-
Είχα ψάξει και βρήκα αντικρουόμενες πληρ. Έτσι τα άνοιξα ΟΛΑ!
Και τώρα έχω κάτι περίεργα sessions πάνω μου!
Τεσπα! Θα ψάξω κι άλλο! -
παιδιά δε μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Τόσο ο Firebro όσο και ο Georgtabs έχουν σύνδεση DSL και δεν είχαν πρόβλημα να το σετάρουν. Ειδικά ο Firebro δεν χρειάστηκε κάποια πληροφορία από εμάς για να κάνει τον σέρβερ στους 2 πρώτους αγώνες.
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Οπότε δεν λέει να μείνεις χωρίς καθόλου firewall...συνεπώς η μόνη λύση είναι να ανοιχτούν τα σωστά port...
Ποια είναι αυτά;
Δεν ξέρω, αυτό πρέπει να βρούμε πάντος....
Εγώ είχα βρεί 3 σάιτ, το κάθε ένα έλεγε τα δικά του, ΚΑΝΕΝΑ δεν δούλευε, άνοιξα ΟΛΑ τα πορτς που έλεγαν όλοι ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ, και πάλι δεν δούλεψε, μέχρι που έβγαλα και το χάρντγουερ, και το σόφτγουερ φάιργουωλ, και έμεινα με αυτό των ΧΡ... Αλλά όλο και κάποιος μου την φόραγε...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
παιδιά δε μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Τόσο ο Firebro όσο και ο Georgtabs έχουν σύνδεση DSL και δεν είχαν πρόβλημα να το σετάρουν. Ειδικά ο Firebro δεν χρειάστηκε κάποια πληροφορία από εμάς για να κάνει τον σέρβερ στους 2 πρώτους αγώνες.Όσον αφορά το δικό μου υπήρχε ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα, 11 σελίδες έφτασε το θέμα, και οι 8 είναι από τα τεστ που κάναμε για να το σετάρω, και το αποτέλεσμα τελικά ήταν να αναβληθεί ο αγώνας...
Τι κάνει ο Firebro και δουλεύει (δεν κρασάρει από χάκερς και έχουμε πρόσβαση) δεν ξέρω, αλλά δεν προθυμοποιήθηκε να μας πει την περασμένη βδομάδα... (δεν ρωτάω το γιατί, αυτό φάνηκε... )
-
Εγώ δεν θα τρέξω αύριο(Κυριακή), γιατί την Δευτέρα δίνω εξετάσεις Μαθηματικά Κατεύθυνσης.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
παιδιά δε μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Τόσο ο Firebro όσο και ο Georgtabs έχουν σύνδεση DSL και δεν είχαν πρόβλημα να το σετάρουν. Ειδικά ο Firebro δεν χρειάστηκε κάποια πληροφορία από εμάς για να κάνει τον σέρβερ στους 2 πρώτους αγώνες.
Όσον αφορά το δικό μου υπήρχε ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα, 11 σελίδες έφτασε το θέμα, και οι 8 είναι από τα τεστ που κάναμε για να το σετάρω, και το αποτέλεσμα τελικά ήταν να αναβληθεί ο αγώνας...
Τι κάνει ο Firebro και δουλεύει (δεν κρασάρει από χάκερς και έχουμε πρόσβαση) δεν ξέρω, αλλά δεν προθυμοποιήθηκε να μας πει την περασμένη βδομάδα... (δεν ρωτάω το γιατί, αυτό φάνηκε... )
Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο: το hardware firewall. Αν ο Firebro δεν έχει ADSL modem που να είναι και router/firewall (π.χ. απλό USB ADSL modem) είναι λογικό να μην έχει πρόβλημα.
@GeorgeTabs: Αν έχεις software firewall εκτός αυτό των XP είναι καλύτερα να κλείσεις των ΧΡ, δεν έχει νόημα να είναι και τα 2 ανοιχτά.
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
@GeorgeTabs: Αν έχεις software firewall εκτός αυτό των XP είναι καλύτερα να κλείσεις των ΧΡ, δεν έχει νόημα να είναι και τα 2 ανοιχτά.To hardware firewall το είχα παρακάμψει, και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα...
