-
Απο τουτον εδω το χωρο, επιθυμω να απευθυνω τις θερμοτερες ευχαριστιες μου στον κ. Παναγιωτη Καλφακακο και ολους τους ανθρωπους της Subaru Sport Center, γιατι μου εμπιστευθηκαν την χρηση του Prodrive Impreza,
συνεργαστηκαν μαζι μου αψογα και μου εδωσαν την ευκαιρια να γνωρισω και ν αγαπησω ακομα πιο βαθεια τους αγωνες αυτοκινητου. Κατι που ειναι βεβαιο οτι δεν θα ειχα καταφερει ποτε με τις δικες μου δυναμεις.
Ευτυχως για τους Ελληνικους αγωνες, το καταπληκτικο αυτο αυτοκινητο θα συνεχισει την πορεια του σ αυτους, με αλλον οδηγο.
Χρηστος Πλατης. -
Απο τουτον εδω το χωρο, επιθυμω να απευθυνω τις θερμοτερες ευχαριστιες μου στον κ. Παναγιωτη Καλφακακο και ολους τους ανθρωπους της Subaru Sport Center, γιατι μου εμπιστευθηκαν την χρηση του Prodrive Impreza,
συνεργαστηκαν μαζι μου αψογα και μου εδωσαν την ευκαιρια να γνωρισω και ν αγαπησω ακομα πιο βαθεια τους αγωνες αυτοκινητου. Κατι που ειναι βεβαιο οτι δεν θα ειχα καταφερει ποτε με τις δικες μου δυναμεις.
Ευτυχως για τους Ελληνικους αγωνες, το καταπληκτικο αυτο αυτοκινητο θα συνεχισει την πορεια του σ αυτους, με αλλον οδηγο.
Χρηστος Πλατης. -
Χρηστος Πλατης. -
Αν επιτρέπεται να το πείτε εσείς, ποιός θα είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου;
-
Ευτυχώς πού προλάβαμε να σέ δούμε να τό οδηγείς γιατρέ.
(γιά λέγε,γιά λέγε!!!)
-
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΡΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ( Ν11)!! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??
-
Δημητρη,παιδια ευχαριστω. Τα ονειρα αυτα δυστυχως το πολυ μια φορα βγαινουν αληθινα κι ειναι πολυ ακριβα για τις δυνατοτητες μου.
Tazio δεν ειμαι εξουσιοδοτημενος να κανω σχετικη ανακοινωση. -
Κύριε Χρήστο
θα σας δούμε στο Ακρόπολις?
(Σαν συμμετοχή εννοω) -
Ουτε σαν συμμετοχη ουτε σαν παρουσια. Στην κιμωλο,κι ακομα πιο μακρυα. Για ψαρεμα. Βαθεια να μην ακουω.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χρηστος Πλατης.ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ LOTO Η ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ουτε σαν συμμετοχη ουτε σαν παρουσια. Στην κιμωλο,κι ακομα πιο μακρυα. Για ψαρεμα. Βαθεια να μην ακουω.Ό,τι και αν κάνετε,ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!! και μακάρι κάπου να σας δούμε τον Ιούνιο έστω και σαν παρουσία
-
Κουράγιο γιατρέ!!!
Δες το θετικά, τουλάχιστον είχες και αυτή την εμπειρία (έστω κι αν σε αρρώστησε πιο πολύ!!! ) -
1)ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΜΩΛΟ ΕΙΣΑΙ?
2) ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ?? -
Γιατρέ (συγνώμη για τη οικειότητα αλλά έτσι μου βγήκε) σε είχα συναντήσει σε ένα συνεργείο στο Γαλάτσι (τότε που είχες το Starlet) σαν πρωταθλητή νέων οδηγών (αν θυμάμαι καλά), αργότερα με το yugo πάντα σε άσφαλτο τότε (δε σου άρεσε το χώμα, ίσως) πάντα έλεγα ότι αν βρεθείς με αυτοκίνητο 'πρωτοκλασάτο' θα 'γράψεις'. Έστω και κάπως αργά έστω και για μία χρονιά ας πούμε ότι με δικαίωσες. Ελπίζω η απογοήτευση που διακρίνεται στο γράψιμό σου να μην παραμείνει. Σου εύχομαι καλή (προσωρινή) ξεκούραση και δυναμική επιστροφή.
-
Γιατρέ δείτε το σαν διάλειμα(αν μπορείτε βέβαια) και του χρόνου θα δείτε,
θα δώσετε κανονικά το παρών με καλύτερο αυτοκίνητο.Με το πείσμα
που έχετε εσείς όταν βάζετε ένα στόχο σίγουρα θα τα καταφέρετε -
Δεν πειράζει doc, η 'μπέμπα' να είναι καλά...
Και προς Θεού, τι σχέση έχει το ψάρεμα με το Ακρόπολις? Εκεί στα βουνά doc, να φάμε Αγία Σκόνη...
-
ΑΑΑΧΧΧΧ ΒΡΕ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ! ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΩ ???
ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΗ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΣΙ.
Στα φόρουμ συζητούν ως το πρωί οι γειτόνοι
μα σκοτεινιάζει ο καιρός και στις καρδιές νυχτώνειΆλλος για Λαμία τράβηξε, πήγε, κι άλλος για Κουμαρίτσι
Κι ο Χρήστος ο Πλατής ούτε με ΜιτσουμπίτσιΣε πανηγύρι και γιορτή εξω απ’ το Ρεγγίνι
σ’ αγόρασα χρυσή κλωστή και ένα μπικικίνιΆλλος για Λαμία τράβηξε...
ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ
-
Παναθεμασε!!! Σ ευχαριστω κι εσενα κι ολα τ αλλα παιδια.
-
γιατρούλη κανένα όνειρο δεν κρατάει για πάντα...
η ουσία είναι οτι όταν το είχες το έζησες και το ευχαριστήθηκες...
έτσι και αλλιώς ότι και να οδηγείς καλά το οδηγείς -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ουτε σαν συμμετοχη ουτε σαν παρουσια. Στην κιμωλο,κι ακομα πιο μακρυα. Για ψαρεμα. Βαθεια να μην ακουω.ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ 'ΠΑΤΗΜΑΤΑ' ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΝΑ 'ΜΑΘΕΙΣ' ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ 'ΨΑΡΕΜΑ' ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ευχαριστίες...