-
Θα ήθελα να απευθυνθώ στο λαό του forum κοινοποιώντας τον εξής προβληματισμό μου.
Σε περίπου 3 μήνες παντρεύομαι (όχι την Batwoman πάντως) και έχω μπει στη διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου που θα φέρει την τυχερή (!!!) στην εκκλησία. Ελλείψει πλουσίου θείου με κατάλληλο για την περίσταση τουτούι, θα καταφύγω στην λύση του ενοικιαζόμενου. Εκτός από τα τετριμμένα (BMW cabrio, Mercedes CLK - E - S κτλ) παίζει καμιά ιδέα για τίποτα πιο πρωτότυπο?
Σκέφτομαι κάτι σε αντίκα αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω πολλά πράγματα στο web. Any idea? -
Θα ήθελα να απευθυνθώ στο λαό του forum κοινοποιώντας τον εξής προβληματισμό μου.
Σε περίπου 3 μήνες παντρεύομαι (όχι την Batwoman πάντως) και έχω μπει στη διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου που θα φέρει την τυχερή (!!!) στην εκκλησία. Ελλείψει πλουσίου θείου με κατάλληλο για την περίσταση τουτούι, θα καταφύγω στην λύση του ενοικιαζόμενου. Εκτός από τα τετριμμένα (BMW cabrio, Mercedes CLK - E - S κτλ) παίζει καμιά ιδέα για τίποτα πιο πρωτότυπο?
Σκέφτομαι κάτι σε αντίκα αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω πολλά πράγματα στο web. Any idea? -
Τι θα έλεγες σε 2CV κάμπριο ???
-
Μια Limo αμερικανικών προδιαγραφών;
-
Koίτα το πιο πρωτοτυπο το είδα όταν έμενα στην Ιταλία που το αυτοκίνητο ήταν ένα 500αράκι από τα παλιά (αυτά που οι πόρτες ανοίγουν ανάποδα)
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Σκέφτομαι κάτι σε αντίκα αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω πολλά πράγματα στο web. Any idea?Φίλε μου καλέ. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πρίν απο........ τόσα χρόνια. Τελικά το αυτοκίνητο που διάλεξα δεν καμιά lux λιμουσίνα, αλλά το ίδιο το αυτοκίνητο που τη γνώρισα, βγαίναμε τις βόλτες μας, πρωτο...... κατάλαβες τι. κλπ.
Και μη νομίζεις ότι είχα κανένα ακριβό αυτοκίνητο΄. Ενα SIMCA 1100 ήταν. Με αυτο το αυτοκίνητο γνωριστήκαμε, με αυτό πήγαμε στην Εκκλησία, αυτό έφερε την νεογέννητη κόρη μας στο σπίτι. Και θα έλεγα ότι μας στάθηκε πολύ γούρικο! -
Μη παντρευτείς, έτσι γλυτώνεις και το μπελά του ψαξίματος.
-
Αφού είσαι ο Batman θα σου έλεγα αυτό.
-
Ο φίλος ψάχνει κατι εντυπωσιακο και οχι κατι που να του θυμίζει την γνωριμία κτλ,οπότε αυτο που θα έπρεπε να κάνει είναι να ψάξει να βρει κανέναν με αντίκα (αμα τον βρει και τον πείσει γράψτε μου!).
Αν θες κατι εντυπωσιακό,εγώ θα πρότεινα κάτι ανοιχτό και ψηλό,δηλαδή ενα cabrio με αερανάρτηση (again:αμα το βρει γράψτε μου!).
Τέλος, προτείνω ένα άσπρο Hummer στολισμένο ως γύφτικο πανούρ, με άπειρα λαμπάκια, ζάντες με spinning wheels και λαμπάκι νέον απο κάτω.
(ξερετε πια τι μπαίνει στην παρένθεση..).Μερακλης να εισαι,λεφτα να εχεις και ΟΛΑ γίνονται.
-
Στην λεωφορο Αμφιθεας στις αρχες οταν την πιανουμε απο παραλιακη ακριβως στο καταστημα Bonalume στο δεξι σου χερι εχει εναν τυπο(καμμια σχεση με το καταστημα ) που εχει 1-2 αντικες και τις ενοικιαζει για γαμους.....
Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις εκει... -
Συμφωνώ για τα λεφτά και το μεράκι, εξάλλου πρώτος είπα στη μέλλουσα ότι δεν πρέπει να σκαλώνουμε σε λεπτομέρειες. Τη δεύτερη φορά θα ξέρουμε και θα το κάνουμε καλύτερα.....
Anyway, αν έχει κανείς καμιά πληροφορία για εταιρίες που ασχολούνται, εδώ είμαστε!!! -
ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα...............................
-
Ωραία ιδέα....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα...............................Συμφωνώ κι εγώ!
-
Εγώ πάντως πήγα με το Ρενώ 19 της εξαδέλφης που μου έκανε και τον οδηγό.
Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο για τον οποίο κάποιοι ενοικιάζουν η δανείζονται λιμουζίνες για το συγκεκριμένο σκοπό, εκτός κι αν είναι cabrio! -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Στην λεωφορο Αμφιθεας στις αρχες οταν την πιανουμε απο παραλιακη ακριβως στο καταστημα Bonalume στο δεξι σου χερι εχει εναν τυπο(καμμια σχεση με το καταστημα ) που εχει 1-2 αντικες και τις ενοικιαζει για γαμους.....
Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις εκει...Ροζ caddilac παραειναι νομιζω!!
Δες κατι σαν Α4 cabrio Sebring Cabrio & Saad convertible.
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε...βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους
-
Η αμαξα ειναι καλη ιδεα αλλα εξαρταται απο το προσωπικο σου γουστο!
-
Γιατι δεν αφηνεις τον μελλοντα πεθερο σου να φροντισει για το αυτοκινητο που θα την φερει και θα στην παραδωσει.Αφου θα εχει την χαρα του αποχωρισμου ας παρει και μια λυπη.
Για μετα το μυστηριο παντως ενα ανοικτο (Κραυσλερ ?) ειναι οτι πρεπει για να θυμασαι και συ κατι απο τον γαμο σου.Και χωρις πλακα τωρα σας ευχομαι βιον ενεφελον και με ωραιους απογονους.
Καμιά ιδέα για αυτοκίνητο γάμου???