-
Εχω 4 ηχεια τις PIONEER.
2x340W μπροστα και 2x250W πισω.Τι ενισχυτη χρειαζομαι,για να εχω μια
καλη ποιοτητα?Αν θελει και κατι αλλο ενημερωστεμαι? -
Εχω 4 ηχεια τις PIONEER.
Εχω 4 ηχεια τις PIONEER.
Ένας καλός τετρακάναλος θα σε καλύψει.
Μπορείς επίσης να βάλεις και δύο δικάναλους και να μοιράσεις τα ηχεία.
(η ισχύς των ενισχυτών δεν είναι ανάλογη με αυτή των ηχείων, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ενισχυτή 2χ340+2χ250=1.050Watt ενισχυτή )Εξαρτάται όμως από την πηγή που έχεις και τί εξόδους ήχου βγάζει και θέλει καλή/προσεκτική εγκατάσταση. (καλά καλώδια, ασφαλειοθήκες κλπ ).
-
Ωραια. Η πηγη ειναι της PIONEER KEH-P6800R 4x45w.
Εχω εναν δικαναλο 400w αλλα δεν ειναι καθολου αρκετος για τα ηχεια και
εναν ακομα δικαναλο στα ιδια wat που ειναι μονο για το subwoofer.
Δεν μπορω να βαλω ακομα εναν δικαναλο ενισχυτη δεν υπαρχει χωρος.
Οπως ειπες ενας τετρακοναλος ειναι καλος,αλλα στα ποσα Wat; -
Είμαι της άποψης ότι οι δύο δικάναλοι θα κάνουν καλύτερη δουλειά από τον τετρακάναλο και θα δουλεύουν ποιό χαλαρά.
Αλλά αφού έχεις και άλλον ενισχυτή για το sub τότε αφενώς τίθεται το θέμα του χώρου όπως λες, αφετέρου θα χρειάζεται και μεγαλύτερη μπαταρία για να τους τροφοδοτήσει οπότε ξεφεύγεις.
Τώρα για να σου προτείνω μάρκα και watt δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπόψιν μου αλλά πιστεύω ότι αν ρωτήσεις σε ένα καλό κατάστημα θα σου δώσουν πολλές λύσεις.
-
Η δική μου άποψη είναι να πάρεις έναν καλό δικάναλο για τα μπροστινά και να χρησιμοποιήσεις αυτόν που ήδη έχεις για το sub. Τα πίσω μεγάφωνα κάλλιστα μπορούν να οδηγηθούν από τον ενισχυτή της πηγής σου, δε χρειάζεται να έχουν τρομερή δύναμη (σε ένα καλορυθμισμένο σύστημα).
-
λιγο πιο εξειδικευμενο φορουμ απο αυτο εδω, απο την αποψη οτι ολοι εκει μεσα εχουν καποια ενασχοληση με τον ηχο σε μεγαλυτερο βαθμο απο εμας εδω. Για να εχεις πιο πολλες (και πιθανως πιο τεκμηριωμενες) απαντησεις.
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΧΙ ΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ......
ΚΑΤΑ 2ο ΛΟΓΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ HAI TAΙ 2χ50 RMΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι ενισχυτη?