-
Ανοίγω αυτο το θέμα με αφορμή ενα περιστατικό που μου ετυχε προ ημερών στην παραλιακή προς γλυφάδα.
ειδα μια διαφημιστική πινακίδα (πρέπει να την πρόσεξε πολύς κοσμος) που εδειχνε μια δεσποινίδα μονο με το σλιπάκι της, και το στηθος καλυμένο με ενα εφφε του photoshop μαλλον το blur, όπως φαντάζομαι όλα τα αρσενικά, ετσι και εγω προσπαθουσα να δω το θωλομένο σημειο της φωτογραφιας φυσικά χωρις αποτέλεσμα, το logo της διαφημησης ηταν 'τι ειναι αυτο που κοιταζεις;' ή κατι τέτοιο, το κακο ειναι οτι για κατι δευτερόλεπτα ειχα αποροφηθει απο την διαφημηση, την ωρα που ετρεχα με 80... βαζοντας σε κυνδινο την ζωή μου και των αλλων. εσας σας ετυχε το ιδιο; και ποια η γνώμη σας για τις διαφημησεις και ειδικά τετοιου είδους;Γιάννης
-
Ανοίγω αυτο το θέμα με αφορμή ενα περιστατικό που μου ετυχε προ ημερών στην παραλιακή προς γλυφάδα.
ειδα μια διαφημιστική πινακίδα (πρέπει να την πρόσεξε πολύς κοσμος) που εδειχνε μια δεσποινίδα μονο με το σλιπάκι της, και το στηθος καλυμένο με ενα εφφε του photoshop μαλλον το blur, όπως φαντάζομαι όλα τα αρσενικά, ετσι και εγω προσπαθουσα να δω το θωλομένο σημειο της φωτογραφιας φυσικά χωρις αποτέλεσμα, το logo της διαφημησης ηταν 'τι ειναι αυτο που κοιταζεις;' ή κατι τέτοιο, το κακο ειναι οτι για κατι δευτερόλεπτα ειχα αποροφηθει απο την διαφημηση, την ωρα που ετρεχα με 80... βαζοντας σε κυνδινο την ζωή μου και των αλλων. εσας σας ετυχε το ιδιο; και ποια η γνώμη σας για τις διαφημησεις και ειδικά τετοιου είδους;Γιάννης
-
-
ΚΑμια φωτο εβγαλες για να εχουμε και εμεις της επαρχιας αποψη ;
Απο καθαρα ακαδημαϊκής αποψης βεβαιως βεβαιως -
Θα συμφωνήσω με τον BILL33
-
-
O KOK απαγορεύει τις πινακίδες σε δρόμους όπου το όριο ταχύτητας είναι πάνω από 70, κοντά στα φανάρια, κλπ.
-
Όλες σχεδόν οι πινακίδες στους δρόμους είναι παράνομες.
-
Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για αυτό...
-
Δεν γίνεται τίποτα γιατί και οι δήμοι και τα κόμματα έχουν συμφέρον από αυτό. Μιλάμε για χοντρά λεφτά.
-
Στην Κατεχάκη, όπου είχαν γίνει και θανατηφόρα ατυχήματα και είχαν καταδικαστεί οι 'πινακιδάτοι' το όριο ΜΕΙΩΘΗΚΕ στα 60, οπότε ΔΕΝ εμπίπτει πλέον στις απαγορεύσεις του ΚΟΚ.
-
Μιλάμε για πολύ χοντρά λεφτά.
-
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
εσας σας ετυχε το ιδιο; και ποια η γνώμη σας για τις διαφημησεις και ειδικά τετοιου είδους;
ΓιάννηςΔεν χρειάζεται, όπως σου έτυχε, να βρεις μια διαφημιστική πινακίδα με περιεχόμενο για να απορροφηθείς. Το ανθρώπινο μάτι είναι επιρρεπές στις αλλαγές χρωμάτων και ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις, για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου μια διαφημιστική πινακίδα μπροστά σου μπορείς να την διαβάσεις (και ακόμη χειρότερο να καταλάβει το υποσυνείδητο τι λέει...)
