-
Με 231 άλογα. Βγήκε και δεν το πήρε κανείς είδηση?
-
-
-
Perimene... Otan tha vgei Niva me 240 ippous tote malista...
-
DOGG βγήκε και κοστίζει 56.700
-
Όταν άλλαξα την ασθμαίνουσα SLK200 με το Ζ, κοίταξα και την 350...αλλά το πορτοφόλι μου δεν συμφώνησε με την τιμή της .
Η 280 φαίνεται καλή σαν σχέση τιμής/δύναμης.
-
re kid mallon esy prosexe ligo parapano
den eirwneuthka thn SLK... einai pote dynaton?To Lada eirwneuthka kai tous typous poy theopoioyn to Lada kai ta alla sinafh, kai pou tha plakosoun opou na nai ki edw gia na thapsoun thn autokinitara pou legetai SLK
-
Τι τρομερό έχει δηλαδή η SLK που την κάνει 'αυτοκινητάρα' ?
-
Ο χρήστης DOGG έγραψε:
re kid mallon esy prosexe ligo parapano
den eirwneuthka thn SLK... einai pote dynaton?To Lada eirwneuthka kai tous typous poy theopoioyn to Lada kai ta alla sinafh, kai pou tha plakosoun opou na nai ki edw gia na thapsoun thn autokinitara pou legetai SLK
Κανείς δε θα αρχίσει μια σηζήτηση για άσχετο αυτοκίνητο αν δεν έχει λαβή από κάποιον άλλο.
Γράφε σε παρακαλώ Ελληνικά γιατί τα γραπτά σου είναι δυσανάγνωστα.
Στο θέμα μας τώρα. 'kid' τη τιμή από που τη γνωρίζεις;
-
H πρώτη SLK οδηγικά ήταν πολύ μέτρια για την κατηγορία της, αυτή όμως όλα τα τεστ λένε πως είναι εξαιρετική.
Στα λεφτά αυτά είναι πολύ καλή επιλογή (αν και εμένα δεν με ξετρελαίνει αισθητικά με το ψευτικό 'F1' ρύγχος, θα την προτιμούσα έτσι)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Όταν άλλαξα την ασθμαίνουσα SLK200 με το Ζ, κοίταξα και την 350...αλλά το πορτοφόλι μου δεν συμφώνησε με την τιμή της .Η 280 φαίνεται καλή σαν σχέση τιμής/δύναμης.
φαντάσου πως θα σε κοιτούσαν στην είσοδο στη δουλειά
-
Καλή η (σχεδιαστική) άποψή σου 'IKE' πιό ισοροπημένη.
Αν έχει και οδική συμπεριφορά, όπως γράφτηκε, που να ταιριάζει με την εμφάνισή της τότε θα είναι πολύ πιο γερό χαρτί από την προηγούμενη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο θέμα μας τώρα. 'kid' τη τιμή από που τη γνωρίζεις;Την έχει την SLK 280 στην βάση δεδομένων των 4Τ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την έχει την SLK 280 στην βάση δεδομένων των 4Τ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Την έχει την SLK 280 στην βάση δεδομένων των 4Τ.
-
Ξεθαβω το θεμα γιατι ενας πολυ φιλος ενδιαφερεται να αγορασει την slk και επειδη η 200 ειναι αδυναμη για τα γουστα του προσανατολιζεται στη 280.Τι λετε ? Εχει καποιος εμπειρεια?Απο αξιοπιστια τι γινετε?Αν υπαρχει κατοχος slk στο forum θα με βοηθουσε να προτεινει αξιολογο εξτρα γιατι ο καταλογος ειναι ατελειωτος.
Προς mods:Μηπως να μεταφερθει στο Κατασκευαστες και Μοντελα? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Προς mods:Μηπως να μεταφερθει στο Κατασκευαστες και Μοντελα?done!
-
αν και εμένα δεν με ξετρελαίνει αισθητικά με το ψευτικό 'F1' ρύγχος, θα την προτιμούσα έτσι)
ΙΚΕ, δεν μπορω να δω τι εννοεις..με βγαζει στην ιστοσελιδα σου και το μονο που βλεπω ειναι ενα ομορφο τρικυκλο...
-Ασχετο- Ωραια η ιστοσελιδα σου παντως και αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα εχει μεσα.
-
Εϊναι παλιό το ποστ μου και επειδή είχε αλλάξει το λίνκ σε έστειλε στην αρχική, η εικόνα είναι αυτή.
ευχαριστώ για τα καλα λόγια
-
Η 280 πάντως μου ακούγεται σαν καλός συνδυασμός τιμής - ιπποδύναμης. Go for it!
Η 200Κ πλέον είναι απαράδεκτη, σε σχέση με τον ανταγωνισμό (με 'μόνο' 163hp).
SLK 280