Όσο για το software, αν άφηνα το Νόρτον μόνο του, παρότι του είχα επιτρέψει και το πρόγραμμα, αλλά και τις θύρες (που βρήκα, προφανώς δεν ήταν όλες), τότε το Νόρτον με μπλόκαρε και δεν δούλευε σαν σέρβερ.
Αν το παρέκαμπτα και αυτό και άφηνα αυτό των ΧΡ μόνο, τότε δούλευε μεν, αλλά προφανώς δεν ήμουν καλά προστατευμένος εξ'ού και κρασάριζε...
Των ΧΡ το firewall από ασφάλεια είναι για τα μπάζα, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της Μικρομαλακής...
-
Firewall πρόβλημα δεν είναι. Είμαι πίσω από DSL router που κάνει NAT.
Το ενσωματωμένο firewall είναι απενεργοποιημένο και στο τέλος δρομολόγησα όλες τις πόρτες μέσω ΝΑΤ στο pc μου. Κοινώς έμεινα τελείως απροστάτευτος!
Παρ' όλα αυτά πάλι δεν έπαιξε!
Η προσπάθειά μου είναι να σας κάνω εγώ Host και όχι μέσω κάποιου Web site.
Γιατί τότε θα γίνει χαμός!
Όλοι όσοι προσπαθήσατε χτες το βράδυ, ανοίξατε sessions σε μένα, αλλά μέσω HTTP! Γι αυτό ζήτησα οι ρυθμίσεις σύνδεσης να είναι για LAN!
Θα ψάξω να βρώ τι μπορεί να γίνει, αλλά πάντως δεν νομίζω οτι θα προλάβω σήμερα, ώστε να τεστάρουμε κάτι διαφορετικό με πιθανότητες να δουλέψει και αύριο βράδυ να είμαι σε θέση να σας 'φιλοξενήσω'!
Αυτά προς το παρον!
Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα, πεστε μου να δοκιμάσω! -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Sepang 2002Kυριακή 5/6/2005
22:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:35 Qualifying
23:35 - 23:45 Warm Up
23:45 Das Rennen (11 laps)
**Server: ** -
Room name: 4T FORUM
Room password: f1racing
Τα παραπάνω ισχύουν. Το πρόβλημα με τον gvala δε δείχνει να μπορεί να λυθεί σήμερα, οπότε σέρβερ για τον σημερινό αγώνα θα είναι ο FireBro. Παρακαλώ αν γίνεται γράψτε ένα post όσοι θέλετε να συμετάσχετε διότι ενδεχομένως να μπει limit παικτών. Κανένας δεν θα μείνει εκτός απλά καλό είναι να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσοι θα συμετάσχουν.
Ευχαριστώ και καλό αγώνα να έχουμε.
-
Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό τον αγώνα. Έχω εξετάσεις αύριο Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου και θέλω 6 για να περάσω. Και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Από τα 8 διαγωνίσματα που κάναμε πήρα μόνο στα 2 βάση και πάνω(10 και 12). Στα άλλα λίγα 9 και 7.
-
Εγώ θα τρέξω...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό τον αγώνα. Έχω εξετάσεις αύριο Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου και θέλω 6 για να περάσω. Και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Από τα 8 διαγωνίσματα που κάναμε πήρα μόνο στα 2 βάση και πάνω(10 και 12). Στα άλλα λίγα 9 και 7.καλή τύχη. εγώ δείνω τη τρίτη εργαστήριο στο ΤΕΙ.
-
Κι εγω μεσα εκτος απροοπτου
-
black out στη περιοχή του FireBro. Κουφό ε? Ας ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα. Δε μας θέλει η τύχη
-
OK μπορείτε να μπείτε παιδιά
-
QUALIFYING:
- Firebro (williams) 1.30.916
- mschumacher (ferrari) 1.31.185
- sikrip (ferrari) 1.31.698
- Ben (ferrari) 1.33.885
- Pininfarina (ferrari) 1.35.121
RACE RESULTS:
- mschumacher 17min. 04.sec 058
- sikrip +20.449
- Ben +22.134
- Pininfarina +59.408
- Firebro DQ
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ αγώνας!!!!!!!!!
