-
δεν εχω λογια
να ναι καλα ο τζανετακος να την ξαναπαρει...
-
δεν εχω λογια
-
δεν εχω λογια
-
Προέκυψε κάτι νέο??
Το τελευταίο που μάθαμε ήταν ότι τελικά δε θα την έβγαζαν στην παραγωγή (ελπίζω να μην σε απογοήτευσα...).
Κάπου υπήρχε και ένα θέμα για τη νέα fulvia αλλά δεν το βρίσκω τώρα (μπας και 'την έκανε' με την 'αναβάθμιση'?? )
Στο θέμα Ιταλικά Πρωτότυπα http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10932
έδινα το link το οποίο τώρα δεν λειτουργεί.... -
Μην περιμένεις να βγει.
Δεν υπάρχει πια η Lancia που ήξερες.... -
Δυστυχώς έχεις δίκιο ψηλέ...
-
Κρίμα.
-
telika isws bgei me shma ths alfa kai onoma sprint gt....
-
Aν σας αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν παίρνετε ενα barchetta?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aν σας αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν παίρνετε ενα barchetta?για τον ίδιο λόγο που δεν παίρνουν 156
-
O oποίος λόγος είναι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
O oποίος λόγος είναι?Ιταλικό.
-
Some reason...
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
telika isws bgei me shma ths alfa kai onoma sprint gt....Η Sprint δεν έχει τέτοιο σχέδιο!
-
-
h italia sta kalutera ths! mhpws uparxoun nea gia thn alfa sprint?
-
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aν σας αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν παίρνετε ενα barchetta?polu kalo to barchetta. klasiko sxhma,wpeo eswteriko, arketa kales epidoseis kai krathma! to exei omws 'faei' o sunagwnismos(miata k.t.l)
-
Το παλιότερο θέμα για τη νεα fulvia το είχα ανοίξει εγώ παλιά ( δεν το βρίσκω τώρα) και είχε πέσει σε αχρηστία όταν κυκλοφόρηση η είδηση ότι δεν θα βγεί σε παραγωγή .
Έχει κανείς τελικά καμιά πληροφορία για το κατα πόσον θα βγεί ή οχι σε παραγωγή??
Ρωτάω γιατι χαζεύοντας στο ιταλικό site της lancia (http://www.lancia.it) και κάτω απο την επικεφαλίδα Centrostile όπου είναι τα πρωτότυπα της εταιρείας φαίνεται να έχει γίνει αρκετή δουλεια για την παρουσίαση δύο μόνο μοντέλλων του ypsilon sport και της fulvia. Συγκεκριμένα έχουν αναπτυχθεί ξεχωριστα sites για αυτά τα δύο με βιντεάκια, αρκετές φωτογραφίες και αρχεία pdf (κάνενας ιταλομαθης να τα μεταφράσει?), κάτι που δεν έχει γίνει για άλλα σημαντικά πρωτοτυπα.Όχι τίποτα άλλο αλλα να σταματήσω να ψάχνω για παλια fulvia αν βγεί αυτή σε παραγωγή
Lancia Fulvia