-
Παίδες καλησπέρα!
μόλις πήρα την καθιερωμένη κυριακάτικη εφημερίδα , ανοίγω στις πρώτες σελίδες, και τι να δω; BMW Z4 στα 2000cc. 150 άλογα και 6 ταχύτητες! αλλα το καλύτερο είναι η τιμή! 37.500 τη στιγμή που η 2.2 είχε 42.500!
0-100 σε 8,2''
Γνωρίζει κανείς τι δεν εχουν βαλει απο τις μεγαλυτερες εκδόσεις;
στο site πάντως της BMW δεν υπάρχει ακόμη!
Πήγαινα για μεταχειρισμένο Z3 όπως ξέρετε πολλοί εδώ αλλα.. αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα!
Για ρίξτε γνώμες!
-
Παίδες καλησπέρα!
μόλις πήρα την καθιερωμένη κυριακάτικη εφημερίδα , ανοίγω στις πρώτες σελίδες, και τι να δω; BMW Z4 στα 2000cc. 150 άλογα και 6 ταχύτητες! αλλα το καλύτερο είναι η τιμή! 37.500 τη στιγμή που η 2.2 είχε 42.500!
0-100 σε 8,2''
Πήγαινα για μεταχειρισμένο Z3 όπως ξέρετε πολλοί εδώ αλλα.. αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα!
Για ρίξτε γνώμες!
-
Παίδες καλησπέρα!
0-100 σε 8,2''
Για ρίξτε γνώμες!
-
...An me 37,500 -teliki- exei kalo exoplismo tote einai mia poly kali protasi....
Oso gia 8,2'' se o-100 ligo aisiodoxo mou kanei......Alla kai me 8 gemato (pros 9) mia xara einai......Sta 42500 tin 2.2 tin theoro arketa akribi gia ayto pou einai kai tha protimousa tin slk.....
-
Ο χρήστης steliosx έγραψε:
Παίδες καλησπέρα!μόλις πήρα την καθιερωμένη κυριακάτικη εφημερίδα , ανοίγω στις πρώτες σελίδες, και τι να δω; BMW Z4 στα 2000cc. 150 άλογα και 6 ταχύτητες! αλλα το καλύτερο είναι η τιμή! 37.500 τη στιγμή που η 2.2 είχε 42.500!
0-100 σε 8,2''
Για ρίξτε γνώμες!
πολυ καλή η τιμή.και να φανταστείς οτι στη Γερμανία εχει κάτω από 30 χιλιάρικα.Την εβλεπα τις προαλλες που ειχα μπει στο site της bmw
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Sta 42500 tin 2.2 tin theoro arketa akribi gia ayto pou einai kai tha protimousa tin slk.....
Κι εγώ φίλε κάτω απο αυτό το πρίσμα δεν ήθελα τη Ζ4 σε σχέση με SLK και πήγαινα για αρκετά φθηνότερη Ζ3 2.0 .. αλλα θέλω να μάθω περισσότερα για την Z4 2.0 γιατι φαίνεται αρκετά δελεαστική..
EDIT: Μόλις είδα στο αμερικάνικο site ότι η 2.0 είναι 4κύλινδρη αντί για 6κύλινδρη όπως οι >= 2.2 . Αλλα ΟΚ, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
πολυ καλή η τιμή.και να φανταστείς οτι στη Γερμανία εχει κάτω από 30 χιλιάρικα.Την εβλεπα τις προαλλες που ειχα μπει στο site της bmw
....Auti pragmatika einai kali timi!
Alla na mou peis emeis oi ellines san plousioi pou eimaste na min dosoume kati parapano???
....Sta 30,000 tha itan super protasi..............Alla kai pali gia ta ellinika dedomena mia xaroula einai ta 37,000 arkei na exoun ena kalo epipedo exoplismou kai oxi na thalei alla 5 xiliarika gia ta ''aparaitita'' -
Ο χρήστης steliosx έγραψε:
το βασικό...6κύλινδρο μοτέρ αλλα με το κλειδί στο χέρι να υπολογίζεις ενα 40Κ με τα βασικά.
Φαντάζει καλή επιλογή αν και απ΄οτι θυμάμαι ειχες ενα μπατζετ γυρω στα 26Κ, αν τα φτανεις τα 40+ χώσου
-
Οχι ρε πούστη μου! Δεν μπορούσαν να το βγάλουν τα Χριστούγεννα που κοίταγα για αμάξι;;
Τώρα θα είχα γλυτώσει και τα τρεχάματα με την Alfa Romeo... Αν δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη.... -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οχι ρε πούστη μου! Δεν μπορούσαν να το βγάλουν τα Χριστούγεννα που κοίταγα για αμάξι;;
Τώρα θα είχα γλυτώσει και τα τρεχάματα με την Alfa Romeo... Αν δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη....Μα δεν το έχει σχεδιάσει και αυτό ο Bangle???
