-
-
-
-
Μπορεί να είναι και κανένα turbodiesel βέβαια
-
Μου φαίνεται πως το καπώ είναι συνολικά ψηλότερο.Μήπως ήρθε η ώρα να βγεί και το τρίθυρο;
-
Κανα turbo κινητήρα της Volvo θα φορέσει -λογικά- το 3 ΜPS
-
Αν εξαιρέσει κανείς αυτή την βλακεία στο καπό κατά τάλλα θα το χαρακτήριζα πολύ διακριτικό για MPS.
-
Μα αν βγάλει κάποιος την βλακεία στο καπό είναι ενα απλό 3 και τίποτα άλλο.
-
Εξωτερικά το αυτοκίνητο της φωτό δεν διαφέρει σε τίποτα απο την έκδοση Pure του mazda3 2.0lt. Βέβαια υπάρχουν διαφορετικής σχεδίασης ζάντες και η εισαγωγή στο καπό. Πιθανότατα λοιπόν πρόκειται για ένα απλό mazda3 (εξωτερικά) όπου δοκιμάζονται τα μηχανικά μέρη-αναρτήσεις που θα χρησιμοποιηθούν στο MPS.
-
ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ PHOTOCHOPPED Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ PHOTOCHOPPED Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....κυκλοφόρησε και σε παϊδάκια?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κυκλοφόρησε και σε παϊδάκια?
to CHOPP σημαινει crop στη φωτογραφια και ειναι ορος του adobe photoshop στην argo.....ΑΝΙΔΕΕ!!!!!!!!! ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
-
Αγαπητε τυχαίε, το χιούμορ σου δεν ταιριάζει με αυτόν τον τρόπο. Σταμάτα, γιατί είναι κρίμα να κλειιδωθεί θέμα για νέο μοντέλο! [moderator]
-
Ψιτ, Random... Τον πούλ.....
-
Ρε παιδιά μήπως θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτόν τον ΜΠΙΠ, ό,τι και να γράφει;
-
Καλά καράφλιασα πρωί-πρωί!
Να σαι καλά ρε random που έρχεσαι να μου μάθεις την δουλεία μου!!!
Μάλλον κάπου αλλού το είδες, από κάποιον άλλον ανίδεο που ήθελε να πει ότι εικόνα είναι Photoshop-ped (δηλ επεξεργασμένη από το προαναφερθέν πρόγραμμα)(το κατα πόσο είναι δόκιμος αυτός ο όρος δεν ξέρω).
Έπειτα ο όρος crop σε περίπτωση που δεν ξέρεις, δεν έχει να κάνει ούτε στο ελάχιστο με την επεξεργασία αυτής καθ' αυτής της εικόνας, αλλά πολυ΄απλά με την αλλαγή του καδραρίσματός της.
Αρα....άαααστο καλύτερα. 'Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'
Την καλημέρα μου στους υπόλοιπους τεσσεροτροχίτες!
-
photoYoko-Chokko
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
to CHOPP σημαινει crop στη φωτογραφια και ειναι ορος του adobe photoshop στην argo.....ΑΝΙΔΕΕ!!!!!!!!! ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Πάει, θα σπάσω τον Mac μου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάει, θα σπάσω τον Mac μου...
ΦΤΥΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΞΟΥΥΥΥΥΥΥΤΤΤΤΤΤ
-
Γαμω τα ατομα λεμε....
Mazda 3 MPS 2006