-
Γεια σας, βρισκομαι για πρώτη φορά στο Forum.
Βρίσκομαι σε μία περίεργη φάση που περνάνε πολλοί οταν ψαχνουν την αγορά για την απόκτηση Νέου αυτοκινήτου, εχω 'ζαλιστεί' ενώ εθεσα εξ' αρχής κάποια 'ορια' στην αναζήτηση μου.
Τα όρια μου ειναι 1600 - 1800cc / Πολυμορφικό, SW ( Ανάγκη Χώρων ) / Best value for money / Μέχρι 18.000 Euro ( Χωράει λίγο Τέντωμα ).Περιστρέφομαι γύρω απο τα PICASSO , C-MAX , 307 SW , θα ήθελα Γερμανικό αλλά το Zafira το θεωρώ 'Ακριβό' το Meriva ειναι 'μικρό'.
Πολλά 'τρέχουν' με τις εκπτώσεις.
-
Βρίσκομαι σε μία περίεργη φάση που περνάνε πολλοί οταν ψαχνουν την αγορά για την απόκτηση Νέου αυτοκινήτου, εχω 'ζαλιστεί' ενώ εθεσα εξ' αρχής κάποια 'ορια' στην αναζήτηση μου.
Τα όρια μου ειναι 1600 - 1800cc / Πολυμορφικό, SW ( Ανάγκη Χώρων ) / Best value for money / Μέχρι 18.000 Euro ( Χωράει λίγο Τέντωμα ).Περιστρέφομαι γύρω απο τα PICASSO , C-MAX , 307 SW , θα ήθελα Γερμανικό αλλά το Zafira το θεωρώ 'Ακριβό' το Meriva ειναι 'μικρό'.
-
-
C-MAX
-
Κι εγώ το C-Max σου προτείνω.
-
Είμαι λίγο άσχετος στην κατηγορία αλλά έχω οδηγήσει το scenic k με εντυπωσίασε!!
Είναι ακριβό; Πως και δεν το έχεις στις επιλογές; -
Προτείνω να δεις και το Scenic αλλά προσωπικά μου αρέσει πολύ το C-MAX...
Aφού θα έχεις πολλά άτομα να μεταφέρεις προτείνω επίσης να κοιτάξεις για κάτι με κινητήρα στα 1.8...
-
Ford
-
Ford κι από εμένα.
-
C-Max Diesel!
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
C-Max Diesel! -
Μαλλον Ford, δες ομως και το Scenic.
-
Picasso και C Max
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
C-Max Diesel!'φοβάμε' την ποιότητα του πετρελαίου κίνησης στην χώρα μας, εαν ειναι να τρέχω το αυτοκίνητο για 'καθάρισμα' κάθε τόσο.
Ξέρω οτι ο Diesel, είναι οτι πρέπει για τον 'χαρακτήρα' ενος οδηγού που θέλει πολυμορφικό, εχει δύναμη για τα κιλά που θα χρειασθεί να τραβήξει.
-
Καλως ήρθες και μακάρι να μεινεις και να γράφεις......
Θα 'ελεγα να κοιτάξεις και το ευρετήριο των θεμάτων που έχουν φτιάξει τα παιδιά, εκεί θα βρείς απαντήσεις και επίσης λίγο παρακάτω.
Απο αυτά που προτείνεις Ford.
Mετά πάλι Picasso 1.8,Scenic 1.6,Fiat multipla,Matrix,και βέβαια πολλά station.......................μπλέξιμο ........ για προσπάθησε να κατεβεις σε δυο μοντέλα......
Καλή τύχη και με το καλό ότι και νάναι...........όλα καλά είναι για μένα.Αμα σου αρέσει κάποιο................... καλορίζικο με θάρροςςςςςςςςςςςς
-
Εγώ μια που προτιμώ εμφανισιακά τα station και καθώς έχω εδώ και 3 χρόνια το 307 SW θα πρότεινα....
307 SW.
Αν ψάξεις στο θέμα σχετικά με το 307 στα τεχνικά θα βρείς τα πίθανα προβλήματα που κατ΄εμέ ήταν προβλήματα νεότητας που είχε βγάλει..
Παναγιώτης
-
Προτείνω C-Max, αλλά οδήγησέ τα ολα πριν αποφασίσεις
-
Οδήσησα το C-MAX 1.6 με τους 115 ίππους και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ο κινητήρας ήταν σφιχτός λόγω μόλις 1600χλμ που είχε, αλλά ήταν ψυχωμένος. Στην διαδρομή από Φιλιατρά για Πύλο με 5 άτομα και κλιματισμό ανέβαινε ιδιαίτερα άνετα τις στροφές. Στην Εθνική με εντυπωσίασε η σταθερότητά του. Η κατανάλωση στην εθνική σε ρυθμούς έως 140 χλμ 7,5 λίτρα. Στην οδήγηση εαν δεν το δεις απο έξω το αυτοκίνητο, νομίζεις οτι οδηγείς FIESTA από άποψη ευελιξίας. Χώροι τεράστιοι. Να έχεις υπόψη σου ότι ακούγονται κάποιοι μικροτριγμοί από τον χώρο των αποσκευών. Είμαι και εγώ στην ίδια θέση με εσένα και πλέον μετά από αυτή την εμπειρία έχω πλέον κατασταλάξει.
Ότι και να επιλέξεις καλά ταξίδια!!! -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Να έχεις υπόψη σου ότι ακούγονται κάποιοι μικροτριγμοί από τον χώρο των αποσκευών.Τριγμοί και Ford, έχουν γινει ταυτόσημοι όροι τελικά ???
ΥΓ. Έφτασα τα 1000, άντε και καλή συνέχεια !!!!!!
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ( PICASSO , C-MAX , 307 SW )