-
Όταν αλλάζουμε ζλάστιχα στο τουτού και κάνουμε ψιλοδραστικές αλλαγέςμ αλλά και μικροαλλαγές, τί γίνεται με το ταχύμετρο και την τροχαία?
Προσωπικά έχω βάλει αντί των μαμά 195/65/15 - 205/55/16. Μια μικρή απειροελάχιστη διαφορά στο ταχύμετρο θα υπάρχει έτσι? Αν ήταν 17άρα η ζάντα όχι με το σωστό προφίλ θα ρυθμιζόταν το ταχύμετρο ή θα έτρωγα κλίσεις στη Συγγρού με το παραμικρό?
Ντάξει υπερβάλλω λίγο αλλά θέλω να δώσω το στίγμα του πόστ αυτού! -
Όταν αλλάζουμε ζλάστιχα στο τουτού και κάνουμε ψιλοδραστικές αλλαγέςμ αλλά και μικροαλλαγές, τί γίνεται με το ταχύμετρο και την τροχαία?
Προσωπικά έχω βάλει αντί των μαμά 195/65/15 - 205/55/16. Μια μικρή απειροελάχιστη διαφορά στο ταχύμετρο θα υπάρχει έτσι? Αν ήταν 17άρα η ζάντα όχι με το σωστό προφίλ θα ρυθμιζόταν το ταχύμετρο ή θα έτρωγα κλίσεις στη Συγγρού με το παραμικρό?
Πόσα θέματα θα ανοίξεις για **μία **αλλαγή ελαστικών **ενός **μέλους του Φόρουμ;
Θα σου απαντήσω στο άλλο θέμα...
-
Αυτό τι σχέση έχει, εδώ ρωτάω για το ταχύμετρο, το άλλο ρε φίλε ήταν μια απλή απορία, αλλά ξέρω γιατί δεν απαντάς εδώ χεχε δεν ξέρεις χεχεχε
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Αυτό τι σχέση έχει, εδώ ρωτάω για το ταχύμετρο, το άλλο ρε φίλε ήταν μια απλή απορία, αλλά ξέρω γιατί δεν απαντάς εδώ χεχε δεν ξέρεις χεχεχεΔεν απαντάω εδώ γιατί δεν έχει νόημα να ανοίγουμε τόσα θέματα για το ίδιο ουσιαστικά ζήτημα...
Που σε τελική ανάλυση ΚΑΙ τα δύο έπρεπε να κλειδωθούν, αφού έχουν πολλάκις συζητηθεί στο παρελθόν και υπάρχουν, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ψάξιμο στο ευρετήριο αρκεί, μη βαριέσαι.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6989Όσο για το αν ξέρω ή όχι, διάβασε την απάντησή μου στο άλλο θέμα που την έγραψα, όπως είπα πως θα κάνω, και αν δεν είναι σωστή, τότε όντως δεν ξέρω.
"ανάρμοστα" ζλάστιχα και ταχύμετρο