-
ελα ελα μην γραφετε χαζαμαρες..και οι βαζελοι ..ανθρωποι ειναι
ο μπαμπας πρεπει να ειναι σωστο προτυπο, και η μαμα να μην το παραχαιδευει..
ο μπαμπας λιγο πιο 'αυστηρος', η μαμα λιγο πιο 'κοντα'.
απλη η συνταγη, επιτυχια 1000% εγγυημενη και δοκιμασμενη απο παλια..αμα δεν δωσετε πρωτυπα εσεις στα παιδια σας και τα βρουνε απο τους διαφημιστες....
ουτε καν τολμω να διαννοηθω τι τερας θα βγει ενα παιδι γεννημενο πχ σημερα..2005 -
η κολλητή μου, μάνα αγοριού 9μηνών, πάντως έλεγε σε σχετική κουβέντα και κοιτάζοντας τον πιτσιρίκο...'εγώ μωρό μου θα σ'αγαπάω όπως και να βγείς'...
παιδιά είτε το θέλουμε είτε όχι είναι σημεία των καιρών, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αν και μερικές φορές όσο και να προσπαθήσεις είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση...γιατι άλλο να σου γεννηθεί με περισσότερα χρωμοσώματα Υ που αναφέρθηκε και παραπάνω κι άλλο να στον 'μυήσει' κανένας μουστακαλής στα καλά του καθουμένου -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ο μπαμπας πρεπει να ειναι σωστο προτυπο, και η μαμα να μην το παραχαιδευει..
ο μπαμπας λιγο πιο 'αυστηρος', η μαμα λιγο πιο 'κοντα'.
απλη η συνταγη, επιτυχια 1000% εγγυημενη και δοκιμασμενη απο παλια..Αυτο το πρωτυπο ακολουθησε ο ελληνισμος τα τελευταια 10.000 χρόνια, και καθως καταλαβαίνεις δεν πέτυχε πολλά στην εξάλειψη της ομοφυλοφιλίας Ειναι **και **γονιδιακο το θεμα.
-
Ένα άλλο ερώτημα για τους ομοφυλόπουστες, μιας και γίνεται κουβέντα:
Αφού δεν γεννάνε, πώς πολλαπλασιάζονται;
-
...αν και δεν ειμαι ομοφυλοφυλος, καλυτερα ειναι να μην παμε την κουβεντα στα κλασσικα 'βριστε τον πουστη τον μαλακα'
kamil,
δεν ειναι σημεια των καιρων γενικα, ειναι αποτελεσματα προσπαθειας του συστηματος για αυξηση της καταναλωσης του λεγομενου πολιτισμενου κοσμου..οι ερευνες εχουνε δειξει εδω και χρονια, οτι οσο πιο ευτυχισμενος ειναι ο ανθρωπος, τοσο λιγοτερο εχει την αναγκη να καταναλωνει προιοντα.
αντιθετα, οσο πιο ψυχολογικα χαλια ειναι, τοσο πιο πολυ αναζητει την καταναλωση ως μεσο να αισθανθει καλυτερα..πλαστη ανανεωση κλπ κλπ
τιγρη
θα προτιμησω οταν ειναι να κανω παιδια να τρωω κοκκινο σχεδον ωμο κρεας, να κρεμιεμαι απο τα ταβανια και γενικα να γινω αγριανθρωπος πριν τεκνοποιησω, προκειμενου να βοηθησω τα γονιδια μου να βγουνε σωστα.
ΔΕΝ θα υποτιμησω ομως την πολυ σοβαρη υποθεση που ειναι η ανατροφη του παιδιου μου σε αυτη τη ζουγκλα που ζουμε.. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ένα άλλο ερώτημα για τους ομοφυλόπουστες, μιας και γίνεται κουβέντα:Αφού δεν γεννάνε, πώς πολλαπλασιάζονται;
Ούτε οι άντρες γεννάνε νομίζω..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ένα άλλο ερώτημα για τους ομοφυλόπουστες, μιας και γίνεται κουβέντα:
Αφού δεν γεννάνε, πώς πολλαπλασιάζονται;
Ούτε οι άντρες γεννάνε νομίζω..
από τότε που ήμασταν πίθηκοι, όχι. Ο άντρας 'οπλίζει', η γυναίκα 'πυροβολεί'!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
kamil,
δεν ειναι σημεια των καιρων γενικα, ειναι αποτελεσματα προσπαθειας του συστηματος για αυξηση της καταναλωσης του λεγομενου πολιτισμενου κοσμου..
