-
Επιστροφή στις δοκιμές για τον επόμενο αγώνα
Εγώ έχω σβήσει το σεταπ για το 2002 οπότε αναγκαστικά θα προσαρμόσω το 2004.
Feel free to post your comments
Ο αγώνας θα είναι λογικά τις ίδιες ώρες, αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε από αυτό το thread!
P.S. αντε πάω για το 3 στα 3 ρεεεεεεεε
-
Ο αγώνας θα είναι λογικά τις ίδιες ώρες, αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε από αυτό το thread!
-
-
Εγώ έκανα δοκιμές σήμερα γιατί έμαθα ότι θα χαλάσει ο καιρός μέσα στην εβδομάδα και δεν θέλω να χαραμήσω τις 30 μέρες δοκιμών μου!!!!
Best time 1:19.583.
Ποστάρετε κανα χρόνο να δούμε που είμαστε(εντάξει, ξέρω ο MS θα είναι στο 1:17.xxx)!!!
-
Έγω ένα θα πω... Δεν θέλω να δω μα#@κίες στο chicane...
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Έγω ένα θα πω... Δεν θέλω να δω μα#@κίες στο chicane...Ενοείται αυτό FireBro...
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Εγώ έκανα δοκιμές σήμερα γιατί έμαθα ότι θα χαλάσει ο καιρός μέσα στην εβδομάδα και δεν θέλω να χαραμήσω τις 30 μέρες δοκιμών μου!!!!Best time 1:19.583.
Ποστάρετε κανα χρόνο να δούμε που είμαστε(εντάξει, ξέρω ο MS θα είναι στο 1:17.xxx)!!!
ΠΟΣΟ!
Εγώ έχω κάνει περίπου 30-40 γύρους δοκιμών και δεν κατεβαίνω από το 1:21.8 με καλές καιρικές συνθήκες. Μάλλον θέλω δουλειά ακόμα...
-
Παιδιά τα curbs είναι μεγάλο μανίκι απ' οτι βλέπω στο setup μου και θα δυσκολευτώ πολύ. Βλέπω να βάζω stability control στο high...Τι θα θεωρείται νόμιμο πέρασμα στην variante bassa γιατί αυτό το s-ακι μπορεί καλλιστα να περαστεί ευθεία χωρίς ιδιαίτερο φρενάρισμα.
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Έγω ένα θα πω... Δεν θέλω να δω μα#@κίες στο chicane...
Ενοείται αυτό FireBro...
Μα και να κόψεις θα σου βάλει ποινή αν είναι αγώνας, ή σε θα μετρήσει τον γύρο αν δεν είναι αγώνας, οπότε;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ έκανα δοκιμές σήμερα γιατί έμαθα ότι θα χαλάσει ο καιρός μέσα στην εβδομάδα και δεν θέλω να χαραμήσω τις 30 μέρες δοκιμών μου!!!!
Best time 1:19.583.
ΠΟΣΟ!
Εγώ έχω κάνει περίπου 30-40 γύρους δοκιμών και δεν κατεβαίνω από το 1:21.8 με καλές καιρικές συνθήκες. Μάλλον θέλω δουλειά ακόμα...
ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!
Τελευταίοι ΔΕΝ βγαίνετε, με την καμία (ε, κρατάω μια πισινή για το κίνημα των βιαστικών στο φανάρι... )
Για να βγεί κάποιος πίσω από εμένα πρέπει να προσπαθήσει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ!!! -
GeorgeTabs το Σάββατο δίνω ιστορία και δεν θα προλάβω να κάνω αρκετούς γύρους και να φτιάξω το αυτοκίνητο οπότε λογικά θα τερματίσω εγώ τελευταίος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
GeorgeTabs το Σάββατο δίνω ιστορία και δεν θα προλάβω να κάνω αρκετούς γύρους και να φτιάξω το αυτοκίνητο οπότε λογικά θα τερματίσω εγώ τελευταίος.Με λίγη προσπάθεια, ίσως και να τα καταφέρεις, αλλά μάλλον πιο εύκολο είναι να περάσει κάποιος τον mschumacher, παρά να περάσω κάποιον εγώ!! Εσύ δίνεις Ιστορία, εγώ την γράφω, έστω και αρνητικά!!
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
1.18.396 στη 1η μέρα ελεύθερων δοκιμών στο fiorano εεεεε στην Imola ήθελα να πω Η επίδοση αυτή κυριολεκτικά με έχει απογοητεύσει διότι είχα σβήσει το 2002 setup, αλλά ευτυχώς έχω περιθώριο χρόνου μέχρι τη Κυριακή.
-
Τα patch για την αναβάθμιση σε νέες χρονιές, περιλαμβάνουν μόνο οπτική αναβάθμιση ή αναβάθμιση και σε όλους τομείς (κανόνες, απόδοση μονοθέσιων κλπ)?
Επίσης, που μπορώ να βρώ έτοιμα setups για αυτό το παιχνίδι?
-
Στο 's' αν τσιμπίσεις λίγο το φρένο και δεν περάσεις μακριά από το curb δεν παίρνεις ποινή.
-
Και πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρχει σκιά αμφιβολίας;
-
Δεν μπορούμε.
-
Και πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρχει σκιά αμφιβολίας;Εγώ σου λέω πως άντε και έκλεψες.
Τι θα σε ωφελήσει στον αγώνα; Εγώ πχ μετά την εκκίνηση στην Βραζιλία ήμουν ή 1ος ή 2ος. Πού τερμάτισα; Στην άβυσσο!!!
-
Έπεσα τελικά στο 1:19.5 και σίγουρα μπορώ να μπω στο 1:18 αλλά το μανίκι είναι η σταθερότητα. Στη Βραζιλία τα πονηρά σημεία ήταν 3-4 ενώ εδώ σε κάθε στροφή μπορείς να χάσεις χρόνο.
-
Έπεσα τελικά στο 1:19.5 και σίγουρα μπορώ να μπω στο 1:18 αλλά το μανίκι είναι η σταθερότητα. Στη Βραζιλία τα πονηρά σημεία ήταν 3-4 ενώ εδώ σε κάθε στροφή μπορείς να χάσεις χρόνο.
Αν θες δίνω σεμινάριο πάνω σε αυτό!!!
Έκανα καμια 15-20αριά γύρους και κατάφερα να πέσω στο 1.25 κλέβοντας στο σικέην!!!
Πάει, ή θεόκουλος είμαι, ή το σετάπ μου εντελώς για τα μπάζα (30%-70% πιστεύω με τη σειρά που τα ανέφερα...)
Θα ψάξω στο ίντερνετ κανένα σετάπ, μπας και ξεστραβωθώ!!
3oς Αγώνας F1 Challenge San Marino ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2005