-
To θέμα προήλθε από διάσπαση θέματος στην ενότητα WRC [moderator -cmarin]
Μικρότερες φωτό?!!!!
Την ώρα που διαβάζω ανοίγουν σιγαααα σιγααα ( ) και μία μία....σκρολάρει το κείμενο....και χάνω τ' αυγά και τα πασχάλια!!!
-
Μικρότερες φωτό?!!!!
Την ώρα που διαβάζω ανοίγουν σιγαααα σιγααα ( ) και μία μία....σκρολάρει το κείμενο....και χάνω τ' αυγά και τα πασχάλια!!!
-
Μικρότερες φωτό?!!!!
-
φίλε strifter αν μπορείς λίγο μεγαλύτερες φωτογραφίες.δεν φαίνονται καλά τα αυτοκίνητα.Σοβαρά το λεώ δεν κανω πλάκα.Οσοι θέλουν μικρες φωτο να μην ανοίγουν τα θέματα ή να βάλουν καλύτερη σύνδεση.
Strifter συνέχισε ακάθεκτος,σε πάω με 1000!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
φίλε strifter αν μπορείς λίγο μεγαλύτερες φωτογραφίες.δεν φαίνονται καλά τα αυτοκίνητα.Σοβαρά το λεώ δεν κανω πλάκα.Οσοι θέλουν μικρες φωτο να μην ανοίγουν τα θέματα ή να βάλουν καλύτερη σύνδεση.Strifter συνέχισε ακάθεκτος,σε πάω με 1000!
Ελπίζω να ΜΗΝ σοβαρολογείς!!!!!
Αυτοί δηλαδή που δεν έχουν ADSL πρέπει να περιμένουν για να ανέβει μια μεγάλη φωτό?!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
φίλε strifter αν μπορείς λίγο μεγαλύτερες φωτογραφίες.δεν φαίνονται καλά τα αυτοκίνητα.Σοβαρά το λεώ δεν κανω πλάκα.Οσοι θέλουν μικρες φωτο να μην ανοίγουν τα θέματα ή να βάλουν καλύτερη σύνδεση.
Αυτοί δηλαδή που δεν έχουν ADSL πρέπει να περιμένουν για να ανέβει μια μεγάλη φωτό?!!!!
φυσικά σοβαρολογώ.Επιτρέπεται moderator σε τέτοιο φόρουμ και να μην υπάρχει γρήγορη σύνδεση? Η θα πρέπει να περιμένουν όσοι έχουν αργή σύνδεση ή να μην διαβάζουν τα θέματα ή να βάλουν καλύτερη σύνδεση.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποφέρουν οι υπόλοιποι.Οπως έχεις εσύ το δικαίωμα να ζητάς μικρότερες φωτογραφίες έχω και εγώ το δικαίωμα να ζητάω μεγαλύτερες! Δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος που δίνω 30 ευρώ το μήνα για ιντερνετ?Γιατί να μην αξιοποιώ την δυνατότητα την σύνδεσής μου και μέσα από αυτό το φόρουμ?
-
φυσικά σοβαρολογώ.Επιτρέπεται moderator σε τέτοιο φόρουμ και να μην υπάρχει γρήγορη σύνδεση? Η θα πρέπει να περιμένουν όσοι έχουν αργή σύνδεση ή να μην διαβάζουν τα θέματα ή να βάλουν καλύτερη σύνδεση.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποφέρουν οι υπόλοιποι.Οπως έχεις εσύ το δικαίωμα να ζητάς μικρότερες φωτογραφίες έχω και εγώ το δικαίωμα να ζητάω μεγαλύτερες! Δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος που δίνω 30 ευρώ το μήνα για ιντερνετ?Γιατί να μην αξιοποιώ την δυνατότητα την σύνδεσής μου και μέσα από αυτό το φόρουμ?
και ποιός σου είπε ότι έχω αργή σύνδεση?!
Μήπως θεωρείς ότι το ζητάω για εμένα προσωπικά?!!!ΛΑΘΟΣ!
Για τους χρήστες το λέω και φέρνω σαν παράδειγμα ΚΑΙ εμένα!Οσο για το τι επιτρέπεται να έχει και τι να μην έχει ένας χρήστης (ακόμα και ένας moderator) αν σου περισσεύουν στείλε μας κι εμάς λίγα!
Μας κάνεις και τον οικιακό προϋπολογισμό?!!!Ζητάμε πάντα από τους χρήστες να βάζουν μικρές φωτογραφίες για να μην επιβαρύνονται τα downloads και να είναι πιο χρηστικό το Forum!
