-
γιατι κλειδώθηκε το θέμα βρε παιδιά? για αυτοκίνητα είναι, υβριστικό δεν είναι, και εν πάσει περιπτώσει, κάποιοι απο εμάς θα ήθελαν να το μάθουν. Οι υπόλοιποι, απλα, μην ασχοληθείτε...
Χθες στη βραδυνή εκπομπή αναφέρθηκε σαν πολύ καλό αυτοκίνητο, σε σημείο που κυνήγησε τον οδηγό του να ρωτήσει πληροφορίες. Αναρωτήθηκα κι εγώ ποιο να είναι, και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν 'οκ, θα ρωτήσω στο φόρουμ...'
-
γιατι κλειδώθηκε το θέμα βρε παιδιά? για αυτοκίνητα είναι, υβριστικό δεν είναι, και εν πάσει περιπτώσει, κάποιοι απο εμάς θα ήθελαν να το μάθουν. Οι υπόλοιποι, απλα, μην ασχοληθείτε...
Χθες στη βραδυνή εκπομπή αναφέρθηκε σαν πολύ καλό αυτοκίνητο, σε σημείο που κυνήγησε τον οδηγό του να ρωτήσει πληροφορίες. Αναρωτήθηκα κι εγώ ποιο να είναι, και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν 'οκ, θα ρωτήσω στο φόρουμ...'
-
-
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι άλλο αυτό που γράφεις τώρα και άλλο αυτό που άνοιξε ο φίλος '..ποιό λέτε ότι είναι?'!!!!!
-
egw den katalavenw tin diafora...to idio post kaname. telos panton, akoma kaneis den ehei dosei apantisi... episis prosthese htes oti to sigekrimeno amaxi, gia tin katigoria tou ine to kalitero se asfalia, kai 5 hronia sinehia vgenei prwto.
pio ine aauto?
-
Κάποιο Renault
-
ara lipon , lete na ine to clio?
-
isos omos kai to megane... giati ipe oti ine kai polu oreo exoterika....kai to clio den ine kai toso entiposiako...
-
Εγω παντως δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα...megane ναι ειναι..lada να ειναι...παλι με αϋπνία θα την βγάλω
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
isos omos kai to megane... giati ipe oti ine kai polu oreo exoterika....kai to clio den ine kai toso entiposiako...Εγω δεν θα βασιζομουν και πολυ στα αισθητικα κριτηρια του Γεωργιου
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
isos omos kai to megane... giati ipe oti ine kai polu oreo exoterika....kai to clio den ine kai toso entiposiako...Όχι και ωραίο το megane ρε παιδιά Έλεος...
-
Vel Satis; Πρέπει νά' χουν πουληθεί 3-4...
-
Avantime? πρέπει να έχει πουληθεί... κανένα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
isos omos kai to megane... giati ipe oti ine kai polu oreo exoterika....kai to clio den ine kai toso entiposiako...
Εγω δεν θα βασιζομουν και πολυ στα αισθητικα κριτηρια του Γεωργιου
Ξέρεις ότι είχε HGT, έτσι; (δεν ξέρω αν το έχει ακόμα)
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
'ειμαι ο μονος δημοσιογραφος που δεν εχω δοντια και τα λεω εξω απο τα δοντια'
http://homepages.pathfinder.gr/dimkon/georgiou.html
Noμιζω οτι το τρακαρε .
-
Πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του τοπικ.
Πρεπει να γινει:
Τι αυτοκινητο εννοουσε Εκεινος; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Noμιζω οτι το τρακαρε .
Αφού είχε HGT, τότε γιατί δεν βασίζεσαι στα αισθητικά του κριτήρια; Απ' ότι φαίνεται έχει καλό γούστο.
-
μπορει καποιος να πει τη ακριβως ειπε;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Noμιζω οτι το τρακαρε .
Αφού είχε HGT, τότε γιατί δεν βασίζεσαι στα αισθητικά του κριτήρια; Απ' ότι φαίνεται έχει καλό γούστο.
Ξερω οτι εχει τρακαρει ενα αμαξι που ειχε , σε μια εκπομπη ειχε βγει με κολλαρο και επιδεσμους.Το HGT μπορει να του το πηρε η γυναικα του , ειναι και 20 χρονια μικροτερη του
-
από ότι θυμάμαι:
έιπε όιτι είδε το καλύτερο αυτοκίνητο της αγοράς, πραγματική ευκαιρία στην τιμή που δίνεται, όμορφο και γρήγορο, πάει πολύ καλά στο δρόμο.
το έχει σταμπάρει κι είδε κάποιον που το οδηγούσε και τον σταμάτησε να τον ρωτήσει εντυπώσειςτο εντυπωσιακό είναι ότι καπάκι τον πήρε κάποιος τηλ και του είπε ότι ήταν μπροστά στην όλη φάση
το αυτοκίνητο δεν το αποκάλυψε
ποιο αυτοκίνητο εννοούσε ο Γεωργίου?