-
Ποιοι ειναι λετε πιο προηγμενοι τεχνολογικα???
Οι Ιαπωνες με τα πολυβαλβιδομεταβλητα χρονισμου μοτερακια??η οι ευρω- π α ι ο ι με τα κινητηρια της μοδας αμεσουψεκαστικου???Εγω πιστευω οτι οι Ιαπωνες ειναι μακραν μπροστα στην τεχνολογια, βλεπε υβριδικα αμαξια κ. α.
Αντε να δουμε τι πρεσβευετε εδω...
-
Οι Ιαπωνες με τα πολυβαλβιδομεταβλητα χρονισμου μοτερακια??η οι ευρω- π α ι ο ι με τα κινητηρια της μοδας αμεσουψεκαστικου???Εγω πιστευω οτι οι Ιαπωνες ειναι μακραν μπροστα στην τεχνολογια, βλεπε υβριδικα αμαξια κ. α.
-
-
-
Γενικά θεωρείται πως οι κινητήρες diesel έχουν, τουλάχιστον για την επόμενη δεκαπενταετία, μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης σε σύγκριση με τα υβριδικά. Αυτό απ' ότι θυμάμαι το είχα διαβάσει σε περσινο newsweek, σε ένα αφιέρωμα για την ενέργεια. Και για να το λέει αυτό όταν στις ΗΠΑ έχουν σαφές προβάδισμα τα υβριδικά (π.χ. ford escape - εδώ maverick), και θα ήταν συμφέρον «να ευλογήσουν τα γένια τους», μάλλον ισχύει.
Γι' αυτό το λόγο και οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες στρέφουν τις δυνάμεις τους κυρίως στην κατασκευή καθαρότερων ντιζελοκινητήρων, και στη μετάβαση αργότερα σε κινητήρες υδρογόνου (βλ. bmw, vag) και φυσικού αερίου (mercedes). Ευρωπαϊκά υβριδικά έχουν κατασκευαστεί μόνο για εκθέσεις.Τώρα για σύγκριση vvti me fsi δεν ξέρω.
-
Εγώ περιμένω ένα θέμα σου που θα είναι σοβαρό από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη .
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... -
Ελπίζω να έχεις πολλές μα πάρα πολλές ώρες για χάσιμο γιατί δεν βλέπω βελτίωση!!!!
Όπως καταλαβαίνεις πάντα μιλάω για το ανιψούδι φυσικά. -
-
Εκτός από τα παραπάνω Links που δόθηκαν υπάρχει κι αυτό
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10039Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί
Το θέμα κλειδώνεται
[syele]
ΑΣΙΑΤΕΣ Η ΕΥΡΩ-Π Α Ι Ο Ι ?????