-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Μια χαρά είναι το Hummer, αλλά πια η χρησιμότητά του? Και εγώ οδηγούσα στο στρατό Μ113 και πιστέψτε με, καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί στους δρόμους, αλλά πια η χρησιμότητά του Μ113 στην καθημερινή μας οδήγηση? Καμία, όπως και του Hummer φαντάζομαι! Για την Ελλάδα μιλώ πάντα, όχι για την έρημο της Νεβάδα!Poly sostos!
Poia i xrisimotita tou Hummer sta stena tou Kolonakiou h' stin paraliaki?????
Apla...Poul - Mour.......''Na tin xairesai tin kainourgia sou agapi....na tin xairesai.....''
Afieromeno stous idioktites tou H2...... -
Παιδιά, δεν ήξερα αν έπρεπε να ανοίξω ξεχωριστό θέμα για αυτό που μου συνέβη σήμερα, αλλά έπρεπε κάπου να το πω!
Μ' έκαναν γρήγορη βόλτα με ένα Scooby STi Prodrive, πειραγμένο, με καμιά 350 αλόγατα δλδ.
Έμεινα κάπως έτσι -->Δε μου είχε ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα.. Ερωτεύτηκα ξανά!!!
-
Εχετε δίκιο, το Η2 είναι άχρηστο και μόνο για μούρη, όπως ΟΛΑ τα αυτοκίνητα.
Αν θέλετε να κάνετε την δουλειά σας απλώς υπάρχουν και τα ΜΜΜ. Ελεος με τις προκαταλύψεις.
Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στο H2 είναι πως θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο και η τιμή του.
-
Δεν είπε κανείς ότι το Η2 είναι για το Κολωνάκι. Και ένα Land Cruiser ασφυκτιά στο Κολωνάκι. Ίσως και ένα Rav. Αν κυκλοφορούν πολλά Η2 εκεί, δε φταίει το αυτοκίνητο για αυτό.
ΥΓ. Γουστάρω παθητική ασφάλεια... Ελάτε, ελάτε -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μισό ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
το λίτρο ή το γαλόνι (~4 λίτρα)...;
3,78 λίτρα για την ακρίβεια και κοστίζει (το γαλόνι) γύρω στα 2,2 $ με ισοτιμία
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν είπε κανείς ότι το Η2 είναι για το Κολωνάκι. Και ένα Land Cruiser ασφυκτιά στο Κολωνάκι. Ίσως και ένα Rav. Αν κυκλοφορούν πολλά Η2 εκεί, δε φταίει το αυτοκίνητο για αυτό.
ΥΓ. Γουστάρω παθητική ασφάλεια... Ελάτε, ελάτεΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!

-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!

