-
Hello,
Μήπως θα μπορούσατε please να μου πείτε καμμιά ιδέα με ένα θέμα που έχω??
Βρήκα το αμάξι μου τρακαρισμένο, εκεί που το είχα παρκάρει. Είχε επάνω ένα σημείωμα που έλεγε 'ΚΗΡ 2283, αριθμός ασφαλειας 1325335'. Ψάχνω να βρω ποιος καλός άνθρωπος άφησε αυτό το σημείωμα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ.
-
Η ασφαλιστική μου εταιρία δεν μπορεί να βρει την πινακίδα.
-
Η Τροχαία με στέλνει στο 'τμήμα Κρατικών Οχημάτων' στο Υπουργείο Εσωτερικών γιατί μου λέει πως είναι κρατικό όχημα.
-
Το 'τμήμα Κρατικών Οχημάτων' μου λέει πως η πινακίδα αυτή υπάρχει, αλλά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στον δρόμο, άρα να πάω στην Τροχαία.
(4. Ξαναπήγα στην Τροχαία, αλλά όπως καταλαβαίνετε..)
Τώρα δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ.. Δεν θα ήθελα να κάνω μήνυση, αφενός για να μην βάλω σε μπελάδες όποιον οδηγούσε, αφ'εταίρου γιατί δεν νομίζω πως θα βγει τίποτα.
Any ideas? pleeeeeeeaaaaaaaaaase???
thanx,
Σοφία -
-
Hello,
Βρήκα το αμάξι μου τρακαρισμένο, εκεί που το είχα παρκάρει. Είχε επάνω ένα σημείωμα που έλεγε 'ΚΗΡ 2283, αριθμός ασφαλειας 1325335'. Ψάχνω να βρω ποιος καλός άνθρωπος άφησε αυτό το σημείωμα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ.
-
-
Η Τροχαία με στέλνει στο 'τμήμα Κρατικών Οχημάτων' στο Υπουργείο Εσωτερικών γιατί μου λέει πως είναι κρατικό όχημα.
-
Το 'τμήμα Κρατικών Οχημάτων' μου λέει πως η πινακίδα αυτή υπάρχει, αλλά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στον δρόμο, άρα να πάω στην Τροχαία.
Τώρα δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ.. Δεν θα ήθελα να κάνω μήνυση, αφενός για να μην βάλω σε μπελάδες όποιον οδηγούσε, αφ'εταίρου γιατί δεν νομίζω πως θα βγει τίποτα.
thanx,
Σοφία -
-
Hello,
-
-
-
thanx,
Σοφία -
-
Ο χρήστης oytis έγραψε:
Τώρα δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ.. Δεν θα ήθελα να κάνω μήνυση, αφενός για να μην βάλω σε μπελάδες όποιον οδηγούσε, αφ'ετέρου γιατί δεν νομίζω πως θα βγει τίποτα.
Αφού σου άφησε σημείωμα, τότε να τον βρεις. Όμως μπορεί να άφησε το σημείωμα κάποιος άλλος που είδε τι έγινε, όχι ο δράστης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ.. Δεν θα ήθελα να κάνω μήνυση, αφενός για να μην βάλω σε μπελάδες όποιον οδηγούσε, αφ'ετέρου γιατί δεν νομίζω πως θα βγει τίποτα.
Αφού σου άφησε σημείωμα, τότε να τον βρεις. Όμως μπορεί να άφησε το σημείωμα κάποιος άλλος που είδε τι έγινε, όχι ο δράστης.
Χμ, sorry αλλά αν το έγραψε κάποιος που απλά είδε τι έγινε, πώς ήξερε τον αριθμό ασφάλειας; Εκτός αν τον τράκαρε και μετά έμεινε παρκαρισμένο εκεί, πράγμα ΑΡΚΕΤΑ χλωμό για Έλληνα οδηγό.
-
Α ναι, ΟΚ. Πάντως δεν κατάλαβα κάτι: η τροχαία δεν έχει λίστες με τα κρατικά οχήματα;
-
.
θα ήταν ποιο σωστό να αποκρύψεις μέρος του αριθμού κυκλοφορίας και του αριθμού ασφάλειας...
-
ΜΠΑΧΑΛΟ φιλε!
-
ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ!!!!!
Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα στα παιδιά που γράφουν στην ενότητα της αυτοκίνησης στο θέμα 'Car Plate Spotting!!!', αυτοί θα ξέρουν αν υπάρχει τέτοια πινακίδα και σε ποια περιοχή ή ειδικότητα ανήκει.
-
Γνωμη μου ειναι να κανεις μια μηνυση με τα στοιχεια που εχεις.Αν ηθελε αυτος που το εκανε να τον βρεις θα σου αφηνε και το κινητο του.
-
Υπαρχει πιθανοτητα να το ειδε καποιος και να εγραψε την πινακιδα και να ιεδε το ειδικο σημα και να εβαλε το σημειωμα; Αλλοιως επρεπε να φωναξει την αστυνομια και να περιμενε εκει.
