα εδω -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σοκ και δέος!
...και εμετός!
δεν ξέρω πόσο καλό αμάξι είναι, αλλά ότι είναι κακάσχημο το υπογράφω!Αν το δεις από κοντά,δε σκέφτεσαι πόσο άσχημο είναι.Ο εγκέφαλός σου κατακλύζεται συνεχώς από τη λέξη 'ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΤΕΡΑΣΤΙΟ'.
-
Voila! :

http://www.internationaldelivers.com/si ... ly/cxt.asp
πισίνα δεν έχει αλλα με τον Pai Mei όλο και κάποια πατέντα θα κάνουμε
-
Κορυφαίο!
Αρχικά πίστεψα ότι ήταν δικής σου έμπνευσης, αλλά μετά διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά, που το σκέφτηκαν και το έβγαλαν στην παραγωγή!
Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μόνωση στην καρότσα για την πίσινα ή αντί για πισίνα, να χτιστεί πάνω στην καρότσα μία μικρή γκαρσονιέρα με κεραμίδι, σαν ξενώνας.
Τώρα, που η Cayenne έχει πέσει από την κορυφή της υπέρτατης αναγνώρισης και το Hummer έχει αρχίσει να παρακυκλοφορεί, το International θα έκανε θραύση.
-
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT.................................
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Παιδιά, δεν ήξερα αν έπρεπε να ανοίξω ξεχωριστό θέμα για αυτό που μου συνέβη σήμερα, αλλά έπρεπε κάπου να το πω!
Μ' έκαναν γρήγορη βόλτα με ένα Scooby STi Prodrive, πειραγμένο, με καμιά 350 αλόγατα δλδ.
Έμεινα κάπως έτσι -->Δε μου είχε ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα.. Ερωτεύτηκα ξανά!!!
Toτε πρεπει να δοκιμασεις ενα απο αυτα:
http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=777623
520 αλογα στους τροχους.
Νικος
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μισό ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
το λίτρο ή το γαλόνι (~4 λίτρα)...;
3,78 λίτρα για την ακρίβεια και κοστίζει (το γαλόνι) γύρω στα 2,2 $ με ισοτιμία
-
δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα υπαρχει λιστα αναμονης 100 αυτοκινητων........ (το εγραψε ο Κ.Κ)
Οδήγησα Hummer και τρελάθηκα