-
Δυστυχώς δεν φταίει η εξωτερική εμφάνιση που έχει μείνει πίσω απο τον ανταγωνισμό.
-
Δυστυχώς δεν φταίει η εξωτερική εμφάνιση που έχει μείνει πίσω απο τον ανταγωνισμό.
-
-
-
Να υποθέσω οτι θα καταργηθεί και εδώ ο παλιός 14αρης...
-
Καιρός ήταν...
-
Τώρα αυτό έχει διαφορές από το τωρινό?
-
Απο την φωτογραφία φαίνονται διαφορές στην μάσκα μπροστά (το κόψιμο των φωτών και η γρίλλια). Κλασσικό facelift.
-
Ψιτ παιδιά, αν είδατε έχει αλλάξει και ο προφυλακτήρας...
-
Και να ελπίσω να έχει βελτιωθεί η ποιότητα των υλικών μέσα ( δεν τρίζουν αλλά το φινίρισμα είναι μέτριο και δείχνουν φτηνά ) και να έχουν και πλευρική στήριξη τα καθίσματα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και να ελπίσω να έχει βελτιωθεί η ποιότητα των υλικών μέσα ( δεν τρίζουν αλλά το φινίρισμα είναι μέτριο και δείχνουν φτηνά ) και να έχουν και πλευρική στήριξη τα καθίσματα.- Πολύ έλαφρύ το facelift, δεν ξέρω πως θα βοηθήσει στην προώθηση του μοντέλου.
- Το C3 έχει πουλήσει τρελά, από που βγαίνει το συμπερασμα ότι έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό;
- Τα πλαστικά, ειδικά στο πάνω μέρος του ταμπλώ (μάυρο) φαίνονται όντως φτηνιάρικα, και πιθανότατα είναι καθώσ λείπει εντελώς η αφρώδης μαλακή αίσθηση. Η γυναίκα μου έχει το C3 τρία χρόνια και τα πλαστικά του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ, μα ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια κατάσταση όπως τότε που το αγόρασε! Ούτε η παραμικρή φθορά, με το χέρι στην καρδιά! Και αν το έχει φάει ήλιος...
- Ο αδελφός της πήρε ταυτόχρονα το Golf IV 1.4 Generation. Αν βλέπατε πως κατάντησαν οι χειρολαβές στις πόρτες, το δερμάτινο τιμόνι, ο λεβιες των ταχυτήτων και λιγότερο το ταμπλώ, θα βάζατε τα κλάματα... (πάντως, εντάξει, στο δρόμο δε συγκρίνονται).
-
Οντως πολυ ελαφρυ.
Ο καιρος θα δειξει...
Ποτε ειπαμε ερχεται; -
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
2) Το C3 έχει πουλήσει τρελά, από που βγαίνει το συμπερασμα ότι έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό;ΑΝ το C3 έχει πουλήσει τρελά τα Yaris,Micra,Clio και Fiesta τι έχουν κάνει;
Επίσης σε τι συγκρίνεται το C3 με τα παραπάνω; Χώρους σε έχει μόνο σε ύψος,κινητήρες όχι επαρκείς και εσωτερικό που μπορεί όπως λες να παραμένει στη ίδια κατάσταση που ήταν και πριν 3 χρόνια αλλά αυτο δε σημαίνει οτι ήταν και η επιθυμητή. -
Mε την εξαίρεση του Clio, δε συναντώ στο δρόμο κανένα από όσα ανέφερες πιο συχνά από το C3...(Αυτό το Micra θύμισε μου πως είναι...)
-
[/quote]
εσωτερικό που μπορεί όπως λες να παραμένει στη ίδια κατάσταση που ήταν και πριν 3 χρόνια αλλά αυτο δε σημαίνει οτι ήταν και η επιθυμητή.[/quote]
Ναι, σαφώς, αυτό το διευκρίνησα και εγώ από την αρχή.
