-
Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το PT Cruiser 1.6. Υπάρχει κάποιος στο Forum που να το έχει; Θα μας ενδιέφερε η γνώμη του. Μήπως γνωρίζετε αν αναμένεται Facelift ή καινούρια έκδοση;
-
Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το PT Cruiser 1.6. Υπάρχει κάποιος στο Forum που να το έχει; Θα μας ενδιέφερε η γνώμη του. Μήπως γνωρίζετε αν αναμένεται Facelift ή καινούρια έκδοση;
-
-
...Αν και με αμερικανικη αισθητικη δεν ειναι καθολου ασχημο αμαξι....
Στα λεφτα του προσφερει μια αξιοπροσεκτικη ρετρο εμφανιση.....Χωρους εχει αρκετα μεγαλους, ικανοποιητικο κινητηρα και πανω απ'ολα ειναι ενα ξεχωριστο αμαξι και οχι τοσο πολυφορεμενο......
...Στα χρηματα του ειναι παρα πολυ τιμιο και κανει ιδιαιτερη καλη εντυπωση.....
Επεισης στον 1.5 χρονο που το εχει ο κολλητος μου δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και βεβαιως ουτε ακουγεται κανενας τριγμος απο το εσωτερικο.........Θα το συνιστουσα οπως και ο φιλος μου που ειναι πληρως ευχαριστημενος......
-
Κανείς άλλος που μπορεί να μας πεί εντυπώσεις απο προσωπική χρήση και όχι απο ότι έχει ακούσει υπάρχει?
-
Δυνατός κινητήρας (115-118 άλογα), αν και στα πολλά δυσκολεύεται λόγω βάρους και περίεργης αεροδυναμικής.
Εύχρηστο κιβώτιο (περίεργο αν αναλογιστεί κανείς την καταγωγή του) και καλός επιλογέας (αρκεί να μην τον ακουμπήσεις πολύ ζεστό ή κρύο )
πολύ καλοί χώροι επιβατών/αποσκευών και αρκετά πρακτικό
Αξιόλογη συμπεριφορά, αν και με περίεργες αντιδράσεις λόγω του Watt πίσω. Γενικά το πίσω μέρος μένει 'βιδωμένο', αρκεί να μην συναντήσει έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες
Μέτριο 'αμερικάνικο' τιμόνι και φυσικα περίεργη εργονομία
Εμφάνιση και ποιότητα ασχολίαστα και υποκειμενικά
-
Εχω ακούσει για πανάκριβα ανταλλακτικά.
Σε παλιότερο σχετικό τεστ των 4Τ, νομίζω οτι ήταν με διαφορά το πιο ακριβό σε ανταλλακτικά.
-
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι. Έχω οδηγήσει το 1.6 και είχε καλό μοτεράκι, συμπαθητικό στήσιμο και τρομερό σασμάν. Τέτοια μοντέλα τα αγοράζεις επειδή σου αρέσουν σα σχήμα. Από τη στιγμή που δεν υστερεί σε κάποιον τομέα, δεν πειράζει που δεν είναι πουθενά πρωτοπόρο.
-
Απο την αρχη μου φαινοτανε παραξενο σουλουπι. Μεχρι που πριν 2-3 χρονια η πεθερα μου αγορασε ενα. Το πηρε βεβαια αυτοματο και τοπικα δεν υπαρχει 1,6 λιτρα. Νομιζω οτι το αυτοκινητο εχει πολυ καλους χωρους και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Τα παει πολυ καλα απο καταναλωση και μεσα στα χιονια και τις ζεστες. Ισως το μηχανοκινητο κιβωτιο να το κανει πυραυλακι αλλα με την δικια μου αισθηση πρεπει παντα να υπολογιζεις πως θα βγεις στην κυκλοφορια αυτοκινητων η θα σε πατησει κανα φορτηγο. Δεν εχω οδηγησει το τουρμπατο αλλα εχω ακουσει καλα λογια. Το καμπριο ειναι μεσα στην λιστα μου για αυτοκινητα ανοιχτα.
