-
Εψαξα τις πρώτες 5 από τις 10 σελίδες με το αντίστοιχο search για 205
οπότε δεν ξέρω αν έχει υπωθεί κάτι στο παρελθόν.
Το ερώτημα : ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο 205 cabrio (CJ ?)-gia fun car-, τα οποία όπως έχω δει, έχουν πολύ χαμηλές τιμές.
εχετε προτάσεις στο τι πρέπει να προσέξω
α) γενικά για ανοικτό αμάξι
β) για το συγκεκριμένο μοντέλο
Thanks -
Το ερώτημα : ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο 205 cabrio (CJ ?)-gia fun car-, τα οποία όπως έχω δει, έχουν πολύ χαμηλές τιμές.
Thanks -
Thanks -
Καλοσώρισες πρώτα απ'όλα στό φόρουμ.
Τό μόνο πρόβλημα πού από όσο θυμάμαι είχε τό συγκεκριμένο αυτοκίνητο,ήταν ότι,η στρεπτική του ακαμψία ήταν...ανύπαρκτη!!!
Καί αυτό μιλώντας γιά καινούριο,φαντάσου σέ τί βαθμό 'πλαστελινοποίησης' μπορεί να έχει φτάσει τό πλαίσιο μετά από μερικά χρόνια στούς δρόμους. -
Αυτό ήθελα να πω κι εγώ, το πρόβλημα που έλεγαν τα περιοδικά ήταν η στρεπτική ακαμψία.
Γενικά πάντως τόσο παλιό κάμπριο, κοίτα και πόσο νερό μπάζει...
-
και να σκεφτεις οτι εχω το 1.4 roland garros με σχισμενη οροφη και το χαριζω για να μην το πεταξω αλλα δεν το θελει κανενας
κριμα, ιταλικες πινακιδες.
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
και να σκεφτεις οτι εχω το 1.4 roland garros με σχισμενη οροφη και το χαριζω για να μην το πεταξω αλλα δεν το θελει κανεναςκριμα, ιταλικες πινακιδες.
Πόση ασφάλεια έχει;
-
εξαρταται την κλαση σου... εγω πληρωνω 400ευρω αν 8υμαμαι καλα...
μα τι σχεση εχει με ελλαδα?
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
εξαρταται την κλαση σου... εγω πληρωνω 400ευρω αν 8υμαμαι καλα...μα τι σχεση εχει με ελλαδα?
Καμία, για Ιταλία ρώταγα!
-
μου ήρθε η ιδέα για 205 και ίσως cabrio!
-
cabrio?
να σου φύγει....το ζελέ είναι πιο στιβαρό. Πιστεψε με το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ cabrio που έχω μπει EVER!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cabrio?να σου φύγει....το ζελέ είναι πιο στιβαρό. Πιστεψε με το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ cabrio που έχω μπει EVER!
χμ....
ναι αλλά μετά από μια τσίχλα που λέγεται ami ίσως η διαφορά θα είναι μικρή.
Εξάλλου εκτός από αυτό που λες....θα πρέπει να είμαι έτοιμος να δω καμια κουκούλα σκισμένη κάποιο πρωι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cabrio?να σου φύγει....το ζελέ είναι πιο στιβαρό. Πιστεψε με το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ cabrio που έχω μπει EVER!
Μάλλον δεν έχεις μπει σε Chrysler Sebring ή σε Micra C+C
Buying a 205 Cabrio