Εσυ με την συνδεσάρα δεν έχεις πρόβλημα!!!
-
Υπάρχει και στον κανονισμό....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μικρότερες φωτό?!!!!**Την ώρα που διαβάζω ανοίγουν σιγαααα σιγααα ( ) και μία μία....σκρολάρει το κείμενο....και χάνω τ' αυγά και τα πασχάλια!!! **
αυτό δηλαδή τι είναι?Γρήγορα σύνδεση?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και ποιός σου είπε ότι έχω αργή σύνδεση?!
Μήπως θεωρείς ότι το ζητάω για εμένα προσωπικά?!!!ΛΑΘΟΣ!
Για τους χρήστες το λέω και φέρνω σαν παράδειγμα ΚΑΙ εμένα!Οσο για το τι επιτρέπεται να έχει και τι να μην έχει ένας χρήστης (ακόμα και ένας moderator) αν σου περισσεύουν στείλε μας κι εμάς λίγα!
Μας κάνεις και τον οικιακό προϋπολογισμό?!!!Ζητάμε πάντα από τους χρήστες να βάζουν μικρές φωτογραφίες για να μην επιβαρύνονται τα downloads και να είναι πιο χρηστικό το Forum!
Εσυ με την συνδεσάρα δεν έχεις πρόβλημα!!!
σιγά μη σου στείλω και λεφτά.το προυπολογισμό να τον κάνεις μόνος σου. ε φυσικά όταν δίνεις 3000 ευρώ για να φτιάξεις το μοτέρ πως να περισσεψουν για γρήγορη σύνδεση.εδώ με 3000 ευρώ παίρνεις ολόκληρο bmw 320.και μετά λέμε γιατί δεν παει μπροστά η Ελλάδα...
-
σιγά μη σου στείλω και λεφτά.το προυπολογισμό να τον κάνεις μόνος σου. ε φυσικά όταν δίνεις 3000 ευρώ για να φτιάξεις το μοτέρ πως να περισσεψουν για γρήγορη σύνδεση.εδώ με 3000 ευρώ παίρνεις ολόκληρο bmw 320.και μετά λέμε γιατί δεν παει μπροστά η Ελλάδα...Δημήτριε διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη ότι εξακολουθείς να κάνεις πλάκα. Αν όχι, τότε συγνώμη κιόλας, αλλά έχεις χάσει το μέτρο!
Ο καθένας τα λεφτά του, όποια έχει, ΑΝ έχει, έχει δικαίωμα να τα διαθέτει όπως θέλει. Και τη σύνδεσή του, ΑΝ θέλει την κάνει DSL. Από κει και πέρα, όχι μόνο ο kouk, αλλά ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να παρακαλέσει για μικρότερες φωτό, μιας και υπάρχει σημαντικός αριθμός χρηστών με απλές dialup γραμμές. Πιστεύω αν ανοίξουμε μια δημοσκόπηση στην αυτοκίνηση (όπου μπαίνει ο πολύς ο κόσμος) να πειστείς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σιγά μη σου στείλω και λεφτά.το προυπολογισμό να τον κάνεις μόνος σου. ε φυσικά όταν δίνεις 3000 ευρώ για να φτιάξεις το μοτέρ πως να περισσεψουν για γρήγορη σύνδεση.εδώ με 3000 ευρώ παίρνεις ολόκληρο bmw 320.και μετά λέμε γιατί δεν παει μπροστά η Ελλάδα...
Δημήτριε διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη ότι εξακολουθείς να κάνεις πλάκα. Αν όχι, τότε συγνώμη κιόλας, αλλά έχεις χάσει το μέτρο!
Ο καθένας τα λεφτά του, όποια έχει, ΑΝ έχει, έχει δικαίωμα να τα διαθέτει όπως θέλει. Και τη σύνδεσή του, ΑΝ θέλει την κάνει DSL. Από κει και πέρα, όχι μόνο ο kouk, αλλά ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να παρακαλέσει για μικρότερες φωτό, μιας και υπάρχει σημαντικός αριθμός χρηστών με απλές dialup γραμμές. Πιστεύω αν ανοίξουμε μια δημοσκόπηση στην αυτοκίνηση (όπου μπαίνει ο πολύς ο κόσμος) να πειστείς.
