-
Οταν κανετε κοντρα και χανετε και μετα βρισκεσθε στο ιδιο φαναρι με το αμαξι που μολις σας νικησε???Εννοειται οτι εχουν πλησιασει και αλλα αμαξια που ειδαν οτι χασατε τον αγωνα....
Εγω περναω με κοκκινο κοιτωντας βεβαια μην ζντουγκαρω..
-
Οταν κανετε κοντρα και χανετε και μετα βρισκεσθε στο ιδιο φαναρι με το αμαξι που μολις σας νικησε???Εννοειται οτι εχουν πλησιασει και αλλα αμαξια που ειδαν οτι χασατε τον αγωνα....
-
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Οταν κανετε κοντρα και χανετε και μετα βρισκεσθε στο ιδιο φαναρι με το αμαξι που μολις σας νικησε???Εννοειται οτι εχουν πλησιασει και αλλα αμαξια που ειδαν οτι χασατε τον αγωνα....Εγω περναω με κοκκινο κοιτωντας βεβαια μην ζντουγκαρω..
δηλαδή τουλάχιστον κάθε μέρα 10 κόκκινα;
-
Eυτυχως, που εχεις ψευδονυμο, αλλιως θα ψηφιζα να σου επαιρναν το διπλωμα.
Το κοκκινο, εχει ενα σοβαρο λογο που υπαρχει. Τηρησε τον!!!!!!
Και εαν αισθανεσαι ασχημα μετα απο κοντρα οπου εχεις χασει, καλο ειναι αυτο διοτι εχεις επαφη με την πραγματικοτητα...μην την χανεις λοιπον αμεσως μετα και περιμενε στο κοκκινο.
-
Παιδιά αγνοήστε τον, σε λίγο θα βγεί να μας πεί ότι είναι το 'ανηψούδι' που γράφει και όχι αυτός.
-
Αφού σε χαλάει, τι το πίνεις;
-
Στην Αγγλία θα του έπαιρναν το δίπλωμα και έτσι όπως είναι τώρα γιατί ομολόγησε από μόνος του αδίκημα.
Εγώ που έβαλα φώτο σε ένα φόρουμ με κοντέρ 200άρα,μου το σβήσανε αμέσως γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
-
Ρε παιδια τι σοι ΓΕΛΑΔΙ ειναι αυτο?
-
καθε φορουμ εχει τον γελωτοποιο του.
ετσι και εδω κατα καιρους εμφανιζονται διαφοροι αναλογοι τυποι που τρωνε αρκετο κραξιμο και πολυ περισσοτερο δουλεμα και τελικα αργα ή γρηγορα μετακομιζουν για αλλου.
μεχρι να ερθει ο επομενος
βλεπετε η βλακεια ειναι δωρεαν και σε ορισμενους βρισκεται σε τεραστιες ποσοτητες!!!!!!!
-
Ο χρήστης ΜΑΝΤΜΑΞ έγραψε:
Ρε παιδια τι σοι ΓΕΛΑΔΙ ειναι αυτο?Ψάξε και σε άλλα θέματα!! (Εκτός δρόμου-Funniest Quotes κλπ.)
Έχεις πολλά να δεις ακόμα!
(για τον ανηψιό μιλάω πάντα ) -
Καλύτερα το παρόν θρεντ να πάει για κλείδωμα...
-
-
Αχ τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.......
-
Τώρα μάθαμε και έναν ακόμα λόγο να περνάς το κόκκινο.
Ήξερα για παράδειγμα ότι το περνάς αν υπάρχει ζήτημα ζωής ή θανάτου .... Τώρα το περνάς και αν έχεις χάσει μια κόντρα στο δρόμο!
Μάλιστα!!!
Φαντάζομαι το πράσινο το έχει μόνο σαν εκκίνηση της κόντρας και όχι για τον πραγματικό λόγο...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα μάθαμε και έναν ακόμα λόγο να περνάς το κόκκινο.Ήξερα για παράδειγμα ότι το περνάς αν υπάρχει ζήτημα ζωής ή θανάτου .... Τώρα το περνάς και αν έχεις χάσει μια κόντρα στο δρόμο!
Μάλιστα!!!
Φαντάζομαι το πράσινο το έχει μόνο σαν εκκίνηση της κόντρας και όχι για τον πραγματικό λόγο...
SirGus τι θες να πεις? Το πράσινο δεν είναι το 'GO' της κόντρας?
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Οταν κανετε κοντρα και χανετε και μετα βρισκεσθε στο ιδιο φαναρι με το αμαξι που μολις σας νικησε???Εννοειται οτι εχουν πλησιασει και αλλα αμαξια που ειδαν οτι χασατε τον αγωνα....Εγω περναω με κοκκινο κοιτωντας βεβαια μην ζντουγκαρω..
του κάνω ένσταση του παλιο@@@@@
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα μάθαμε και έναν ακόμα λόγο να περνάς το κόκκινο.
Ήξερα για παράδειγμα ότι το περνάς αν υπάρχει ζήτημα ζωής ή θανάτου .... Τώρα το περνάς και αν έχεις χάσει μια κόντρα στο δρόμο!
Μάλιστα!!!
SirGus τι θες να πεις? Το πράσινο δεν είναι το 'GO' της κόντρας?
TI ΠΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ???????ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ????ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ??ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ????ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ???Ο ΠΟΛΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.....
ΒΙLLARA ΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΡΙΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ??ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ??ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΥΛΗΣ ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΒΙLLARA ΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟ **ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΡΙΑ **ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ??ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ??ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΥΛΗΣ ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ -
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εγω θα προτεινω κατι εναλλακτικο:
Πας απο πισω του με «οσα» και του δινεις μια στο πορτ μπαγκαζ...
Ετσι 2 πραγματα μπορει να συμβουν: Α)Τον σπρωχνεις ωστε να περασει αυτος το κοκκινο και αν εισαι τυχερος και υπαρχει κανενας αστυνομος ευκαιρος θα τον γραψει για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη.
Β)Αν δεν υπαρχει αστυνομος υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να τρακαρει με καποιον ανυποψιαστο ετσι θα του καταστρεψεις το κοντραμαξο για να μαθει αλλη φορα να μην τα βαζει μαζι σου....
Την επομενη φορα που θα τον πετυχεις στον δρομο να εισαι σιγουρος οτι θα τον κερδισεις με ανεση...Στους θεατες τωρα της κοντρας μπορεις να κανεις πολλα ενδιαφεροντα αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα....
Πως αισθανεστε....????