οι ερευνες εχουνε δειξει εδω και χρονια, οτι οσο πιο ευτυχισμενος ειναι ο ανθρωπος, τοσο λιγοτερο εχει την αναγκη να καταναλωνει προιοντα.
αντιθετα, οσο πιο ψυχολογικα χαλια ειναι, τοσο πιο πολυ αναζητει την καταναλωση ως μεσο να αισθανθει καλυτερα..πλαστη ανανεωση κλπ κλπκαλά αυτό ξαναπές το, ξέρεις τι χρήματα ξοδεύουμε εμείς οι γυναίκες σε περιόδους χαμηλής αυτοεκτίμησης, στρες, άνχους, εκνευρισμών κλπ.κλπ..
όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς για τους ομοφυλόφιλους, θα πρότεινα να τους κόψουμε....είπαμε στην τελική άνθρωποι είναι και αυτοί
-
..ξερω..
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλά αυτό ξαναπές το, ξέρεις τι χρήματα ξοδεύουμε εμείς οι γυναίκες σε περιόδους χαμηλής αυτοεκτίμησης, στρες, άνχους, εκνευρισμών κλπ.κλπ..ΑΠΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Αυτό το έλαβα με email σήμερα ...από γυναίκα.
Ξεκουράστρες...
Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΙΔΑΝΙΚΕΣ γυναίκες για πολύ κουρασμένα αγόρια, όπως είμεθα εμείς. Οι «ξεκουράστρες» είναι μια νέα επιτηδευμένη κατηγορία εφυών κοριτσιών, που δεν σου βγάζουν την ψυχή, δεν σου πρήζουν το συκώτι, δεν σου σπάνε το στομάχι και δεν σου σμπαραλιάζουν τα έντερα.
ΕΙΝΑΙ κουλαριστές και άνετες, δεν σ' τα πρήζουν, δεν κάνουν υστερίες, τα πάνε καλά με τον εαυτό τους και γι' αυτό έχουν το περίσσευμα να προσφέρουν, να σε περιποιηθούν, με τα μασαζάκια σου, τα πρωινά σου, τις παντόφλες σου, με τα όλα σου. Ξέρουν πώς να σου πάρουν την ένταση· είναι ανακουφίστρες οι ξεκουράστρες.
Σ' ένα μπιχεβιοριστικό μίτινγκ που έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εις μίαν παραλίαν της νήσου Σίφνου, πλειοψηφούντος του ωραίου φύλου, οι ανακουφίστρες αναδείχθηκαν ως οι μόνες συνοδοί που μπορεί να ανεχθεί πλέον και να περάσει καλά ένας ώριμος πολυπερπατημένος 40άρης. Που τα 'χει δει όλα στη ζωή του κι έχει «δειγματίσει» σ' όλα τα μοντέλα γυναικών· στις ωραίες, τις μοιραίες, τις γατούλες, στις μπιτς, τις «φευγάτες», τις ψυχοχαράδρες, τις πορτοφολούδες, τα σκεπτόμουνα, σ' όλα.
ΟΙ περισσότερες γυναίκες -τονίστηκε στο μίτινγκ- έχουν γίνει «σπλαχνικές». Παρ' όλο που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν και να σε αποπλανήσουν, δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα για το πέος σου (ο πεοθηλασμός έχει γίνει κάτι σαν χειραψία, μια πρώτη γνωριμία), ούτε φυσικά για την καρδιά σου και την ψυχή σου. Ούτε καν για το πορτοφόλι σου!
ΘΕΛΟΥΝ να σου πρήξουν το συκώτι. Αυτό κιαλάρουν οι σπλαχνικές, οι φουαγκρά γκομενίτσες. Κι αμέσως μετά να σου σπάσουν το στομάχι, να σου σμπαραλιάσουν το έντερο και να σου αφαιρέσουν το οξυγόνο απ' τον αέρα που αναπνέεις. Αν μπορούσαν να σου αλλάξουν τα σωληνάκια στο νοσοκομείο, θα ένιωθαν ασφάλεια· ότι επιτέλεους δεν απειλούνται και μπορούν να σ' έχουν δικό τους.
ΟΙ περισσότερες σχέσεις πλέκονται πάνω σε νευρώσεις και ψυχώσεις· στηρίζονται στον σαδομαδοχισμό. Μην έχεις αυταπάτες ότι θέλει το σπέρμα σου· το αίμα σου θέλει να ρουφήξει με καλαμάκι. Προφύλαξε, σου λέω, το συκωτάκι! Οι σπλαχνικές-φουαγκρά γκόμενες, είτε καταφέρουν να σε παντρευτούν είτε όχι, έχουν μία και μοναδική αποστολή· να σ' την σπάσουν! Να σε κάνουν δυστυχισμένο! Να μη χαίρεσαι! Να μην απολαμβάνεις! Να μη χαλαρώνεις! Να σ' τα βγάλουν όλα ξινά!