Ακόμα και αυτά τα λίγα χιλιοστά αυξάνουν τον χρόνο αντίδρασης. Φαντάσου δηλαδή μια διαφήμιση όπως αυτή που πέτυχες.
Δεν είχε βγει ρε γμτ νόμος περί ποινής σε όποιους τοποθετούν διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους; -
Σε μερικά σημεία υπάρχουν οθόνες, όπως στην Ε.Ο. στο παλιό φανάρι της Κηφισιάς, που τα χρώματα εναλλάσσονται συνέχεια, πράγμα άκρως επικίνδυνο!
-
Allo ενα εμποδιο, στις πολυ σκληρες 'ειδικες' διαδρομες του Ραλυ Ελλαδος.
Ενας αγωνας που κραταει χρονια, για σκληροτραχηλους οδηγους, μεσα απο πηγμενους δρομους, απειρες λακουβες αλα Παρισι-Ντακαρ, με ασφαλτο γυαλι σαν τον παγο του Ραλι 1000 λιμνων, με διαγραμμησεις αλα Ραλι Σαφαρι, και οδηγους με χρονια πειρα στον Ωχ Αδελφισμο και στον αυτοσχεδιασμο....
Ραλυ Ελλαδος...σας περιμενουμε, μπορεις και εσυ....παρε την πρωτοβουλια και δειξε ποιος εισαι. Μην ξεχνας οτι εχεις μια μονο ζωη!!!
Ο νικητης, θα παρει δωρο, αυξηση στα τελη κυκλοφοριας, αυξηση στα διοδια, θα κανει 7 μερες κρουαζιερα με τον εργολαβο των δημοσιων εργων στο ιδιωτικο του γιωτ, και τελος θα ξεκουραστει ριχνωντας ξαπλες στα Υπουργεια, Δημοσιων Εργων, Δημοσιας Ταξης και τελος θα δει Big Brother στη βουλη των δηθεν Ελληνων οπου ολοι φωναζουν και σκουζουν και δουλεια δεν γινεται.
Μια προσφορα της Ελληνικης Πολιτειας
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
5. Στην Κατεχάκη, όπου είχαν γίνει και θανατηφόρα ατυχήματα και είχαν καταδικαστεί οι 'πινακιδάτοι' το όριο ΜΕΙΩΘΗΚΕ στα 60, οπότε ΔΕΝ εμπίπτει πλέον στις απαγορεύσεις του ΚΟΚ.Είμαστε ανεκδιήγητοι! Αντί να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, το κρύβουμε κάτω απ' το χαλί και δυστυχώς όχι μόνο σ' αυτό τον τομέα, αλλά παντού, τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στην πολιτική...
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Allo ενα εμποδιο, στις πολυ σκληρες 'ειδικες' διαδρομες του Ραλυ Ελλαδος.Ενας αγωνας που κραταει χρονια, για σκληροτραχηλους οδηγους, μεσα απο πηγμενους δρομους, απειρες λακουβες αλα Παρισι-Ντακαρ, με ασφαλτο γυαλι σαν τον παγο του Ραλι 1000 λιμνων, με διαγραμμησεις αλα Ραλι Σαφαρι, και οδηγους με χρονια πειρα στον Ωχ Αδελφισμο και στον αυτοσχεδιασμο....
Ραλυ Ελλαδος...σας περιμενουμε, μπορεις και εσυ....παρε την πρωτοβουλια και δειξε ποιος εισαι. Μην ξεχνας οτι εχεις μια μονο ζωη!!!
Ο νικητης, θα παρει δωρο, αυξηση στα τελη κυκλοφοριας, αυξηση στα διοδια, θα κανει 7 μερες κρουαζιερα με τον εργολαβο των δημοσιων εργων στο ιδιωτικο του γιωτ, και τελος θα ξεκουραστει ριχνωντας ξαπλες στα Υπουργεια, Δημοσιων Εργων, Δημοσιας Ταξης και τελος θα δει Big Brother στη βουλη των δηθεν Ελληνων.