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τώρα θα είχα γλυτώσει και τα τρεχάματα με την Alfa Romeo... Αν δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη....Aυτό το είδα κοντούλη...Εσύ έκραζες τις Bmw...Μπα βγάζουν προβλήματα οι Alfa τώρα πια;;;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τώρα θα είχα γλυτώσει και τα τρεχάματα με την Alfa Romeo... Αν δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη....Aυτό το είδα κοντούλη...Εσύ έκραζες τις Bmw...Μπα βγάζουν προβλήματα οι Alfa τώρα πια;;;
Βρες μου ένα post βρε Χαριτοδιπλομένε που έκραζα τις BMW;
Και μην μου πεις για τον σχεδιασμό γιατι ακόμα τους κράζω και θα τους κράζω όσο φτιάχνουν τόσο άσχημα αυτοκίνητα σαν την 1,3,5,6,7 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τώρα θα είχα γλυτώσει και τα τρεχάματα με την Alfa Romeo... Αν δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη....Μα δεν το έχει σχεδιάσει και αυτό ο Bangle???
Ναι και είναι το μόνο που μου αρέσει σε εμφάνιση. τα υπόλοιπα είναι για τον π.....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ναι και είναι το μόνο που μου αρέσει σε εμφάνιση. τα υπόλοιπα είναι για τον π.....
Οops! Κι εμένα. Λες τελικά να μην το σχεδίασε πραγματικά ο Bangle;
Πολύ ωραίο αμάξι πάντως η Ζ4. Ακόμα θυμάμαι την ανάβαση προς Πανόραμα-Χορτιάτη βράδυ καλοκαιριού με τη Ζ4 ενός φίλου! Αν ήταν να πάρω roadster αυτή θα χτυπούσα. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Και μην μου πεις για τον σχεδιασμό γιατι ακόμα τους κράζω και θα τους κράζω όσο φτιάχνουν τόσο άσχημα αυτοκίνητα σαν την 1,3,5,6,7Tις έκραζες σε προσωπικές συζητήσεις-ξέρεις που-λέγοντασ ότι δεν κρατάνε...
Έχεις κανένα πρόβλημα με την Alfa;;; Έκανε τίποτα περίεργο το αμάξι;;; -
Και μην μου πεις για τον σχεδιασμό γιατι ακόμα τους κράζω και θα τους κράζω όσο φτιάχνουν τόσο άσχημα αυτοκίνητα σαν την 1,3,5,6,7Tις έκραζες σε προσωπικές συζητήσεις-ξέρεις που-λέγοντασ ότι δεν κρατάνε...
Έχεις κανένα πρόβλημα με την Alfa;;; Έκανε τίποτα περίεργο το αμάξι;;;Οτι δεν κρατάνε σαν τις Alfa σίγουρα ισχύει αλλά το φινίρισμα και η ποιότητα υλικών των Alfa είναι απαράδεκτη!
Στο θέμα... ένα φίλος μου πήγε και ρώτησε εχτές για την Ζ4 2.0 και του είπαν οτι κοστίζει 39.500 και δεν ξέρουν τίποτα για 37.500
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οτι δεν κρατάνε σαν τις Alfa σίγουρα ισχύει αλλά το φινίρισμα και η ποιότητα υλικών των Alfa είναι απαράδεκτη!
Συνεχίζεις να λες ανακρίβιες...
Αλλά εδώ έλεγες ότι τα Saab κρατάνε καλύτερα από Bmw...Στις Alfa θα κολλήσεις;;;A...To βασικότερο...Χωράμε στη Ζ4;;; Τό έχεις τσεκάρει;;; Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για μια με μπλοκέ quaife
-
Οτι δεν κρατάνε σαν τις Alfa σίγουρα ισχύει αλλά το φινίρισμα και η ποιότητα υλικών των Alfa είναι απαράδεκτη!
Συνεχίζεις να λες ανακρίβιες...
Αλλά εδώ έλεγες ότι τα Saab κρατάνε καλύτερα από Bmw...Στις Alfa θα κολλήσεις;;;A...To βασικότερο...Χωράμε στη Ζ4;;; Τό έχεις τσεκάρει;;; Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για μια με μπλοκέ quaife
Για τα VOLVO λέγαμε ρε! Αλλά και τα Saab καλύτερα είναι!
Στην Ζ4 χωράω. Είχα μπει σε ενός φίλου μου την 3.0lt τα Χριστούγεννα.
Χωράς και εσύ! Ψήνεσαι;;; -
Όταν λες χωράς, δηλαδή με κλειστή οροφή είσαι άνετα;;; Η τα γόνατα ακουμπάνε μπροστά στο ταμπλό;;;
Κάτι έχω στο μυαλό μου και εγώ αλλά λίγο αργότερα...Να πέσει η τιμή της λίγο. -
Insane
Επειδή το κατέχεις το άθλημα .... μια πιο δυνατή 6κύλινδρη θα σου ταίριαζεΥΓ. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στη περίπτωση σου
... τι τους θες τους γιατρούς ;;
Βγήκε Ζ4 2.0;