Νικος
-
Πολύ καλά λόγια ακούω. Θα περιμένω το ανανεωμένο για να δω τι αλλαγές θα έχει και απο κοντά.
-
Ένα χρόνο μετά...
Το καινούργιο pt πέραν του νέου (κατά τη γνώμη μου υποδεέστερου) ταμπλό, έχει δύο σημαντικές διαφορές...
- Ταμπούρα πίσω και όχι δισκόφρενα
- Έλλειψη του traction control...
Είμαι κάτοχος pt 1.6 3 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. Πάνω από τις 3500-4000 μεταμορφώνεται το αυτοκίνητο.
Για προσωπικούς λόγους το πουλάω (υπάρχει post στο topic αγγελίες) και δεν θα πάρω άλλο, αλλά αν επρόκειτο να πάρω άλλο, η αντικατάστασή του μου φαίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση. Έχει τέτοιο φινίρισμα, που μέσα νιώθεις πολυτέλεια που μόνο στη μεγαλύτερη και ακριβότερη κατηγορία μπορείς να βρεις... -
ο vrax δεν εχει pt?
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ PT CRUISER 1.6, ΕΤΩΝ 2003-2005. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΩΣ, ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΚΟΣΤΟΣ SERVICE & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ. ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΕΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ π.χ. ΜΕ ΕΝΑ VW BEETLE 1.6, ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η΄ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ![/quote]
-
Υπάρχει ένας χρήστης που το έχει, ο Vrax νομίζω...
-
εχει και θετικα αυτο το πραμα???
-
Το πολύ θετικό του εκτός από ιδιαίτερη εμφάνιση, χώρους, κινητήρα κιβώτιο κλπ είναι ότι θα σαν μεταχειρσμένο πρέπει να το βρεις φτηνότερα από τον ανταγωνισμό... Αν δεν είναι είναι υπερτιμημένο και να μην το πάρεις.
-
PT Cruiser 2.0 Auto 2001
*Look, μερικοι φιλοι σου θα ξετρελλαθουν
*Χωροι, κανεις δεν το περιμενε
*Ανεση, φουσκωτα αμερικανικα καθισματα
*Μεχρι τα 160 παει οπως θες και ανετα
*Υαλοκαθαριστηρες καθαριζουν πολυ καλη επιφανεια στο τζαμι
*Καλα φρενα
*Κεραια, ωραια παλια, και πιανει μια χαρα και οταν ειναι κλειστη.
*βολικο και ευχρηστο καπακι πορτμμπαγκαζ
*2 μπριζες μπροστα 1 στο πορτμπαγκαζ
*Στις ψηλες στροφες κανει φασαρια
*Μπορει να γινει hot rod
*Ο προηγουμενος οδηγος υποστηριζει οτι ο κλιματισμος ειναι καλος, δεν το εχω δοκιμασει ακομα
*Cruise control
*Θηκουλες γυρω γυρω
*Εχει δεικτη εξωτερικη θερμοκρασια (και πυξιδα...)
*Ειναι ψηλο, ιδιαιτερα για τους πισω*Look, το τι σου σερνουν οι υπολοιποι φιλοι σου....
*Νιωθεις το παραμικρο στο δρομο (εμενα μου αρεσει)
*Το κουμπι του αλαρμ ειναι στη βαση του τιμονιου και πρεπει να περασεις το χερι σου μεσα απο το τιμονι για να το πατησεις.