Μια προσφορα
Μήπως είσαι διαφημιστής? Με έπεισες!
Θα ανανεώσω τη συνδρομή μου! Μήπως χρειάζομαι super licence ή κάνει και το γνωστό ροζ χαρτάκι?
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Allo ενα εμποδιο, στις πολυ σκληρες 'ειδικες' διαδρομες του Ραλυ Ελλαδος.
Ενας αγωνας που κραταει χρονια, για σκληροτραχηλους οδηγους, μεσα απο πηγμενους δρομους, απειρες λακουβες αλα Παρισι-Ντακαρ, με ασφαλτο γυαλι σαν τον παγο του Ραλι 1000 λιμνων, με διαγραμμησεις αλα Ραλι Σαφαρι, και οδηγους με χρονια πειρα στον Ωχ Αδελφισμο και στον αυτοσχεδιασμο....
Ο νικητης, θα παρει δωρο, αυξηση στα τελη κυκλοφοριας, αυξηση στα διοδια, θα κανει 7 μερες κρουαζιερα με τον εργολαβο των δημοσιων εργων στο ιδιωτικο του γιωτ, και τελος θα ξεκουραστει ριχνωντας ξαπλες στα Υπουργεια, Δημοσιων Εργων, Δημοσιας Ταξης και τελος θα δει Big Brother στη βουλη των δηθεν Ελληνων.
Μια προσφορα
Μήπως είσαι διαφημιστής? Με έπεισες!
Θα ανανεώσω τη συνδρομή μου! Μήπως χρειάζομαι super licence ή κάνει και το γνωστό ροζ χαρτάκι?
Οχι, ενα απλο νοημων ον, το οποιο απορει με τα αλλα δηθεν νοημοντα οντα, τα οποια αν και ειναι στα 2005 ετη, σκεφτονται και δρουν με χειροτερους τροπους απο οτι οι προγονοι μας του 500 π.Χ.
Συνεπως, οχι διαφημηστης, αλλα μαλλον κυνικος φιλοσοφος...ή καλυτερα παρατηρητης αγριων ζωων και μελος της ζουγκλας μας.
Και βεβαια, εβαλα ευθυμο περιεχομενο παραπανω, διοτι ειμαι εναντια στην απαισιοδοξια.....μια μερα θα τα καταφερουμε...τα δισεγγονα μας
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
εδειχνε μια δεσποινίδα μονο με το σλιπάκι της, και το στηθος καλυμένο με ενα εφφε του photoshop μαλλον το blur, όπως φαντάζομαι όλα τα αρσενικά, ετσι και εγω προσπαθουσα να δω το θωλομένο σημειο της φωτογραφιαςενοχληθηκα και εγω απο την συγκεκριμενη πινακιδα επειδη καταφερε να μου αποσπασει την προσοχη σε ενα δρομο στην περιοχη μου, που παρολο που τον ξερω καλα, χαζευοντας την πινακιδα λιγο ελειψε να πεσω στον μπροστινο μου λογω ερυθρου σηματοδοτη...
θα συμφωνησω και με τον TGD οτι διακυβευονται αρκετα συμφεροντα, οποτε ειναι ουτοπικο να ελπιζει κανεις πως η κατασταση θα αλλαξει.
κρινοντας την συγκεκριμενη διαφημιση τωρα, εκτος απο τον προφανες κινδυνο, δεν νομιζω οτι ειναι και ιδιαιτερα επιτυχημενη, αφου αποτυγχανει στο να γνωστοποιει την μαρκα - θυμασαι τι προιον διαφημιζε?
