-
Γεια χαρά σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για επιλογή αυτοκινήτου.
Η αδερφή μου μετά από 12 χρόνια συμβίωσης με ένα Peugeot 106 1.4 σκέφτεται να πάρει ένα καινούργιο.
Κατά 90% κινείται μέσα στη πόλη και κάνει 3-4 ταξίδια το χρόνο. Θέλει κάτι με μεγάλους σχετικά χώρους αλλά και σχετικά περιορισμένο εξωτερικά.
Εγώ της πρότεινα το Jazz με δεύτερη επιλογή ίσως ένα 206 SW.
Με το Peugeot είμαστε αφάνταστα ικανοποιημένοι αλλά το Jazz προσφέρει πολύ καλό συνδυασμό χώρων.Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς και εμπειρίες από κατόχους Jazz ή 206 SW. (και ίδιως για το κόστος των service).
-
Η αδερφή μου μετά από 12 χρόνια συμβίωσης με ένα Peugeot 106 1.4 σκέφτεται να πάρει ένα καινούργιο.
Κατά 90% κινείται μέσα στη πόλη και κάνει 3-4 ταξίδια το χρόνο. Θέλει κάτι με μεγάλους σχετικά χώρους αλλά και σχετικά περιορισμένο εξωτερικά.
Με το Peugeot είμαστε αφάνταστα ικανοποιημένοι αλλά το Jazz προσφέρει πολύ καλό συνδυασμό χώρων.Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς και εμπειρίες από κατόχους Jazz ή 206 SW. (και ίδιως για το κόστος των service).
-
-
Ο χρήστης chkolon έγραψε:
Με το Peugeot είμαστε αφάνταστα ικανοποιημένοι
Δύσκολα να σταθείς δευτερη φορά τόσο τυχερός, οπότε πάρε το Jazz, είναι και πολύ καλύτερο συνολικά.
-
Ο χρήστης chkolon έγραψε:
Με το Peugeot είμαστε αφάνταστα ικανοποιημένοιΔύσκολα να σταθείς δευτερη φορά τόσο τυχερός, οπότε πάρε το Jazz, είναι και πολύ καλύτερο συνολικά.
True, true....!
-
Δηλαδή συζητάμε μόνο για ένα εκ των δύο ή μπορούν να γίνουν και άλλες προτάσεις;
Αυτό προς διευκόλυνση και άλλων φίλων που θέλουν να βοηθήσουν. Σε κάθε περίπτωση η δική μου γνώμη είναι Jazz.
Τώρα για το κόστος των service (καλά κάνεις και ρωτάς) δεν έχω νούμερα. Όταν είχαμε ενδιαφερθεί εμείς για το Jazz είχα ρωτήσει για το κόστος επιπλέων τοποθέτησης των φώτων ομίχλης που δεν είχε και μας είχαν πει γύρω στα 500 ευρώ...
Για την ιστορία ο λόγος που το απορίψαμε ήταν η υψηλή τιμή και η ανελαστική (τότε) χρηματοδότηση. -
Καλό το Jazz αλλά πάσχει από αντιπρόσωπο...
Κοίτα και τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν όπως Mitsubishi Colt, Οpel Agila, Meriva, Suzuki Swift κλπ κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλό το Jazz αλλά πάσχει από αντιπρόσωπο...Κοίτα και τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν όπως Mitsubishi Colt, Οpel Agila, Meriva, Suzuki Swift κλπ κλπ κλπ...
Συγγνώμη, αν έχω χάσει κάτι, αλλά η Μίτσου έχει άλλον αντιπρόσωπο από τη Ηonda ?
Πρότασή μου κι εμένα το Jazz.
Πήγα πρόσφατα να δω το Swift. Δε το δίνανε για τεστ ακόμη. Γενικά μ' άρεσε. Αλλά μπροστά θυμίζει έντονα Clio. Τα Οpel θαρρώ πως είναι αρκετά κλικ κάτω από το Jazz.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλό το Jazz αλλά πάσχει από αντιπρόσωπο...Κοίτα και τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν όπως Mitsubishi Colt, Οpel Agila, Meriva, Suzuki Swift κλπ κλπ κλπ...
7 xronia εγγυηση ρε παιδια... εγω πηρα και ξενιασα
JAZZ (απο δευτερο αμαξι κοντευει να γινει πρωτο)
-
Ανάμεσα στα δύο και εγώ το Jazz θα προτείνω...
-
Το 206SW δεν είναι άσχημο πίσω.....?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 206SW δεν είναι άσχημο πίσω.....?Μια χαρά είναι, έχει και φιμέ το πίσω τζάμι. Μου φαίνεται αρκετά συμπαθητικό...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 206SW δεν είναι άσχημο πίσω.....?πολύ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πολύ!
Tώρα που το ξαναβλέπω έχετε ένα δίκιο, αλλά δεν είναι και χάλια...
-
...και το Jazz δεν είναι ο ορισμός της ομορφιάς όμως...
-
ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ JAZZ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
-
Ο χρήστης gant106 έγραψε:
ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ JAZZ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!Σε ποιόν αναφέρεσαι...;
Κάνε ένα QUOTE στα λεγόμενά του για να καταλαβαίνουμε κι εμείς...
Πατάς εκείνο το κουμπάκι πάνω δεξιά στο ποστ που θέλεις να σχολίάσεις... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πολύ!
εμένα πάλι μ'αρέσει
-
Jazz από κάθε άποψη.
Έχει και κινητήρα Twin Spark -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Έχει και κινητήρα Twin SparkΕχμμμμ... Dual Spark.
Honda Jazz vs 206 SW 1.4