Ριξε μια μυνηση με τα στοιχεια που εχεις και αν εμφανισθει την αποσυρεις.
Καλη τυχη.
Νικος
-
Ο χρήστης oytis έγραψε:
Το 'τμήμα Κρατικών Οχημάτων' μου λέει πως η πινακίδα αυτή υπάρχει, αλλά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στον δρόμο, άρα να πάω στην Τροχαία.Τι σημαίνει 'δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στον δρόμο'; Αυτοκίνητο είναι, που θα κυκλοφορεί;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Τι σημαίνει 'δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στον δρόμο'; Αυτοκίνητο είναι, που θα κυκλοφορεί;
Mπορει να ανηκει σε καποιο μηχανημα (κλαρκ π.χ.) .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως δεν κατάλαβα κάτι: η τροχαία δεν έχει λίστες με τα κρατικά οχήματα;Νομίζω πως έχει. Αλλά
-
είναι outdated (μου το είπαν οι ίδιοι)
-
έχει το νούμερο που ψάχνω, ως κρατικό όχημα, χωρίς όμως να ξέρουν ποιος το κυκλοφορεί ή σε ποια υπηρεσία ανήκει. Έχουν το νούμερο ως κρατικό, χωρίς κανένα στοιχείο σχετικά με αυτό (ή τουλάχιστον έτσι μου λένε)
Νομίζω (λέμε τώρα) πώς δεν θέλουν να ανακατευτούν με κρατικά οχήματα.. Επίσης κανείς δεν δέχεται να μου απαντήσει εγγράφως - φυσικά.
-
-
Μηνυση και αστους μετα να τον βρουν .Ρωτα και ενα δικηγορο ομως πρωτα .Φοβαμαι παντως οτι εμπλεξες ασχημα .
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ριξε μια μυνηση με τα στοιχεια που εχεις και αν εμφανισθει την αποσυρεις.
Η (κοπελιά σε ένα γραφείο στην) Τροχαία λέει πως μετά δεν θα μπορώ να αποσύρω την μήνυση και θα πάμε οπωσδήποτε δικαστήρια..
Το αστείο της υπόθεσης? Έχω ασφάλεια για νομική προστασία στην DAS. Ακριβώς επειδή δεν ξέρω ούτε από δικηγόρους, ούτε από αυτοκίνητα. Λοιπόν από ότι φαίνεται, ούτε η DAS ξέρει/μπορεί να κάνει τίποτα - η απάντησή τους είναι 'μιλήστε με την Τροχαία ή το Υπουργείο Συγκοινωνιών'.
Σοφία
-
αν το κυνηγησεις νομικα, να δεις πως θα απαντησουν ολοι!
Μια φασαρια στην DAS, επισης θα ειναι καλη ιδεα!! Δεν καταλαβα γιατι τους πληρωνεις!! Και μη λυπασαι αυτον που το οδηγουσε το κρατικο
(οτι εμπλεξες, εμπλεξες.. γεγονος..)
Κανενας συνηγορος του πολιτη, ισως ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κανενας συνηγορος του πολιτη, ισως ???Για να επέμβει ο Συνήγορος του Πολίτη πρέπει ο πολίτης να έχει ήδη ανοίξει πάρε δώσε με Δημόσια Υπηρεσία και να τον έχουν φτύσει, αδικήσει ή να μην τον εξυπηρετούν.... Δηλαδή πρέπει να φτάσει στο επόμενο στάδιο, πχ έγγραφες αιτήσεις και να μην του έχουν απαντήσει κλπ. Και βασικά δεν νομίζω ότι ο ΣΤΠ θα βοηθήσει για την περίπτωσή του, ίσως κανένας φίλος δικηγόρος μήπως μέσω αστυνομίας βρει το όχημα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
[ίσως κανένας φίλος δικηγόρος μήπως μέσω αστυνομίας βρει το όχημα....Χμ? έχει κανείς φίλους στην αστυνομία? Εγώ δεν έχω..
Βέβαια θα αποκτήσω γνωστούς στην αστυνομία αν πνίξω κανέναν από αυτούς τους προϊσταμένους της δημόσιας διοίκησης, οι οποίοι φέρονται ιδιαίτερα άσχημα!!!! ύφος ανωτέρου που σου κάνει χάρη, ατέλειωτες αναμονές, συχνά φωνές, τέλος παραπομπή σε άλλη υπηρεσία (συνήθως σε άλλο υπουργείο). Και απάντηση? πάντα η ίδια: 'γιατί σας έστειλαν εδώ? δεν μας αφορά το θέμα σας'.
-
Λοιπον, σε τρακαραν και εφυγαν. Αυτο ειναι παραπτωμα. Θα πας λοιπον στην αστυνομια και θα τους πεις 'με τρακαραν και εφυγαν, αυτη ειναι η πινακιδα του, φερ'τε τον με χειροπεδες στο αυτοφορω'. υποβαλλεις μηνυση κατα της πινακιδας και περιμενεις να κανουν ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...Ακου εκει να σε στειλουν να βρεις εσυ ποιος ειναι...
κρατικά οχήματα