-
Θέλω να συνδέσω τον εγκέφαλο αυτοκινήτου με Η/Υ για αναβαθμήσεις, να βλέπω την κατάσταση του οχήματος και τέτοια. Βρήκα μερικά κυκλώματα στο internet αλλά όλα είχαν 'κρύφα' σημία οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ξέρει κανείς τίποτα σχετίκο σε λογικές τιμές???
-
Θέλω να συνδέσω τον εγκέφαλο αυτοκινήτου με Η/Υ για αναβαθμήσεις, να βλέπω την κατάσταση του οχήματος και τέτοια. Βρήκα μερικά κυκλώματα στο internet αλλά όλα είχαν 'κρύφα' σημία οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ξέρει κανείς τίποτα σχετίκο σε λογικές τιμές???
-
-
oταν λες κρυφά σημεία τι εννοείς?
δεν εχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις...
μέσω της θύρας obd θέλεις να βλέπεις την παραμέτρους του κινητήρα?
θέλεις να κάνεις αναπρογραμματισμo του εγκεφαλου?Πες μας και τι αυτοκίνητο έχεις για να σε βοηθήσουμε.
Το καλύτερο obd scanner που έχω δει μέχρι τώρα είναι το digimoto και μπορείς να το βρεις στο ebay.
-
Για να βλεπεις μερικες παραμετρους.
Αν θελεις να κανεις αναβαθμισεις και να πειραζεις παραμετρους καλο θα ηταν να ξερεις τι κανεις η θα ψαχνεις καινουργιο κινητηρα. Επισης αυτα δεν ειναι τσαμπα πρεπει να πληρωσεις license. Τι τουτουνι θελεις να κανεις αναβαθμισεις;
Αν εχεις Subaru Impreza προτεινω http://ecutek.com/products/
Νικος
-
καλημερα παιδια
ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω κανενα 'πειραγμα' σε ενα ΗΥUΝDΑΙ coupe fx 1.6 του '97 με το digimoto, και αν τοχει δουλεψη κανεις σας.
Εχει κανεις να προτηνει κατι διαφορετικο;
thanks -
Εάν ρυθμίζεται το αβανς, δοκίμασε να δώσεις 2-3 μοίρες (προσοχή στα πιράκια).
Οτιδήποτε άλλο πειράξεις το αυτοκίνητο θα δουλεύει χειρότερα. (σε μερικούς αρέσει αυτό, να 'μπερδεύει' ο κινητήρας, νομίζουν ότι είναι σπορ).
-
Απορία
Γνωριζει κάποιος αν μέσω της θύρας obd μπορούμε να μηδενίσουμε τον εγγέφαλο όταν ανάψει το λαμπάκι λαδίου (αλλαγής ) η αυτο του σερβις??Ευχαριστώ
-
Σε VAG (VW/Audi/Skoda/Seat) μπορείς να ΔΕΙΣ τα πάντα με το Vag-Com (http://www.ross-tech.com), και να αλλάξεις κάποια πράγματα.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Απορία
Γνωριζει κάποιος αν μέσω της θύρας obd μπορούμε να μηδενίσουμε τον εγγέφαλο όταν ανάψει το λαμπάκι λαδίου (αλλαγής ) η αυτο του σερβις??Ευχαριστώ
Ναι μπορείς αλλά δεν ξερω αν το κάνουν όλα.
Εγκέφαλος και Η/Υ