οχι φίλε μου δεν κανω πλάκα.δεν νοείται να είναι καποιος μοντερατορας σε τοσο μεγαλο φορουμ και να εχει αργη συνδεση.Και οπως ειπα και πριν,δεν ζήτησα μεγάλες φωτογραφίες παντού αλλά μόνο στα θέματα του strifter.Οπως εχουν το δικαίωμα μερικοί να ζητάνε μικρές φωτογραφίες έτσι έχουν και το δικαίωμα να ζητάνε μεγάλες φωτογραφίες.Οποιος δεν μπορεί να βαλει dsl ας κανει υπομονή ή ας μην μπαίνει στα θέματα.Στο εξοχικό που βρίσκομαι το καλοκαίρι εχω 56Κ και δεν μπαίνω στο φορουμ γιατί με τέτοια σύνδεση τι να μπω να κάνω.Οταν έχουν όλοι τόσο μεγάλες υπογραφές κτλ.Τουλάχιστον όμως εγω δεν παραπονιέμαι.
-
Ρε Dimitrios τράβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι...
-
Ελάτε, παίδες, ας το αφήσουμε στην άκρη. Πολύ ζήτημα για το τίποτα. Το παλιο-νέτι είναι παλιο-νέτι είτε με PTSN είτε με ADSL. Η ουσία δεν είναι εντός του κυβερνοχώρου αλλά επί του βουνού. Να παλεύουμε την ουρά του εργαλείου μας και η τρυφερή ύπαρξις να μας κοιτά με κρυφό καμάρι!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε Dimitrios τράβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι...Mε αυτό τον τρόπο δεν βοηθάς στην λύση της παρεξήγησης...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Mε αυτό τον τρόπο δεν βοηθάς στην λύση της παρεξήγησης...
Φίλε μου, το ξέρω ότι δεν βοηθάω...
Αλλά με άτομο που λέει αυτά τα πράγματα... δηλαδή ότι όποιος δεν μπορεί να βλέπει μεγάλες φωτογραφίες, είτε να μην ανοίγει καν το θέμα ή να βάλει μεγαλύτερη σύνδεση, που κάλλιστα κάνουμε την δουλεία μας με μικρότερες, περιμένεις να βοηθήσω για να λυθεί η παρεξήγηση;Ας ξεκολλήσει λίγο το μυαλό του, για να δει ότι όλοι δεν μπορούν να έχουν γρήγορες συνδέσεις...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε Dimitrios τράβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι...Ελα είμαι στη γωνία...
ερχεσαι?αντε μάζεψε ακόμη μερικά bburago να παίζεις και άσε με εμένα στην ησυχία μου
-
Ελα είμαι στη γωνία...
ερχεσαι?αντε μάζεψε ακόμη μερικά bburago να παίζεις και άσε με εμένα στην ησυχία μου
απαράδεκτος.-
-
Συγνώμη φίλε Strifter που κάναμε άνω κάτω το ωραίο σου θέμα αλλά ο φίλος Δημήτρης δεν μας τα λέει καλά. Δημήτρη όπως καλά ξέρεις θα μπορούσαμε να ζητήσουμε όχι μόνο να είναι μικρές οι φωτογραφίες αλλά να δίνονται μόνο οι διευθύνσεις τους!!! Σε όλους μας αρέσουν τα ωραία κείμενα και οι ωραίες φωτογραφίες αλλά όλα έχουν ένα όριο. Αν φτιάξεις δικό σου Forum βάλε σαν προϋπόθεση εγγραφής την γρήγορη σύνδεση εδώ δεν ισχύει αυτό.
Τέτοιες ελιτίστικες συμπεριφορές το μόνο που κάνουν είναι να μας απομονώνουν. Για σκέψου το καλύτερα. -
Νομίζω πως δεν με καταλαβαίνετε.Εσείς πάτε στο άλλο άκρο για να αποδείξετε ότι είμαι ελέφαντας.
Μόνο στα θέματα του στρίφτερ να εχουμε κανονικού μεγέθους φωτογραφίες.Οχι σε όλα.
Α και με τις υπογραφές,τα αβατάρ κτλ γιατί δεν διαμαρτύρεται κανείς?Εγω ας πούμε με 56Κ το καλοκαίρι δεν μπορώ να μπαίνω στο φορουμ γιατί κανει 10 ώρες να φορτώσει μια απλή σελίδα-χωρίς φωτογραφίες μόνο και μόνο λόγω των μεγάλων αβατάρ και υπογραφών.
Μεγάλες φωτογραφίες στο Forum