-
Θα ήθελα να ζητήσω, απο όποιον τα έχει, να δανειστώ road book παλαιότερων rally acropolis.
Τα road book θα φωτοτυπηθούν και θα επιστραφούν άμεσα.
Τα χρειαζόμαστε για έναν αγώνα 4Χ4 που θα γίνει τον Οκτώβριο σε παλιές ειδικές του εθνικού μας αγώνα. Θα μας γλυτώσουν απο πάρα πολύ δουλειά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ενδιαφερθούν και συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.
-
Θα ήθελα να ζητήσω, απο όποιον τα έχει, να δανειστώ road book παλαιότερων rally acropolis.
Τα χρειαζόμαστε για έναν αγώνα 4Χ4 που θα γίνει τον Οκτώβριο σε παλιές ειδικές του εθνικού μας αγώνα. Θα μας γλυτώσουν απο πάρα πολύ δουλειά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ενδιαφερθούν και συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.
-
-
ΚΑλύτερα να απευθυνθείτε στην ΕΛΠΑ!Εχουν μεγάλο αρχείο.Εγω αν θελετε μπορω να σας δωσω καποια.Δεν ξερω για ποια ετη ενδιαφερεστε
-
Κάτσε να ρωτήσω τον παλιό μου συνοδηγό του 2000, αυτόν που μύριζε τη βαλβολίνη στη Στρώμη αλλά δεν έλεγε τίποτα. Αυτός πρέπει να τα έχει.
-
Δυστυχώς θέλω πιό παλιά. Μετά το '95 τα έχω...
-
Μαλλον πρεπει να σου κανει.1975.
-
Βελτιωνω τη προσφορα μου!!!
Βρηκα να εχω και του ** 1973**. -
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Θα σε πάρω τηλέφωνο...
-
Γιάννη, (καλημερα!), ζ΄΄ητα από την Ελένη Φερτάκη. Ο παππο΄πυς τα φύλαγε! Ρώτησα την Τώνια, τρέχα γύρευε... γυναίκες!
Μαρία... Η ΕΠΛΑ; Χλωμό. Ούτε τα παλμαρέ μας δεν υπάρχουν. Ειναι πολύ, παρα πολύ πίσω τα αρχεία (;) τηςΣτρ
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Οι ειδικές διαδρομές όμως του 1975 και του 1973, δεν είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πλέον ασφαλτοστρωμένες??
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιάννη, (καλημερα!), ζ΄΄ητα από την Ελένη Φερτάκη. Ο παππο΄πυς τα φύλαγε! Ρώτησα την Τώνια, τρέχα γύρευε... γυναίκες!
Μαρία... Η ΕΠΛΑ; Χλωμό. Ούτε τα παλμαρέ μας δεν υπάρχουν. Ειναι πολύ, παρα πολύ πίσω τα αρχεία (;) τηςΣτρ
Θα το κάνω μετά το Ακρόπολις. Σε ευχαριστώ...
ΥΓ. Θα κανονίσεις να τρέξεις αυτή τη φορά;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Οι ειδικές διαδρομές όμως του 1975 και του 1973, δεν είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πλέον ασφαλτοστρωμένες??
Κάποιες ναι, κάποιες όχι...
Τις τελευταίες ψάχνουμε...
Road book Acropolis!!!