...ομως,
υπαρχουν βεβαια και διαφημισεις αριστουργηματα που χαιρεσαι να βλεπεις στους πηγμενους δρομους της Αθηνας κατα τη διαρκεια μποτιλιαρισματος, οπως η:
-
Τετοια βυζακια μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ευκολα. Αλλα και τι να βαλουν οι ανθρωποι? Καμια τζατζογρια? Τοτε θα κραζαμε απο αηδια
Οι διαφημησεις πανε στο καλο.... τοσα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ που κυκλοφορουν με μινιμουμ ντυσιμο δεν σας αποσπουν την προσοχη? Εμενα μου την σμπαραλιαζουν, ποσες φορες εχω κοντεψει να τρακαρω λογω μινι φουστας...
Μηπως να απαγορευτουν τα γκομενακια? -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Τετοια βυζακια μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ευκολα. Αλλα και τι να βαλουν οι ανθρωποι? Καμια τζατζογρια? Τοτε θα κραζαμε απο αηδιαΟι διαφημησεις πανε στο καλο.... τοσα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ που κυκλοφορουν με μινιμουμ ντυσιμο δεν σας αποσπουν την προσοχη? Εμενα μου την σμπαραλιαζουν, ποσες φορες εχω κοντεψει να τρακαρω λογω μινι φουστας...
Μηπως να απαγορευτουν τα γκομενακια?Κόντεψες να τρακάρεις κοιτώντας μίνι φούστα;
Παρηγορήσου τότε.
Εγώ,έχω τρακάρει κοιτώντας μίνι φούστα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τετοια βυζακια μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ευκολα. Αλλα και τι να βαλουν οι ανθρωποι? Καμια τζατζογρια? Τοτε θα κραζαμε απο αηδια
Οι διαφημησεις πανε στο καλο.... τοσα ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ που κυκλοφορουν με μινιμουμ ντυσιμο δεν σας αποσπουν την προσοχη? Εμενα μου την σμπαραλιαζουν, ποσες φορες εχω κοντεψει να τρακαρω λογω μινι φουστας...
Μηπως να απαγορευτουν τα γκομενακια?Κόντεψες να τρακάρεις κοιτώντας μίνι φούστα;
Παρηγορήσου τότε.
Εγώ,έχω τρακάρει κοιτώντας μίνι φούστα!!! -
Aυτή η διαφήμιση είναι όλα τα λεφτά Βέβαια αυτό την κάνει και κίνδυνο-θάνατο για έναν οδηγό.
Όσο για τη 'λύση' της μείωσης του ορίου ταχύτητας στην Κατεχάκη Δηλαδή όλες οι πινακίδες στην Κατεχάκη είναι νόμιμες τώρα?Το ερώτημα παραμένει βέβαια... τί διαφήμιζε?
Και η κοπέλα ήταν φυσικά προικισμένη ή είχε πέσει Photoshop και στο μέγεθος??? -
Πρίν λίγα χρόνια,υπήρχε ενα καφέ στή θεσσαλονίκη,πού λεγότανε 'Σύγκρουση'
πάνω από τήν είσοδο τού μαγαζιού,υπήρχε ώς ντεκόρ,ένα σφηνομένο στό κτήριο αυτοκίνητο,μέ αναμένα τα αλάρμ.
Κάθε μέρα,μπροστά από τό μαγαζί,γίνοτανε καί από ένα ατύχημα,λόγω του ότι,όλοι (μά όλοι) οι οδηγοί,κοιτούσαν τό σφηνομένο αυτοκίνητο.
Παρ'όλα αυτά,τό ντεκόρ παρέμεινε εκεί γιά χρόνια. -
Είχαν και κέρινα ομοιώματα διαμελισμένων πτωμάτων;
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Και η κοπέλα ήταν **φυσικά προικισμένη **ή είχε πέσει Photoshop και στο μέγεθος???Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ !!!
Πάντως, την διαφήμιση την βλέπω ακατάλληλη για τοποθέτηση σε 'γρήγορους' δρόμους...
Διαφημιστικές πινακίδες στους δρομους