-
Ας υποθέσουμε οτι θέλετε να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο. Το ποσό που διαθέτετε δέν είναι μικρό, αλλά ούτε πολύ μεγάλο (πχ. γύρω στα 20,000 ευρώ).
Το ερώτημα: Επιλέγετε ένα αυτοκίνητο με 'όνομα' (VW, BMW, Audi κτλ) αλλά γυμνό απο εξοπλισμό και αναιμικές επιδόσεις ή ένα 'παρακατιανό' (πχ Hyundai, Kia) αλλά με φούλ εξοπλισμό και μεγαλύτερο κινητήρα?
-
Ας υποθέσουμε οτι θέλετε να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο. Το ποσό που διαθέτετε δέν είναι μικρό, αλλά ούτε πολύ μεγάλο (πχ. γύρω στα 20,000 ευρώ).
Το ερώτημα: Επιλέγετε ένα αυτοκίνητο με 'όνομα' (VW, BMW, Audi κτλ) αλλά γυμνό απο εξοπλισμό και αναιμικές επιδόσεις ή ένα 'παρακατιανό' (πχ Hyundai, Kia) αλλά με φούλ εξοπλισμό και μεγαλύτερο κινητήρα?
-
-
μήπως να διευκρίνιζες ποια αυτοκίνητα ανήκουν σε ποια κατηγορία;
-
Εξαρταται απο τις προτεραιοτητες που εχει ο καθενας.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ας υποθέσουμε οτι θέλετε να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο. Το ποσό που διαθέτετε δέν είναι μικρό, αλλά ούτε πολύ μεγάλο (πχ. γύρω στα 20,000 ευρώ).Το ερώτημα: Επιλέγετε ένα αυτοκίνητο με 'όνομα' (VW, BMW, Audi κτλ) αλλά γυμνό απο εξοπλισμό και αναιμικές επιδόσεις ή ένα 'παρακατιανό' (πχ Hyundai, Kia) αλλά με φούλ εξοπλισμό και μεγαλύτερο κινητήρα?
Επιλεγουμε ενα αυτοκινητο μιας βιομηχανιας ενδιαμεσης (call it Citroen, Opel, Fiat, Ford...) με ενα καλο κινητηρα και καλο επιπεδο εξοπλισμου.
Ουτε πρωτος του χωριου, ουτε τελευταιος της πολης...
-
Η πιο δελεαστικη λυση, συνηθως ειναι, η μεση οδος!
-
Eνα που θα το γουστάρω και θα το χαίρομαι να το οδηγώ και ας το λένε όπως και να' ναι
-
Με τόσα χρήματα αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο από καλό ως απίστευτο, ανάλογα με την ηλικία του. Ρίξτε μια ματιά και στο Drive που βγήκε χτες. Αυτό το θέμα έχει.
ΥΓ. Integrale, Fiat Coupe Turbo, MX5 1.8 , Impreza GT... -
Μεσαίος της κωμόπολης.
Δεν θα καταντήσω να πάρω χλιδάτη μάρκα χωρίς κλιματισμό και να τα δώσω στους γιατρούς ΑΝ ζήσω με τον καύσωνα και στον φαναρτζή για την προσπέραση που κατέληξε στον απέναντι!!!
Ούτε θα πάω να πάρω το καλύτερο και πληρέστερο φελλό και να αποφεύγω τα φανάρια με τζαμαρία που με αντικατοπτρίζει, καθώς και τους δρόμους με στροφές που θα μου θυμίζουν 'περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς'...
Θα πάρω μια μέτρια μάρκα, με έναν επαρκή κινητήρα (όσο περισσότερο επιτρέπει το βαλάντιο τόσο καλύτερα) και τον απαραίτητο εξοπλισμό (σειρά ιεραρχίας που όσο πιο γεμάτη τσέπη έχω, τόσο περισσότερο την ικανοποιώ)
-
Θα πάρω αυτό που μου αρέσει.
Γενικός ότι καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μου, πάντα σε σχέση με το μπατζετ που έχω. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ας υποθέσουμε οτι θέλετε να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο. Το ποσό που διαθέτετε δέν είναι μικρό, αλλά ούτε πολύ μεγάλο (πχ. γύρω στα 20,000 ευρώ).Το ερώτημα: Επιλέγετε ένα αυτοκίνητο με 'όνομα' (VW, BMW, Audi κτλ) αλλά γυμνό απο εξοπλισμό και αναιμικές επιδόσεις ή ένα 'παρακατιανό' (πχ Hyundai, Kia) αλλά με φούλ εξοπλισμό και μεγαλύτερο κινητήρα?
Γεια σου ρε ΝΤΟΚΥ ομοσταβλε ομοιδεατη συντοπιτη μπαγασα και παλι...