-
Χμ, χμ, έχουμε και λέμε (γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να τα παραδεχόμαστε): Πωλήσεις αυτοκινήτων 2004 (μοντέλα δικής μου επιλογής):
OPEL CORSA 9595
HYNDAI GETZ 7689
PEUGEOT 206 6900 (πουλάει τόσο ακόμα; μπράβο )
ΤΟΥΟΤΑ ΥΑRIS 6378
FORD FIESTA 5376
CITROEN C3 5065
RENAULT CLIO 4623
NISSAN MICRA 3886Συμπεράσματα: τρελά πουλάνε τα CORSA, GETZ, 206, και λιγότερο το YARIS. FIESTA και C3 είναι στην ίδια τάξη μεγέθους, ενώ το (δεν-μπορώ-να-θυμηθώ-πως-είναι-γιατί-δεν-το-βλέπω-στο-δρόμο) MICRA ακολουθεί μάλλον ιδρωμένο.
Ελπίζω η συζήτηση γίνεται με ελαφρύ πνεύμα. Δε θέλω να εμπλακώ σε καυγά για το ποιο είναι το καλύτερο, ποιοτικότερο, γκομενοπαγιδιάρικο κλπ. Άλλωστε το κριτήριο μας για την επιλογή του C3 ήταν ότι προσφερόταν με 25% προκαταβολή και 3 χρόνια άτοκα. Η πρώτη μας επιλογή ήταν το CORSA Sport 1.4.
Πάντως όποιο από τα παραπάνω και να έχει κανείς, ανετότατα θα τον πηγαίνει στις παραλίες κάθε καλοκαίρι. Καλά μπάνια σε όλους σας (εγώ θα δουλεύω...)
-
Το Κόρσα κάνει καταπληκτική πορεία με τις τελευταίες προσφορές, που σίγουρα δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Το δε C3 το βλέπουμε πάρα πολύ συχνά, επειδή πουλάει πάρα πολύ καλά ως εταιρικό/νοικιάρικο. Πραγματικά, πρέπει να συμπληρώνουν απίστευτα χιλιόμετρα αυτά...
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Χμ, χμ, έχουμε και λέμε (γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να τα παραδεχόμαστε): Πωλήσεις αυτοκινήτων 2004 (μοντέλα δικής μου επιλογής):OPEL CORSA 9595
HYNDAI GETZ 7689
PEUGEOT 206 6900 (πουλάει τόσο ακόμα; μπράβο )
ΤΟΥΟΤΑ ΥΑRIS 6378
FORD FIESTA 5376
CITROEN C3 5065
RENAULT CLIO 4623
NISSAN MICRA 3886Συμπεράσματα: τρελά πουλάνε τα CORSA, GETZ, 206, και λιγότερο το YARIS. FIESTA και C3 είναι στην ίδια τάξη μεγέθους, ενώ το (δεν-μπορώ-να-θυμηθώ-πως-είναι-γιατί-δεν-το-βλέπω-στο-δρόμο) MICRA ακολουθεί μάλλον ιδρωμένο.
Μα δε μίλησα με βάση τους αριθμούς αλλά την εντύπωση που έχω αποκομίσει απο τους δρόμους του Ηρακλείου. Συγχώρεσε με για το λάθος μου τότε που μόνο τα Micra -άνοιξε τα μάτια σου- και Clio (στη δύση της καριέρας του) πουλάνε λιγότερο απο αυτά που ανέφερα. Επίσης το οτι έχει πουλήσει περισσότερο δε σημαίνει οτι είναι καλύτερο οπότε συγγνώμη που δε θααγόραζα το αυτοκίνητο που εσύ αγόρασες. Απλώς δε είναι μέσα στις επιλογές μου,το να προσπαθώ να το υπερασπιστώ ή εσύ να αντιπαρατεθείς δεν έχει λόγο μιας και προφανώς οι ανάγκες μας διαφέρουν.
-
-
Εχω οδηγήσει Corsa, Clio kai Yaris σε αυτήν την κατηγορία! Κανένα από όλα αυτά δεν με απογοήτευσε! Το C3 είναι κουβάς! Με μία λέξη! Απαράδεκτο αυτοκίνητο! Ότι και να το κάνουν τα ίδια χαλια θα έχει! Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόσο απαίσια για ένα αυτοκίνητο...
Citroen C3 facelift