Αν προσέξει κανείς τη διαφορά των 3 πρώτων καταλαβαίνει! Στη εκκίνηση ο Firebro έκανε λάθος και ακυρώθηκε από το παιχνίδι και έτσι είχα πίσω μου για αρκετούς γύρους τον sikrip μέχρι που ο Firebro τον πέρασε πάλι (έστω και DQ χεχε) προσπαθώντας να αποδείξει κάτι χεχε. Βλέποντας τη διαφορά μου να αυξάνει, άκουγα πίσω μου ένα κινητήρα και σκέφτηκα ότι κάτι παίζει με το Lag αφού η διαφορά μου από τον sikrip είχε φθάσει τα 10 δευτ.!!!! Δεν άργησα να καταλάβω όμως ότι πίσω μου κολημένος και ... ακυρωμένος (!) ήταν ο Firebro ο οποίος προσπαθούσε να με προσπεράσει!!! Πίεσα στο όριο και παρόλο που πρακτικά ίσως να έπρεπε να πάω πιο προσεκτικά, και να κρατήσω τη διαφορά από τον sikrip, συνέχισα να πιέζω προσπαθώντας και εγώ με τη σειρά μου να... αποδείξω κάτι χεχεχε, έτσι λοιπόν δεν έκανα το χατήρι στον Firebro να με προσπεράσει αλλά φαντάζομαι πως αν δεν είχε ακυρωθεί θα είχαμε το κορυφαίο αγώνα μέχρι σήμερα! Επίσης μου άρεσε και ο Ben που πέρασε 2 γύρους πριν το τέλος τον sikrip αλλά δε κατάφερε να κρατηθεί μπροστά! Η τελική διαφορά μεταξύ τους μετά από 11 γύρους τα λέει όλα!!!!
ALL in ALL it was a perfect Day.
P.S. (νίωθω σαν τον Αλόνσο και φαντάζομαι ο firebro νιώθει σα το Κίμι στον αγώνα του Nurburgring όπου ενώ ήταν ταχύτερος δε κατάφερε να πάρει τους 10 βαθμούς και τους πήρα εγώ... σημαντική βαθμολογική ανάσα! )
-
Όντος ο καλύτερος αγώνας to date!!!
Firebro και MS πάρα πολύ γρήγοροι στα δοκιμαστικά, σε τέτοιο σημείο που με ώθησαν για πρώτη φορά να κατέβω το 1:32 στην Μαλαισία!! Έτσι λοιπόν έκανα 1:31.6 το οποίο ήταν αρκετό για την 3η θέση και πιστεύω ένας αξιοπρεπής χρόνος!
Στον αγώνα έκανα καλή εκκίνηση, και ΕΙΔΑ τον Firebro να ξεκινάει ΠΡΙΝ σβήσουν τα φώτα(προφανώς κάποιο πρόβλημα είχε) και να χάνει έδαφος. Ήμουν λοιπόν 2ος μετά το 1ο “S” και για 3 – 4 γύρους είχα μπροστά μου τον MS με διαφορά 1 – 2 δευτερόλεπτα. Ήταν φοβερό γιατί πίσω μου ήταν ο Firebro με διαφορές περίπου 1 sec ή και λιγότερο!!! Με έφτανε στις ευθείες, καθώς είχε 17 km/h παραπάνω τελική(είχα άπειρη κλήση στην πίσω αεροτομή όπως διαπίστωσα συζητώντας με τα παιδία μετά τον αγώνα…), και εγώ κέρδιζα λίγο στο μεσαίο κομμάτι. Ώσπου στον γύρο 4 (νομίζω), στην τελευταία στροφή ένοιωσα ένα χτύπημα: ήταν ο Firebro που με προσπερνούσε!!! Ήταν η αρχή του…. κακού. Δεν έχασα πολύ χρόνο εκεί αλλά μετά σχεδόν σε κάθε συγχρονισμό του παιχνιδιού η εικόνα πάγωνε και όταν επέστρεφε ήμουν άλλού από εκεί που υπολόγιζα!!! Και καλά όταν γινόταν σε ευθεία αλλά σε τρεις περιπτώσεις… τα είδα όλα!!! Στην 1η έφαγα ΤΟΥΜΠΑ στην κλειστή αριστερή στη μέση της πίστας!!!! Στην 2η βρέθηκα εκτός στο 1ο “S” και την 3η βγήκα, λίγο αυτή τη φορά , στην προτελευταία στροφή. Έτσι λοιπόν η διαφορά με τον MS εκτοξεύτηκε στα 20 sec και με έφτασε ο Ben!! Πιστεύω χωρίς τα προβλήματα θα τελείωνα τον αγώνα στα 5 sec πίσω από τον MS. Αν βέβαια έμενε στον αγώνα και ο Firebro…. θα ήμουν 3ος . Πάντως ήταν super fun, ειδικά οι πρώτοι 3 – 4 γύροι!!!