Καλυτερα να παρω αυτο που γουσταρω...Οταν πηρα το Σαντα μου ελεγαν παλι χιουνται θα παρεις??Εγω αυτο πηρα γιατι το γουσταρα γιατι μαμαει ολα τα τζιπ στην κατηγορια του σε ολους τους τομεις και δε με νοιαζει η μαρκα...Ιδιαιτερα σε μια εποχη οπου η πιστοποιηση πολλων εταιρειων σε διεθνη προτυπα ειναι η ιδια π.χ. Χιουνται και Αουντι ενω το ονομα και η φημη τους ειναι ακομα μακρια....Βλ. ολεφινες στα κραματα πλαστικων και Ρ3 υλικα εσωτερικων χωρων με αρωμα αναδυομενης παραφινης για να εχει ωραιο αρωμα το εσωτερικο του αμαξιου....
Ολα κρινονται στην απτη ποιοτητα,δηλ. σε αυτην που ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται και στους παραγοντες που σε κανουν να επιλεξεις το καρο που θελεις...
Μην ξεχνας οτι πολλοι καταληγουν να παρουν αμαξι επειδη λ.χ η Σιτροεν ειχε 123,46 ατοκες δοσεις και οχι 123,45 που ειχε η Πεζο..Οποτε μην ψαχνεις....
Αυτοι που κοιτουν μονο τη μαρκα και το πρεστιζ της εταιρειας ολο και μειωνονται...Αναρωτηθειτε ποσες φορες ειδατε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ H ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟΡΝΑΔΟΡΑΜΠΟΥΡΝΑΖΙΩΤΕΣ να εξερχονται απο 325αρες η CLK350???
Και απο την αλλη να βγαινουν και μαμω τα παιδια απο ενα απλο Πουντο η ενα ταπεινο Ιμπιζακι η Αξεντακι..Οποτε φιλε dog80 την επομενη φορα που θα σταματησει διπλα σου στο φαναρι κανα ΚΑΓΙΕΝ Η ΚΑΝΑ ΤΟΥΑΡΕΓΚ σκεψου πως ο οδηγος του μπορει να ειναι παρκαδορος απο μαντρα,ψαρομαναβης στο Ρεντη η ο Σταης ο κρεατεμπορας του Κηφισου 56......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Μπορει βεβαια να ειναι και καμμια Ψ@#λου ψωρομοντελα που παντρευτηκε κανα πουρο για να εχει τα λουσα της....
ΑΡΑ η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση....και για αυτο ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ....!!!!
Α ρε Ραντομ εγραψες παλι............
-
Τελικά είναι όλο εκπλήξεις
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Α ρε Ραντομ εγραψες παλι............Όντως έγραψες...
Για το θέμα τώρα. Προσωπικά δεν είμαι των άκρων. Mercedes BMW και Αudi δεν θα αγόραζα ποτέ μάλλον ούτε όμως και KIA. Μένω κάπου στη μέση και θα προτιμούσα μία Corolla TS για παράδειγμα από ένα Α3 1.6 πλήρως εξοπλισμένο, ή από μία 116...
Με την ίδια λογική θα προτιμούσα ένα corolla 1.4 από ένα Nubira 1.6... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:lol:
Τελικά είναι όλο εκπλήξειςΣαν το σοκολατένιο αυγό της Kinder,ένα πράμα!
Εγώ πάντως θα διάλεγα αυτοκίνητο με βάση την οδηγική συμπεριφορά-κινητήρα (μάλλον αποκλείονται τα kia,mia και κακό συναπάντημα) και από άποψη εξοπλισμού αρχίζουμε από το απαραίτητο air-condition/κλιματισμός και όλα τα άλλα εξαρτώνται από τα διατιθένα χρήματα.
-
Εγώ κοιτάω να με ικανοποιεί από πλευράς οδικής συμπεριφοράς - άνεσης/χώρων - ασφάλειας και τέλος σχεδιασμού (όχι απαραίτητα, όμως το 206 έτυχε να ικανοποιεί τα 3 πρώτα κριτήρια και να είναι και όμορφο... ) και αξιοπιστίας (αν και αυτό είναι πολύ σχετικό... )
Και απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού θεωρώ ένα καλό AC, ηλ. παράθυρα/κλειδαριές και ηχοσύστημα, άντε και ηλ. καθρέφτες. Όλα τ' άλλα...
Ποτέ δεν κοιτάω το σήμα στο καπό...
-
TΣΣΣΚΚΚΚ ΤΣΣΣΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΙΧΙΧΧΙΧΕΧΕΧΕΕΧΕ.....
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..........................
Πρώτος του χωριού ή τελευταίος της πόλης?