ΠΑΡΑ πολλά ζευγάρια στηρίζονται σ' αυτόν τον σαδομαζοχισμό. Εχει ανακαλύψει την αχίλλειο πτέρνα σου, κάνει παιχνίδι με τις ανασφάλειες και τις ανάγκες σου, μένει πεισματικά μαζί σου μέχρι να σε χώσει σε βαθιά κατάθλιψη, να γίνουν όλα μαύρα, να σ' αποτελειώσει. Είναι ζόμπι που υπάρχει για να κάνει την καταστροφή της χαράς της, χαρά της καταστροφής σου...
ΑΝ καταφέρεις και τη χωρίσεις (κι ας σου πάρει δικαστικά τη μισή περιουσία), η μόνη λύση είναι η ξεκουράστρα. Αυτή δεν έχει καμιά απαίτηση. Είναι δοτική. Θέλει να 'σαι ευχαριστημένος για να περνάει κι αυτή δίπλα σου καλά. Μπορεί να μην είναι καν γκόμενα, να 'ναι απλή φίλη η ξεκουράστρα. Και να σου κάνει πλάτες και παιχνίδι με άλλες· όχι χαλάστρα.
ΕΙΝΑΙ εξυπηρετικά κορίτσια, απ' τη φύση τους ανακουφίστρες, οι ξεκουράστρες. Σκάει το χειλάκι σου, γελάς μαζί τους όλη μέρα. Ενώ οι υστερικές και οι ψυχοχαράδρες, που υπάρχουν μόνο για να σε ταλαιπωρούν, θέλουν να σου αφαιρέσουν το χαμόγελο. Να ξεφορτώσουν πάνω σου ένα κομμάτι απ' τον πόνο και τη θλίψη που κουβαλούν. Είναι σαν τις «μαύρες χήρες», σαν τη Ζάγκουλα, περιμένουν πότε θα χαλαρώσεις, θα κοιμηθείς για να σε δαγκώσουν· να σου ρουφήξουν το αίμα, οι βδέλλες!
ΜΙΑ ξεκουράστρα, μια ανακουφίστρα χρειάζεσαι για να περάσεις φέτος σούπερ διακοπές. Με κέφι, με γέλιο, με ανεμελιά, χαλαρά! Ακουσέ με, κάτι ξέρω κι εγώ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 22/06/2005
Copyright 2004 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...
Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
Εδώ σε θέλω...
Μιλάμε για σοκ τώρα, όχι μλκίες...γερό να ναι κι οτι να ναι
άλλοι βέβαια το προτιμούν από το να γίνει βάζελος πχ
το ίδιο κακά είναι και τα δύο!
Αχ ρε Σπύρο και σε συμπαθούσα... Ώστε είσαι κι εσύ απ' τους άλλους, έ; Κρίμα και φαινόσουν εντάξει παιδί. Αλλά τι να πεις, σημεία των καιρών βλέπεις!
(No offence, ok? )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αχ ρε Σπύρο και σε συμπαθούσα... Ώστε είσαι κι εσύ απ' τους άλλους, έ; Κρίμα και φαινόσουν εντάξει παιδί. Αλλά τι να πεις, σημεία των καιρών βλέπεις!(No offence, ok? )
Νάσο είμαι απ' τους άλλους, αλλά ευτυχώς δεν είμαι απ' τους εκείνους
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
θα προτιμησω οταν ειναι να κανω παιδια να τρωω κοκκινο σχεδον ωμο κρεας, να κρεμιεμαι απο τα ταβανια και γενικα να γινω αγριανθρωπος πριν τεκνοποιησω, προκειμενου να βοηθησω τα γονιδια μου να βγουνε σωστα.
ΔΕΝ θα υποτιμησω ομως την πολυ σοβαρη υποθεση που ειναι η ανατροφη του παιδιου μου σε αυτη τη ζουγκλα που ζουμε..Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα:
Το να κρατάς τον πατέρα λιγο πιο μακριά οπως λες, μαλλον αντιθετα αποτελέσματα θα εχει, αφου το παιδί θα περνάει περισσότερο χρόνο με την μητέρα του,και θα έχει αυτήν ως πρότυπο.Αν δε αποκτήσει σχέση απόλυτης εξάρτησης, τότε του αγοράζεις και μερικα φουστάνια και τελειωνει η ιστορία!