*τελικη 180, πιανει ευκολα τα 160 και εχει γκαζι αλλα περιμενα κατι παραπανω
*Τα δερματινα καθισματα δεν εχουν καλη πλευρικη στηριξη
*Οι διακοπτες για τα πισινα ηλεκτρικα παραθυρα για να τα ανοιξεις απο πισω ειναι λιγω πισω και αναμεσα απο τα μπροστινα καθισματα κατω στα ποδια εκει που ειχανε παλια τα τασακια αλλα σχετικα χαμηλα
*Δεν εχει 'τεμπελη' για το συνοδηγο
*Κεραια, ωραια παλια αλλα δεν ειναι αυτοματη και 1. φοβασαι μη την ξεχασεις και μετα δεν τη βρεις και δευτερον δεν μπροεις να τρεξεις με την κεραια ανοιχτη
*Ο πισω υαλοκαθαριστηρας εχει κουμπι στο πανελ και δεν ειναι μαζι με τους πανω
*Δεν εχει board computer (υπολογιστη βενζινης, καταναλωσης και διαφορα αλλα)
*Χαμηλη μεταπωλητικη αξια
*Δεν εχει control για το ραδιοcd στο τιμονι.
*Ορατοτητα πισω, εχω βγαλει το προσκεφαλο του μεσαιου καθισματοςΑλλα αρνητικα που εχω διαβασει
Μεγαλο κυκλο τιμονιου, στα στενα στον πειραια δεν εχω ζοριστει
Αναιμικος κινητηραςΠαρατσουκλια, PT Looser, PT Snoozer
Στα 1600 κυβικα αυτο το αυτοκινητο δεν πρεπει να πηγαινει, αν δεν ενδιαφερει και αρεσει πολυ η εμφανιση ειναι ενταξει, παντως στα Ε 42,000 γαι το GT παλι δεν δικαιολογει την τιμη του.
Η καλυτερη αγορα ειναι ενα μεταχειρισμενο τσεκαρισμενο καλα.
-
Απο μεταπωληση τι λενε?
Μου φαινεται τρομερα δυσκολο να το ξεφορτωθεις...
-
Παρήγγειλα το PT με ηλιοροφή & δέρμα & ως δώρα τις αντηλιακές μεμβράνες & το park alarm. Μέγιστος χρόνος παράδοσης οι 4 μήνες.
Την επόμενη ημέρα με πήρε ο πωλητής & με ρώτησε αν με ενδιφέρει ένα PT στο ίδιο χρώμα, με δέρμα αλλά χωρίς ηλιοροφή που έχουν ετοιμοπαράδοτο & στο οποίο από λάθος δεν έχει χρεωθεί από το εργοστάσιο το δερμάτινο σαλόνι & άρα δεν το χρεώνουν ούτε σε μένα. Σ' αυτήν την περίπτωση το δώρο θα είναι 1 (π.χ. τα φιμέ) & μου κάνουν έκπτωση 20% στο park alarm.
Δευτέρα ή Τρίτη πρέπει να του απαντήσω. Αν καταφέρω να πετύχω & τα 2 δώρα το σκέφτομαι σοβαρά αφού έχοντας ένα κέρδος της τάξης των 2,5 χιλιάδων ευρώ μπορώ να 'ξεχάσω' την ηλιοροφή (που ίσως & να μην ταιριάζει στη 'ρετρό' εμφάνιση του αυτοκινήτου).Ωστόσο, τί λέτε να παίζει με αυτήν τη... μη χρέωση του δερμάτινου; Να υπάρχει κάποια... 'πονηριά' από πίσω που να με κάνει να ανησυχώ; Προσωπικά σκέφτομαι 2 'πονηρά' σενάρια: Είτε πρόκειται για μια παραγγελία που ακυρώθηκε αλλά η προκαταβολή (ίση με την αξία του δερμάτινου) έχει παρακρατηθεί ή για κάποιο ελαττωματικό αυτοκίνητο (π.χ. κάποιο χτύπημα κατά τη μεταφορά) του οποίου ο αγοραστής απαίτησε την αντικατάστασή του. Εν πάσει περιπτώσει, σκέφτομαι ένα αυτοκίνητο που τους έχει 'ξεμείνει' & θέλουν να το 'ξεφορτωθούν'.
Ποια η γνώμη σας & ποια η συμβουλή σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το αυτοκίνητο όπως το θέλεις εσύ, και όχι όπως θέλει ο αντιπρόσωπος.
Εφόσον θέλεις την ηλιοροφή, να την έχεις.
CHRYSLER PT CRUISER - Εντυπώσεις