Αυτά για τον αγώνα. Σαν γενικό σχόλιο τώρα, ο MS σταθερά πολύ καλός, Firebro... αναγεννημένος, Ben σταθερός στον αγώνα και με γνώση σε θέματα setup(όπως διαπίστωσα στη μικρή συζήτηση που κάναμε μετά τον αγώνα) και τον Pininfarina να δηλώνει... ότι θέλει 4Χ4(αστειεύομαι έτσι…)! Τέλος , όσο αφορά εμένα , είναι σαφές ότι...έμεινα πίσω σε εξέλιξη!! Και αναμένεται να συνεχίσω έτσι διότι έρχεται μπόρα(λέγε με εξεταστική!!). Αλλά θα επανέλθω(ελπίζω...)!!
Πάμε Ισπανία τώρα....
-
Έκανα λάθος με το launch control στην εκκίνηση και έφαγα ποινή, και αργότερα όταν δεν μπήκα στα pits για να κάνω τα 10 δευτερόλεπτα μου ήρθε η μαύρη σημαία.
Πολύ καλός αγώνας!!!
Απολογισμός: Pole position kai fastest lap
Φύγαμε για Ισπανία τώρα
p.s. sorry για το black out
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Τέλος , όσο αφορά εμένα , είναι σαφές ότι...έμεινα πίσω σε εξέλιξη!! Και αναμένεται να συνεχίσω έτσι διότι έρχεται μπόρα(λέγε με εξεταστική!!). Αλλά θα επανέλθω(ελπίζω...)!!Πάμε Ισπανία τώρα....
θέλετε να κάνουμε 'παύση' με 1 βδομάδα κενό?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Τέλος , όσο αφορά εμένα , είναι σαφές ότι...έμεινα πίσω σε εξέλιξη!! Και αναμένεται να συνεχίσω έτσι διότι έρχεται μπόρα(λέγε με εξεταστική!!). Αλλά θα επανέλθω(ελπίζω...)!!
Πάμε Ισπανία τώρα....
θέλετε να κάνουμε 'παύση' με 1 βδομάδα κενό?
Κοίτα για να περάσει η μπόρα πρέπει να κάνουμε παύση 1 μήνα!!! Οπότε δεν λέει. Εξάλλου ποτέ δεν θα προλαβαίνω να κάνω άνετα δοκιμές. Τώρα αν η πλειοψηφία θέλει κενό ΟΚ, εγώ πάντως λέω να το συνεχίσουμε με τον ίδο ρυθμό.
P.S. Το ότι δεν προλαβαίνω να κάνω αρκετές δοκιμές δεν αποτελεί δικαιολογία για την μειωμένη ανταγωνιστικότητα μου. Όποιος προσπαθεί πιο πολύ ανταμείβεται και μπράβο και σε σένα (MS) και στον Firebro που ήσασταν τόσο καλοί στην Μαλαισία!!!
4ος αγώνας F1 Challenge Malaysia 2002, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2005