EΛΑ

-

-

-
Και γω θα φέρω τον μπατζανάκη μου που έχει συνυφάδα στην Αστυνομία και θα σας δείρει όλους
-
ΥΓ. Γουστάρω παθητική ασφάλεια... Ελάτε, ελάτεEφόσον υπάρχει Smart, όλα ασφυκτιούν στο Κολωνάκι...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ελεος με τις προκαταλύψεις.Γιατί είναι προκαταλύψεις βρε Γιάννη? Που μπορείς να πας (στην Ελλάδα πάντα!) με ένα Hummer, πέρα από την εθνική Αθηνών-Λαμίας? Μην μου πεις για offroad για το οποίο προορίζετε!!! To Jimny σε πολλές offroad διαδρομές τα βρίσκει σκούρα στο θέμα πλάτους, πως θα περάσει το Hummer? Εκτός αν μιλάμε για χωράφια, οπότε οκ
Όσο αφορά την ασφάλεια δεν γίνετε λόγος, ολόκληρο θηρίο είναι, λογικό είναι να είναι ασφαλές. -
Και γω θα φέρω τον μπατζανάκη μου που έχει συνυφάδα στην Αστυνομία και θα σας δείρει όλουςΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ
-
Αν οδηγησες Hummer και τρελλαθηκες σκεψου τι θα παθεις αν οδηγησεις Leopard...
Περα απ'τα αστεια εγω δεν τους συμπαθω τους Αμερικανους. Ειδικα στο θεμα τεχνολογια κινητηρα ειναι απαραδεκτοι. Η Dodge χρησιμοποιει κινητηρα 8 λιτρων που αποδιδει 450 αλογα(viper).Η Μ5 εχει 5.0 λιτρα κινητηρα που αποδιδει 507 ιππους. Παντως δεν θα ελεγα οχι σε μια corvette. Και φυσικα δεν αμφισβητω τα λεγομενα του dimsabas. Αφου το οδηγησε και του αρεσε εγω παω πασο... -
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΑΜΕΡ .
ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΙΚΑ!!!
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Περα απ'τα αστεια εγω δεν τους συμπαθω τους Αμερικανους. Ειδικα στο θεμα τεχνολογια κινητηρα ειναι απαραδεκτοι. Η Dodge χρησιμοποιει κινητηρα 8 λιτρων που αποδιδει 450 αλογα(viper).Η Μ5 εχει 5.0 λιτρα κινητηρα που αποδιδει 507 ιππους. Παντως δεν θα ελεγα οχι σε μια corvette. Και φυσικα δεν αμφισβητω τα λεγομενα του dimsabas. Αφου το οδηγησε και του αρεσε εγω παω πασο...Είχα διαβάσει κάπου (όσοι γνωρίζουν να πουν αν ισχύει) ότι ο κινητήρας του Viper ήταν ελαφρύτερος από τον 3,6 της 360 Μοdena και με χαμηλότερο κέντρο βάρους!!!
Και όσο για την καμπύλη ροπής, ο κινητήρας του Viper θα είναι σίγουρα καλύτερος από την Ferrari. Το μόνο που μένει είναι ο ήχος όπου η Ferrari είναι... Ferrari και το Viper όμως είμαι άκρως πωρωτικό, αν και δεν έχει τύχει να ακούσω από κοντά κάποιο 'full throttle' -
Εχω την εντυπωση οτι το Viper φορα 8λιτρο κινητηρα σχεδιασης ή βελτιωσης Lambo .
Edit:
Βρηκα αυτο The heart of the Viper is a 8.3 liter V10 engine that hisses out a venomous 500 horsepower at 5,600 RPM with 525 pounds-feet of torque at 4,100 RPMΣυνολικο βαρος Base Curb Weight - with Manual Transmission [lb] :3380
-
Εννοείτε ότι όποιος αγοράζει το Hummer έχει μια κάποια οικονομική άνεση, ώστε να μπορεί να αντέξει την κατανάλωσή του και κάποιο άλλο πιο χρηστικό αυτοκίνητο. Αν έχει χρεωθεί για να το πάρει και δεν έχει άλλο, τότε αργά ή γρήγορα θα τα βρει σκούρα. Είπα ότι θα ήθελα να το παρκάρω δίπλα σε M6, EVO 8, MX ή S2000. Αν δεν είχα όλα τα προηγούμενα, τότε τι να το κάνω το Η2; Μη με παρεξηγείτε. Όσο για τα αμερικάνικα μοτέρ, τα έχετε πάρει στραβά. Δεν είναι για πέταμα, απλά εντάσσονται σε μία διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής και καλύπτουν άλλες ανάγκες.
ΥΓ. Το μοτέρ του Viper μπαίνει και στο Ram. Τιμές στην Αγγλία: 77.000 λίρες το Viper, 46.000 το Ram -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Περα απ'τα αστεια εγω δεν τους συμπαθω τους Αμερικανους. Ειδικα στο θεμα τεχνολογια κινητηρα ειναι απαραδεκτοι. Η Dodge χρησιμοποιει κινητηρα 8 λιτρων που αποδιδει 450 αλογα(viper).Η Μ5 εχει 5.0 λιτρα κινητηρα που αποδιδει 507 ιππους. Παντως δεν θα ελεγα οχι σε μια corvette. Και φυσικα δεν αμφισβητω τα λεγομενα του dimsabas. Αφου το οδηγησε και του αρεσε εγω παω πασο...Είχα διαβάσει κάπου (όσοι γνωρίζουν να πουν αν ισχύει) ότι ο κινητήρας του Viper ήταν ελαφρύτερος από τον 3,6 της 360 Μοdena και με χαμηλότερο κέντρο βάρους!!!
Και όσο για την καμπύλη ροπής, ο κινητήρας του Viper θα είναι σίγουρα καλύτερος από την Ferrari. Το μόνο που μένει είναι ο ήχος όπου η Ferrari είναι... Ferrari και το Viper όμως είμαι άκρως πωρωτικό, αν και δεν έχει τύχει να ακούσω από κοντά κάποιο 'full throttle'Πως να μην είναι; Με έναν εκκεντροφόρο χωμένο στο βάθος και κάμποσες βαλβίδες λιγότερες, λογικό ακούγεται!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Και όσο για την καμπύλη ροπής, ο κινητήρας του Viper θα είναι σίγουρα καλύτερος από την Ferrari. Το μόνο που μένει είναι ο ήχος όπου η Ferrari είναι... Ferrari και το Viper όμως είμαι άκρως πωρωτικό, αν και δεν έχει τύχει να ακούσω από κοντά κάποιο 'full throttle'το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί αρκετά παλιότερα. Το βάρος του μοτέρ του viper είναι όντως μικρότερο αλλά ο όγκος του είναι απαγορευτικός για οχήματα μεγέθους 360 modena.
Οδήγησα Hummer και τρελάθηκα