-
SW Version: G
Map Version: 2006-1 -
Σε αυτή τη δοκιμή του περιοδικού τετρακίνηση:
http://www.tetrakinisimag.gr/tetrakinisi.htm
καταλήγουν ότι το μόνο SUV που μετακινήθηκε με τους χιαστι μπρος-πίσω τροχούς στον αέρα είναι το CRV. Μέχρι τώρα εγώ διάβαζα ότι το CRV έχει τη πιο light τετρακίνηση. Πως εξηγείται αυτό ξέρει κανείς; Αυτά τα αυτοκίνητα σίγουρα δε πάνε στα κατσάβραχα, αλλά σε κανά εμπόδιο ή κανά νεροφάγωμα δε μου φαίνεται απίθανο να βρεθούν οι χιαστί τροχοί στον αέρα. Τι γίνεται εκεί έμεινε το outlander;; (εγώ αυτό κατάλαβα αλλά ίσως κάνω λάθος)
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης gpetihakis έγραψε:
Map Version: 2006-1Αφου τους έστειλα την έκδοση του χάρτη μου τώρα μου ζητάνε το VIN του αυτοκινήτου.
Θέλω να δω που το πάνε?Οι άλλοι έχουνε λάβει τίποτα.
-
Δεν έλαβα τίποτα ακόμη. Το VIN που το βρίσκεις ?
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Map Version: 2006-1Αφου τους έστειλα την έκδοση του χάρτη μου τώρα μου ζητάνε το VIN του αυτοκινήτου.
Θέλω να δω που το πάνε?Οι άλλοι έχουνε λάβει τίποτα.
-
Το VIN είναι ο αριθμός πλαισιού που έχεις στην άδεια κυκλοφορίας
-
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Έλαβα email απο την Mitsubishi Europe όπου μου ζητάνε να το ενημέρωσω ποια έκδοση του χάρτη φοράει το MMCS.θυμάτε κάνεις για να μην κατεβένω. θύμαμαι πρέπει να ήταν Q1-2006?
Καλησπερα και παλι.Μολις ελαβα απαντηση κι εγω απο MITSUBISHI EUROPE.Και μου ζητανε ακριβως τα ιδια στοιχεια,μου φαινεται κατι αρχιζει να κινειται.Γι αυτο προτεινω σε ολους μας να συνεχισουμε τα παραπονα μπας και ευαιστητοποιηθει καποιος...Δεν μπορουμε και κατι αλλο νομιζω.
Και αν θελει και καποιος αλλος να στειλει,ας το κανει,οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα θα την ακουσουν νομιζω...
Ευχαριστω και χαιρετω.Α,το γραμμα μου ηρθε κι εμενα και το αμαξι το αγορασα 07/2008.
Θα παω να το τσεκαρω και θα σας πω.
Μ.Φ.Χ.
Τασος -
Καλησπέρα στην παρέα θέλω να στήλω και 'γω e-mail στην mitsubishi-europe. Αυτοί που έχετε στήλει ήδη το στήλατε μέσο της φόρμας ή σε κάποια διεύθυνση e-mail. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης chrissoul έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα θέλω να στήλω και 'γω e-mail στην mitsubishi-europe. Αυτοί που έχετε στήλει ήδη το στήλατε μέσο της φόρμας ή σε κάποια διεύθυνση e-mail. ΕυχαριστώΚαλως τον.Θα πας στη σελιδα της MITSU EURO και θα βρεις τη φορμα για να στειλεις,ευκολο ειναι.Απλα να το στειλεις σαν complain και οχι comment.
Καλο βολι.....Μαζευομαστε βλεπω!!!
Καλο βραδυ.
Τασος -
ΠΗΡΑ ΚI EΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ MITSUBISHI MOTORS ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!
-
και εγω τα ιδια , εστειλα MAP version κλπ αλλα πηρα Undelivered Mail Returned to Sender
-
Καλησπέρα και απο μένα,
όντως σχετικά με τους χάρτες κάτι έχει αρχίσει να κινείται. Πιο συγκεκριμένα θα θυμάστε (βλέπε προηγούμενες σελίδες) ότι είχα ξεκινήσει να τους τα 'πρήζω' (στη Mitsubishi Europe) από το καλοκαίρι και πριν 3 εβδομάδες συμπλήρωσα και την φόρμα στο site τους. Μετά το προχθεσινό 'χέσιμο' ότι με έγραψαν αλλά κυρίως επειδή και άλλοι φίλοι συμπλήρωσαν την φόρμα με το ανάλογο 'χέσιμο', οπότε φάνηκε ότι είμαστε πολλοί, έλαβα και εγώ σήμερα το e-mail από τον περιβόητο κύριο Bakker, που ζητάει συγγνώμη για το γράψιμο και ότι, δυστυχώς, όμως υπάρχει το γνωστό update στους χάρτες (με επιπλέον κάλυψη της Ελλάδας μόνο 7%, από το 35 στο 42% το οποίο έμμεσα δεν το παραδέχθηκε). Αφού απαντάει σε κάποιες άλλες ερωτήσεις μου σχετικά με την NAVTEQ και το πως ζητούν και προμηθεύονται τους χάρτες απο αυτήν και επειδή έκανα και εγώ έντονα παράπονα για το ποσό των 200 Ευρώ(χωρίς ΦΠΑ!!!) για την ενημέρωση μου ζήτησε το VIN και την επιβεβαίωση της διεύθυνσή μου, προκειμένου να μου στείλει ΔΩΡΕΑΝ ένα αντίγραφο του DVD με το update!!!
Τώρα, σχετικά με το 100% της Ελλάδας, που παραδέχθηκε ότι το έχει η NAVTEQ, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για να γίνει κάτι σύντομα...
Για να μη σας τα πρήζω παραθέτω την απάντησή του:We are sorry to hear that your complaint remained unanswered up till now.
Please accept our sincere apologies for that.We regret to hear that the map coverage is not to your satisfaction. We will discuss this matter internally and with our map data supplier NAVTEQ.
As you mentioned, a new DVD is out now and as we very much appreciate the information you have provided us with, we will gladly send you one piece free of charge. Kindly confirm if we shall send it to the address you have filled out in the form. It would also help us if you could inform us on the 17 digit Vehicle Identification Number (VIN) of your car.
Thank you very much for that in advance.Although we will certainly look into further details, we would like to share some relevant information about navigation systems and the MMCS system in particular.
NAVTEQ communicates a 100% coverage to the market. They are a map data supplier and sell map data to navigation system manufacturers. The map Version is indicated with a quarter and a year. The latest version they are referring to at present is Q4/2008 and it appears to have as they say 100% coverage of the Greek population. The point is however, that although this is the current mapping level this version is not instantly available in systems. As said the map data are purchased by the manufacturers /
suppliers of navigation systems and new map data are usually released later. In our case, but this might apply to other systems as well, software updates are added which is needed to operate the MMCS system. We hope you will understand therefore that there is a time gap between the completion
of new map data by the map data maker and the moment the map disc is actually released by us.In any case we will investigate this further and are looking forward to your reply in the meantime.
Yours sincerely,
M. Bakker
Mitsubishi Motors Europe B.V.
After Sales Management Department
Customer Services, Technical ServiceΓια αυτό:
Στείλτε το VIN που ζητάει (βέβαια πιθανά να το θέλουν για να κλειδώσουν το DVD και να μην παίζει σε άλλο αυτοκίνητο) .
Στείλτε την έκδοση του χάρτη και την έκδοση του λογισμικού. Τα δικά μου είναι:
SW: E
Map Version: 2006-1
Επίσης, αναφέρτε, όπως τους έγραψα και εγώ, ότι είμαστε μια παρέα που μέσω Internet μοιράζεται εντυπώσεις, απόψεις και ...το πάθος της για αυτό το αυτοκίνητο (ναι, τέτοιες πα...ριές θέλουν να ακούν) έτσι ώστε να καταλαβουν ότι είμαστε πολλοί, άσχετα αν έχουν πάρει μυρωδιά τώρα που τους βομβαρδίζουν και οι υπολοιποι... )
Όσοι λοιπόν δεν έχουν στείλει ακόμα, κάντε το...(με θέμα πάντα που να περιέχει το 'Complaint'
http://www.mitsubishi-motors-euro.com/feedbackΑυτά και καληνύχτα, γιατί γέμισα μια σελίδα (και ευχαριστώ)...
-
Έστειλα και εγώ επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία. Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί πραγματικά είναι απαράδεκτο και κοροιδία. Συμπληρωματικά ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου από το σετ ελαστικών που έβαλα γιατί πράγματι είναι εξαιρετικό. Άλλαξα λοιπόν τα μανίσια λάστιχα και ζάντες με: 215/70/16 VREDESTEIN 4 WINTRACK EXTREME. Η αλλαγή έγινε πριν 2,5 μήνες και οι εντυπώσεις μου είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. Σε χιόνι, πάγο, λάσπη αλλά και βροχή, τα λάστιχα είναι απλά απίστευτα. Στο στεγνό το μόνο που με ξένισε ήταν το μεγαλύτερο προφίλ, αλλά και εκεί η συμπεριφορά τους ήταν καλύτερη από τα μανίσια.
-
Σχετικά με την ειδοποίηση, πήγε κανείς σε κανένα εξουσ. συνεργείο για τον έλεγχο ? Εμένα ακόμη να με πάρουν για να πάω για τον έλεγχο. (Φαίνεται τα ανταλλακτικά ακόμη θσ περιμένουν ?? είπαμε Σαρακάκης είναι αυτος ....)
Ευχαριστώ.
Ο χρήστης Roseman έγραψε:
Σήμερα το έλαβα και εγώ. Και σε μένα τα stop και το cvt δουλευουνε κανονικά αλλά δεν βλέπω γιατί να μην το πάω για εναν ελεγχο. Τηλεφώνησα μάλιστα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής μου για ραντεβού, κράτησαν ονομα κτλ και μου είπαν οτι περιμένουν πρώτα να τους έρθουν τα ανταλλακτικά από τον Σαρακάκη και μετά θα μας ειδοποιήσουν.Ηρθε και σε μενα το μηνυματακι από τον 'ΙΑΣΩΝΑ'. Τσέκαρα τα φωτα stop και δουλευουνε κανονικά, όπως επίσης και το cvt. Σκεφτομαι να μην το πάω για έλεγχο (100χλμ), τι λέτε? Εσεις θα το τσεκάρετε?
-
Αν παρετε μηνυμα Undelivered Mail Returned to Sender τοτε στειλτε το στην διευθυνση του mr. Bakker
m.bakker@mitsubishi-motors-euro.com -
Καλησπέρα,
Επειδή το e-mail έρχεται αυτόματα μέσω του διαχειριστή, γίνεται πολλές φορές μπλέξιμο, γι αυτό πατάτε το reply για να εμφανιστεί το e-mail που πρέπει να πάει.
ΠΧ αν έχει έρθει από admin@mitsubishieurope.i-sight.com ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ On Behalf Of m.bakker@mitsubishi-motors-euro.com ή customerletters@mitsubishi-motors-euro.com, στείλτε το σε κάποια από τα m.bakker@mitsubishi-motors-euro.com , όπως λέει και ο φίλος kharemis, ή customerletters@mitsubishi-motors-euro.com
Και στο δεύτερο απαντάει συνήθως ο κύριος Bakker.Έστειλα, τα στοιχεία που ζήτησε (VIN, map version) και πήρα απάντηση από τον Κύριο Bakker ότι τα έλαβαν και θα στείλουν το DVD και ότι θα 'εντείνουν' τις ενέργειές τους ώστε να βγάλουν DVD με το 100% της Ελλάδας!!!(Λέμε τώρα )
Επίσης, του ανέφερα ξανά ότι είμαστε πολλοί (internet community κλπ ), το οποίο βέβαια όπως μου είπε το ...κατάλαβε (φανταστείτε να στείλουν όλοι ) και θα προσπαθήσουν να μας ικανοποιήσουν...
Μπράβο και καλό βόλι και οι υπόλοιποι
Ευχαριστώ
-
Γεια σας και παλι εχω καιρο να μπω στο φορουμ.μηπως βρηκε κανεις κατι για το dvd in motion για την αλλη εκδοση γιατι η παλια δεν παιζει!αν καποιος μπορει να βοιθησει ευχαριστω πολυ.
-
Γεια σας
Είμαι και εγώ μέλος του club από τον Ιούλιο 2008(diesel).Από τον Σεπτέμβρη παρακολουθώ συνέχεια το Forum και θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά fun club που υπάρχουν όπου μπορείς να βρεις απαντήσεις για τα πάντα όσον αφορά το αυτοκίνητο.
Αυτό όμως που κατάλαβα τις τελευταίες μέρες είναι ότι έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε και να επηρεάσουμε καταστάσεις .
Συγκεκριμένα για το navigator έστειλα και εγώ e-mail και μέσα σε μια ημέρα έλαβα απάντηση με τα γνωστά (πληροφορίες για map version κλπ).Αυτό δείχνει ότι κάτι γίνεται και νομίζω ότι πρέπει να στείλουν το e-mail όσο το δυνατό περισσότεροι κάτοχοι. -
Esteila kai ego ston Baker.Ante na doume
-
O Baker άρπαξε +1
-
Εστειλα και εγω e-mail αντε να δουμε τι θα γινει.
Mitsubishi Outlander 2007