Η ανατροφή σίγουρα ειναι μεγάλη υποθεση, πχ στην αρχαία Αθήνα μάθαιναν ότι ο ύψιστος έρωτας ήταν μεταξύ αρσενικών συντρόφων.Στις μέρες μας καλώς ή κακώς την έχουμε δει αλλιώς, προς το παρόν τουλάχιστον!
-
ξεκουραστρα?χεχεχεχεεχχεχε!!!!
-
..στο σημειο για τον υψιστο ερωτα, επετρεψε μου να διαφωνησω με τους αρχαιους..
τουλαχιστον μεχρι στιγμηςστην τελικη ο ερωτας ειναι κατι παροδικο και οχι μονιμο, οποτε who cares κιολας...
οσο για την αποσταση, εννοω συναισθηματικα λιγο πιο μακρια..και παντα να φαινεται ετσι στα ματια του παιδιου.. οι γονεις μεταξυ τους συννενοηση 1000% σε καθε λεπτομερεια...
πχ το παιδι τα λεει ευκολα ολα στη μαμα. για τον μπαμπα υπαρχει καποιο δεος.
δεν μπορει να παρηγορει ο μπαμπας το παιδακι του που του πιαστηκε το δαχτυλο καπου..
αυτο ειναι δουλεια της μαμας.
ο μπαμπας θα ερθει να νουθετισει το παιδι και να του μαθει 'κολπα' να μην του πιανεται το δαχυλακι στο μελλον.και εννοειται πως σε ολα τα αγοριστικα πραγματα το παιδι θα μυηθει απο τον φαδερα..
δεν εννοησα παντως οτι πχ ο dad στα @@ του και η mum βουρλιζεται..καμια σχεση..
απαιτειται συντονισμος και καταμερισμος εργασιων.. -
νομιζω οιτ και οι δυο γονεις εχουν την ιδια ευθυνη σε οποιαδηποτε περιπτωση...η παρηγοριας η επιπληξης...αν ενας απο δυο παραχαιδευει αυτια το αγορι γινεται λαλακης και το κοριτσι λαλακισσα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αχ ρε Σπύρο και σε συμπαθούσα... Ώστε είσαι κι εσύ απ' τους άλλους, έ; Κρίμα και φαινόσουν εντάξει παιδί. Αλλά τι να πεις, σημεία των καιρών βλέπεις!
(No offence, ok? )
Νάσο είμαι απ' τους άλλους, αλλά ευτυχώς δεν είμαι απ' τους εκείνους
K α τ α π λ η κ τ ι κ ό ! !
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ανατροφή σίγουρα ειναι μεγάλη υποθεση, πχ στην αρχαία Αθήνα μάθαιναν ότι ο ύψιστος έρωτας ήταν μεταξύ αρσενικών συντρόφων.Στις μέρες μας καλώς ή κακώς την έχουμε δει αλλιώς, προς το παρόν τουλάχιστον!Ναι, αλλα ακου κι ενα καλό....
**'Όταν ο Δίας έβαζε τις αρετές στον άνθρωπο, ξέχασε να βάλει την Ντροπή.
Μην έχοντας από που να την βάλει, αποφασισε να τη βάλει από τον πρωκτό.
Στην αρχή η Ντροπή δεν ήθελε να μπεί με τίποτα.
Στο τέλος ο Δίας ομως την έπεισε.Και η Ντροπή μπήκε στον άνθρωπο από τον πρωκτό με τον όρο να μην γίνεται σαρκική επαφή από εκεί, γιατί όταν θα συμβεί θα φύγει από τον άνθρωπο.ΑΙΣΩΠΟΣ
**
....χμμμ!!!
-
'Όταν ο Δίας έβαζε τις αρετές στον άνθρωπο, ξέχασε να βάλει την Ντροπή.
Μην έχοντας από που να την βάλει, αποφασισε να τη βάλει από τον πρωκτό.
Στην αρχή η Ντροπή δεν ήθελε να μπεί με τίποτα.
Στο τέλος ο Δίας ομως την έπεισε.Και η Ντροπή μπήκε στον άνθρωπο από τον πρωκτό με τον όρο να μην γίνεται σαρκική επαφή από εκεί, γιατί όταν θα συμβεί θα φύγει από τον άνθρωπο.βρε τον αισωπο.. καλα λενε οτι ειναι ...διαχρονικος
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους