-
Ο χρήστης Roseman έγραψε:
Εγώ έβαλα τα Pirelli STR την Τετάρτη στην Αθήνα στα 800 ευρω.Ok και εγω τοσο τα πηρα τελικα
Μου ελεγε 850 ακατεβατα και του ειπα 800 ή παω σε αλλον που τα δινει τοσο.
Thanks για την πληροφορια.
Μου εδωσες ενα 50αρικο στην τσεπη μου. -
Ο χρήστης ΑΠΟΛΛΩΝ έγραψε:
psychokiller... το outlander δέν έχει χειρότερα πλαστικά από το forester και σίγουρα καίει λιγότερο.Το θέμα είναι ότι ύστερα από την ζημιά που έπαθα δέν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω, καθώς το forester είναι μία κατηγορία δική του(μόνιμα τετρακίνητο και πολύ γκάζι για SUV). To X-Trail θέλει 5 μήνες παράδοση και στά 2,5cvt δεν δίνει φώτα οροφής.(καλύτερα να μήν είχε ζάντες αλουμινίου και να έιχε φώτα). Τό TIGUAN 5 μήνες και βλέπουμε αλλά δέν έχει χώρο. Το Q5 LEXUS X3 κλπ θές 55,000 ποσό μεγάλο όταν έχεις δώσει και 46,000 για το Forester.........Το Outlander σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το Forester 2.5 turbo που είχες αρχικά επιλέξει.
Το Outlander 2.4 , σε επιδόσεις,είναι άμεσα συγκρίσιμο με το απλό Forester 2.0 , το οποίο με μικρότερο μοτέρ , έχει παρόμοιες επιδόσεις λόγω διαφοράς βάρους (Outlander >1700 Kg , Forester< 1500 Kg)Μήπως θα έπρεπε να ρίξεις και μία ματιά στο Mazda CX-7 ?
-
Συμφωνω οτι εαν θελεις γκαζι, πρεπει να παρεις το cx 7.
Kαιει βεβαια τον κολο του, αλλα παει πολυυυυυυ καλα.
Εαν ομως δεν ζητας και τοσο το γκαζι, τοτε παρε με κλειστα ματια το outlander cvt (αυτοματο).
Ειναι απλα τελειο!!!! -
Παιδιά συγχαρητήρια και από εμένα στους περισσότερους χρήστες του θέματος. Πρώτη φορά μπαινω εδώ και αφού διάβασα και τις 69 σελίδες, μου έκανε εντύπωση το πως βοηθά ο ένας τον άλλον.
Είμαι κάτοχος από τον Ιουν 08 ενός δίλιτρου disiel και θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση.
Προσπαθώ να βρω μια λύση για τα πιτσιρίκια για τα ταξίδια με τα πιτσιρίκια πίσω. Θέλω να τους βάλω ενα DVD με οθόνη (μία ή δύο).
Γίνεται να βάλω σκέτες οθόνες στα προσκέφαλα και να παίρνω εικόνα από την εργοστασιακή πηγή χωρίς όμως να παγώνει εν κινήσει;
Αν όχι τι συστήνετε;
Πήγα σε αρκετούς με αξεσουάρ αυτοκινήτου και ο καθένας λέει τα δικά του. Άλλος μου είπε να βάλω οθόνες στα προσκέφαλα με κρυφό DVD. ¨Αλλος μου είπε να βάλω προσκέφαλα με ενσωματωμένες οθόνες και DVD (στα ίδια τα προσκέφαλα). Τέλος κάποιος μου είπε να βάλο το σύστημα οθόνης -DVD που μπαίνει στο τεμπέλη. Βέβαια 'ολοι μου είπανε να αποφύγω το οροφής γιατί και θα ζορίζονται τα τέκνα αλλά και επειδή είναι δύσκολο στο πέρασμα λόγω της ηλιοροφής.Επίσης όσον αφορά το NAVI και τους χάρτες και εμένα η τοπική αντιπροσωπεία (μεταλαξις) με πάει από μήνα σε μήνα. Μαγάλη κοροιδία και αγανάκτηση. Πήγα διακόπές με τη γυναίκα μου στην Κέρκυρα και είχα τη γυναίκα μου να πεδευεται με τους χάρτες και το κ...σύστυμα του NAVI να δείχνει ένα τίποτε. Επίσης πήγα ταξίδι Αλεξανδρούπολη και λίγο έξω από την Ξάνθη μου έβγαλε μύνημα end of map και με πέταξε σε άσχετους χάρτες του Παρισιού. Ντροπή στον Σαρακάκη που δέχτηκε τέτοιο πράγμα, λες και μετά από την Ξάνθη δεν είναι Ελλάδα και δεν είναι Ευρώπη!!!
Για το ζήτημα αυτό βάζω μια πρόταση στο τραπέζι. Τι θα λέγατε ένας από εμας να συντάξει ένα μύνημα διαμαρτυρίας στα αγγλικά και να το στείλουμε όλοι μας (ξεχωριστά οκαθένας) στον Σαρακάκη με κοινοποίηση την MITSUBISHI EUROPE.Αναμένοντας μια απάντηση από κάποιον για το πρόβλημα μου με τα πιτσιρίκια, σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια και πάλι στoυς περισσότερους για την αλληλουποστήριξη.
-
Φιλε συνονοματε γεια σου!!
Καταρχην το θεμα του να παιζει το dvd εν κινηση το εχουμε λυσει.
Εαν ομως βαλεις οθονες που να παιρνουν απο το κεντρικο dvd, θα εισαι υποχρεωμενος να βλεπεις και εσυ οτι τα πιτσιρικια (spider man ολη μερα π.χ.)
Οποτε καλο θα ειναι να βαλεις μια ξεχωριστη πηγη, για να ακους κανα τραγουδακι
Οσο για το θεμα του navi, πραγματι ειναι απαραδεκτο και πιστευω οτι απο το τιποτα, καλο ειναι να κανουμε εστω αυτο που προτεινεις.
Εαν καποιος ξεκινησει και το γραψει ομορφα (στα αγγλικα), εγω θα ειμαι ενας απο αυτους που θα το στειλουν.Α!! Καλως μας βρηκες!!
-
και γω ειμαι μεσα
-
Φίλε ΣΤΑΦΑΝΟΣ14,
Στο θέμα του DVD δεν έχω ίδεα αλλά ότι βάλεις πες και εμάς γιατί το καλοκαίρι θα ψάχνω και εγώ λύση.
Η λύση πηγή μαζί με οθόνη όλα στο προσκέφαλο καλή ακούγετε!!. -
Όσοι έβαλαν Pirelli STR θα μας πουν εντυπώσεις
-
Υπαρχουν φορητά DVD χαμηλού κόστους (100-150) με καλη ποιοτητα εικόνας ειτε με 2 οθονες 7αρες για τα προσκεφαλα οχι μονιμα, ειτε με 9-αρα ή δεκαρα οθόνη που μπαινει με ειδική θήκη που ειτε συμπεριλαμβανεται ειτε την αγοραζεις απο mediamarkt και κρεμιεται αναμεσα στα δυο καθισματα με λουρακια που περνανε απο τα προσκεφαλα(λυση που εγω προτιμησα) ειτε στο προσκεφαλο
Το φορητό το παιρνεις και στο σπιτι , εξοχή και βλεπεις και καμια ταινια αγκαλια στο κρεββατι.
Αν στραφεις σε αυτη τη λυση προσεχε να παιζει dvx (ολες οι ταινιες στο ιντερνετ ειναι σε αυτο το φορμά) και να εχει υποδοχή usb για να μη ξοδευεις δισκακια, δεν φανταζεσαι τι ευκολια ειναι, και card reader για να βλεπεις και φωτο
Στο pixmania εχει πολλες επιλογες και εχε τους εμπιστοσυνη, αγοραζω απο εκει εδω και χρόνια.
Ειμαι και γω κατοχος 2.0 diesel και welcome -
Για σας κι από μένα για δείτε το παρακάτω, νομίζω ότι έρχεται γάντι στα outlander μας.
http://multistore.gr/shop/product_info. ... aa1f4280af
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς ήρθες ΣΤΕΦΑΝΕ 14 στην παρέα μας
Σχετικά με το NAVI και την ενημήρωση των χαρτών του, θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξής:
Από το καλοκαίρι έχω επικοινωνία με την MITSUBISHI EUROPE σχετικά με αυτό το θέμα
Λοιπόν τον Ιούλιο 2008 (18.07.2008) στέλνω e-mail στην MITSUBISHI EUROPE ρωτώντας αν και πότε θα βγεί update για την Ελλάδα. Απαντούν την 23.07.2008 ότι θα βγεί γύρω στον Οκτώβρη αλλά θα περιλαμβάνει επιπλέον 10% (...μόνο) της Ελλάδας σε σχέση με τον υπάρχοντα χάρτη και όχι όλη τη χώρα, κάτι που δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της MITSU για εκείνη την ώρα...
Αφού όπως ξέρετε όλοι τον Οκτώβρη ...δεν είδαμε τίποτα!!!, ξαναστέλνω e-mail τις 17.11.2008 και μου απαντούν (!!! Αμεσως !!!) ότι να τους συγχωρήσω για την κάθυστέρηση!!! και ότι το DVD με το update θα είναι διαθέσιμο μέσω του αντιπροσωπου (!!!...The importer for your country 'Jason'...!!!) σε δύο εδβομάδες από τότε !!!
Τέλος, έστειλα τελευταίο e-mail την Τρίτη 03.02.2009 και τους λέω ότι αφού πέρασαν όχι 2 αλλά ...52 εβδομάδες από την 17.1.2008 και επειδή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συννενοηση με τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ να μου πουν τελικά τι γίνεται μιας και μέχρι τώρα είχαμε μια πολύ καλή επικοινωνία και απαντούσαν σε κάθε ερώτησή μου (και για άλλα θέματα) γρήγορα.
Απάντηση μέχρι τώρα δεν έχω πάρει ακόμα αλλά αν κρίνω από τις προηγούμενες φορές, όταν έχουν απάντηση, απαντάνε αμέσως και όταν δεν ξέρουν ακριβώς το τρενάρουν λίγο με ότι συνεπάγεται αυτό).
Απο αυτά που έχω καταλάβει πάντως, ίσως είναι η πρώτη φορά, αλλά δεν ευθύνεται ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ για αυτό τουλάχιστον το θέμα...Πάντως, είχα επικοινωνία και με την NAVTEQ που βγάζει τους χάρτες (έχει κάλυψη 95% !!! της Ελλάδας με 50.000 σημεία ενδιαφέροντος) και οι οποίοι μου είπαν πως έχουν όντως σχεδόν όλη την Ελλάδα ΑΛΛΑ νέα έκδοση των χαρτών δίνουν ΜΟΝΟ στην MITSU και εφόσον τους το ΖΗΤΗΣΕΙ... (κάτι που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ (ΙΟΥΛΙΟΣ 2008))
Ευχαριστώ και μόλις έχω απάντηση θα τα πούμε...
-
Εχω γνωστο στο τεχνικο τμήμα της Citroen, γυρω στα Χριστούγεννα μου ειπε οτι εχουν CD με ενημερωμενους χαρτες και το κυκλοφορούν μεταξύ τους τα στελέχη.Προσφερθηκε να μου το δανεισει αλλα φοβηθηκα να δεχτώ αν και μου διαβεβαιωσε οτι το συστημα στα crosair ειναι ιδιο με της Mitsu. Περισσότερες λεπτομέρειες περι της καλυψης δεν ξερω
-
από koutoulos » 07/02/09 0:12
Για σας κι από μένα για δείτε το παρακάτω, νομίζω ότι έρχεται γάντι στα outlander μας.http://multistore.gr/shop/product_info. ... aa1f4280af
Φίλε μου φαίνεται πολύ καλή λύση με τα dvd και τις οθόνες στα προσκέφαλα. Αναρωτιέμαι όμως αν το ΜΠΕΖ προσκέφαλο είναι το ίδιο ΜΠΕΖ με τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκίνητου μας, διότι η παραμικρή διαφορά στο χρώμα ενδεχομένως να το κάνει να μοιάζει με τσίρκο το όλο θέμα. Εχει τσεκάρει κανείς το συγκεκριμένο μπεζ να δει αν ταιριάζει?
-
Καλησπέρα κι από βρήκα αυτό site που αφορά το αυτοκίνητό μας ρίξτε μια ματιά αξίζει
http://www.tessera4x4.gr/index.php?co=n ... item&id=46 -
καλησπέρα παιδιά,
η mitsubishi δίνει dvd player οροφής για τα πίσω καθίσματα με 9' οθόνη, 2 ασύρματα ακουστικά και υποδοχή και για mp3.
http://www.supercarnews.net/mitsubishi/ ... 020-13910/
φαίνεται στην οροφή. Αν πάτε στο Σαρακάκη έχει ένα προσπέκτους με τα 'extra' του outlander και θα βρείτε και αυτό. Κοστίζει 232 Ευρώ + ΦΠΑ
Ελπίζω να βοήθησα
-
Καλησπέρα,
Η τιμή του ΣΑΡΑΚΑΚΗ αν είναι μόνο 232 + ΦΠΑ = 276 είναι πολύ καλή...
Δεν ξέρω βέβαια τα τεχνικά χαρακτηριστικά (αν παίζει DivX αρχεία, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω) κλπ, αλλά συγκρινόμενα με τις λύσεις της αγοράς είναι καλή τιμή.
Ρίξτε μια ματιά:
http://www.kalogeropoulos.gr/ProductList.asp?ITMID=5054Βέβαια, όσοι θέλουν να βάλουν θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά. Γιατί; Μα θα το κάνουν όσοι έχουν παιδιά, κυρίως, και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ...καθάρισμα
Εμένα η μεγάλη κόρη (4.5 ετών) ανακατεύεται και στην ...ευθεία και, χωρίς πλάκα, ένας λόγος (...όχι ιδιαίτερα σημαντικός πάντως!!!) που το πήρα πήρα με δέρμα ήταν και αυτός!!! (τό έχω βιώσει δυστυχώς...αλλά σε 3 λεπτά μετά το ...συμβάν, καθαρίσαμε και συνεχίσαμε το ταξίδι )
(Για να σοβαρευτούμε ο λόγος που το πήρα με δέρμα ήταν το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ CVT).Όσον αφορά τους χάρτες, όντως το C-Crosser αλλά και το 4007 έχουν το ίδιο σύστημα (Έχουν αφαιρέσει το λογότυπο Mitsubishi Multi Communication System!!!), άρα τα πάντα είναι ίδια, ακόμα και οι χάρτες...
Αλλά, θεωρητικά μπορούν να μπουν και στο MMCS του Outlander, Pajero ή Lancer αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το update key που θεωρητικά δίνεται με το dvd των χαρτών και μπαίνει στην υποδοχή μπροστά για να εξασφαλίσει την αυθεντικότητα και μοναδικότητα...
Αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post χθες, περιμένω την απάντηση της MITSUBISHI EUROPE και κατόπιν θα πράξουμε ανάλογα (να δοκιμάσουμε αυτό που λέει ο dkastani)Ασχετο και θα γίνω ρεζίλι που θα το πώ, αλλά... το λέω:
Δεν το ήξερα αλλά... το έμαθα: Το Outlander έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΟΜΙΧΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.
Γυρνώντας από τις διακοπές των Χριστουγγένων και κάνοντας μια στάση να ...καθαρίσουμε (σωστά μαντέψατε!!!, βλέπε παραπάνω), μου λέει η γυναίκα μου ότι δεν δουλεύει το πίσω δεξί φως ομίχλης. Φτάνοντας σπίτι και βλέποντας το manual(αποφάσισα να βρώ μόνος μου τι λάμπα παιρνει να την αλλάξω, διαπίστωσα ότι έχει μόνο ένα πίσω στη πλευρά του οδηγού). Είχα παρασυρθεί από το παλιό μου αυτοκίνητο που είχε δύο...Ευχαριστώ
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας, όσον αφορά την εικόνα στις πίσω θέσεις.
Να ξέρετε (επειδή το έχω και γραπτώς) ότι το εργοστασιακό dvd οροφής έχει 1232 και οχι 232 ευρώ και με τα περαστικά πάει γύρω στα 1350. Δεν ξέρω αν ο ΦΠΑ είναι μέσα, δεν το ρώτησα γιατί με το που είδα την τιμή τη διέγραψα σα λύση.
Τώρα οι υπόλλοιπες λύσεις έχουν μειωνεκτήματα και πλεονεκτήματα.
Οι έτοιμες σε προσκέφαλο οθόνες οροφής με ενσωματωμένο dvd είναι μια πολύ σικάτι και όμορφη από πλευράς αισθητικής λύση, αλλά συνήθως το χρώμα διαφέρει έστω και λίγο από το εργοστασιακό, κάτι που φυσικά δεν είναι αποδεκτό από κανένα μας. Δυστυχώς επειδή ζω επαρχία δεν έχω την δυνατότητα να πάω σε ένα κεντρικό κατάστημα, όπως καλογεροπουλός για Αθήνα ή Directed για Θεσσαλονίκη,και να τεστάρω τα προσκέφαλα ως προς το χρώμα πριν τα αγοράσω και τα τοποθετήσω. Τέλος, η λύση αυτή κοστίζει από 450 έως 900 ευρώ.
Άλλη λύση είναι να παραγγείλει κάποιος τις οθόνες σκέτες, μέσω καταστήματος αυτοκινήτου που ασχολείται με τον ήχο. Οι ίδιοι τις τοποθετούν πάνω στα προσκέφαλα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τα συνδέουν στην πηγή του αυτοκηνίτου ή σε κρυφό dvd που τοποθετούν κάτω από τα καθίσματα. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις την περίπτωση να διαφέρουν τα χρώματα αλλά πληρώνεις κάτι παραπάνω για την τοποθέτηση στο κατάστημα. Πιο καλαισθητο είναι φυσικά να συνδεθεί με την πηγή του αυτοκηνίτου, απλά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί εν κινήσει, διότι παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι λύσαμε το πρόβλημα με το update, υπάρχει περίπτωση το update να επηρρέασε μόνο την οθόνη του συστήματος και η πίσω έξοδος να συνεχίζει να μην δίνει εικόνα εν κινήσει. Η τιμές στη λύση οθόνες και σύνδεση με την πηγη πάνε από 400 έως 800 ευρώ.
Τέλος υπάρχει και η 9 οθόνη με ενσωματωμένο dvd η οποία τοποθετήτε πάρα πολύ εύκολα στο πίσω μέρος του τεμπέλη. Και αυτή πολύ καλή λύση. Κόστος από 400 έως 600 ευρώ. (Το e-shop είχε μέχρι και μέχρι πριν ένα μήνα ένα τέτοιο σύστημα με 180 ευρώ, αλλά τελείωσε και δεν ξέρω αν θα ξαναφέρουν. Στο site υπάρχει ακόμη αναρτημένο το σύστημα).
ΕΝ κατακλείδι, εγώ προσωπικά προσανατολίζομαι ή στο σύστημα που μπαίνει στον τεμπέλη ή στις πίσω όθονες που μπαίνουν στα προσκέφαλα της μάνας και συνδέονται με την πηγή του αυτοκηνίτου (και μάλλον το τελευταίο θα κάνω, αλλά προσπαθώ πριν το παραγγείλω να σιγουρευτώ ότι θα παίζει εν κινήση και στις πίσω οθόνες και όχι μόνο στην κεντρική.- Αν κανείς έχει ιδέα αν γίνεται αυτό ας μου απαντήσει)Όσον αφορά το ΝΑVI, γνωρίζω ότι το ηχοσύστημα είναι ακρίβώς μα ακριβώς το ίδιο με τα αδελφάκια του. Έπειδη έκανα βόλτα το citroen φίλου, όταν πίεζα τα πλήκτρα του ηχοσυστήματος, ήταν σα να πατούσα τα κουμπιά του outlander. Εγώ επαναλαμβάνω την πρόταση μου, και ανεξάρτητα από τις άλλες ενέργειες των φίλων, όποιος κατέχει καλά τα εγγλέζικα να μας συντάξει ένα μαιλ διαμαρτυρίας και ο καθένας μας χωριστά να βομβαρδίσει με αυτό και το σαρακάκη και την μητρική εταιρεία.
-
παιδια σκεφτομαι να παραγγείλω το outlander και να ζητήσω εξαρχής να μου βγάλουν τα μαμίσια λάστιχα και να μου βάλουν τα Pirelli str......... πόσο λέτε θα πρεπε να ζητήσω για τα μαμίσια???
Eπίσης θα θελα να μου προτείνετε τι να κανω με το θεμα του συναγερμου: η αντιπροσοπεία μου ζηταει 200ε για ενα συναγερμο αγνωστου προελευσεως... αξίζει να ζητήσω τον μαμισιο η να παω σε λύση aftermarket και αν ναι θα θελα καποια καλή πρόταση μεχρι 300ε χωρις ξηλώματα ταμπλο κλπ..........
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
Eπίσης θα θελα να μου προτείνετε τι να κανω με το θεμα του συναγερμου: η αντιπροσοπεία μου ζηταει 200ε για ενα συναγερμο αγνωστου προελευσεως... αξίζει να ζητήσω τον μαμισιο η να παω σε λύση aftermarket και αν ναι θα θελα καποια καλή πρόταση μεχρι 300ε χωρις ξηλώματα ταμπλο κλπ..........
Έμενα μου έβαλαν δώρο τον ΜΕΤΑ που γενικά είναι αξιόλογος συναγερμός και δουλεύει χωρίς πρόβλημα με το σύστημα KOS . ουσιαστικά ούτε που θα καταλάβεις ότι το έχεις!!!
Ζήτα να στο βάλουν δώρο
-
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Έμενα μου έβαλαν δώρο τον ΜΕΤΑ που γενικά είναι αξιόλογος συναγερμός και δουλεύει χωρίς πρόβλημα με το σύστημα KOS . ουσιαστικά ούτε που θα καταλάβεις ότι το έχεις!!!
Ζήτα να στο βάλουν δώρο
μου κανουν ηδη δωρο κοτσαδορο που ζητησα...
Mitsubishi Outlander 2007