-
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ
1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ 30-50 ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ(ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΟΥ Ρ.ΣΤΑΘΜΟΥ)
-
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ(ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
-
ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΚ. ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ....
4)............................................
5).......................................................
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ............
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
-
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ
1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ 30-50 ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ(ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΟΥ Ρ.ΣΤΑΘΜΟΥ)
-
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ(ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
-
ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΚ. ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
-
ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ
-
-
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
-
ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΟ!!!!
-
ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟΥΤΣΙΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ!:lol:
ΜΠΙΙΙΙΙΠ ΜΠΠΠΠΙΙΙΙΙΙΙΠ ΓΚΛΟΥΠ!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΟ!!!!ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ!!!!!!!
.....ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Ενα δεν μας ανέφερες να πουμε στην λέσχη φίλε Παντελάκη.1η και 2η κύμη την τρέξαμε και μας υπερκάλυψε όπως εχω αναφέρει παλιοτερα και εγώ και πρόσφατα και εσύ μεσω φορουμ.Ξέρουμε καλά πως ο Κύριος θωμάς κάνει πολλα για μας στην κύμη περισσότερα και απο αυτά που προσδοκούμε.Μήπως θα πρέπει να μάθουμε αν πρέπει να σκάσετε 300 και στην κύμη με τόσες παροχές free απο τον δήμο?Εγώ είδη απέχω φέτος απο αναβάσεις αηδιασμένος απο την γεναία αυτή απόφαση της εθεα στα παράβολα.Η κύμη είναι η αναβαση που γουστάρω με 1000 και πραγματικά αν όλα αυτα που γνωρίζουμε όλοι μας πως γίνοντε στην κύμη γινόταν απο την κάθε λέσχη θα πλήρωνα ευχαρίστως την 300άρα σε όλους τους αγώνες εφόσον θα είχα free διαμονή,ανθρώπινη αναμονή στον τερματισμό και online ακρόαση.Στον συγκεκριμένο αγώνα και εφόσον τις δίνει ο δήμος τις παροχές (αν κάνω λαθος διορθώστε με) η αξιαγάπητοι και πολλοί σωστοί ανθρωποι της οργάνωσης θα βοηθήσουνε με καποιο τρόπο τους συμετέχοντες?
-
Γιώργο, Χρίστο κ.λπ, καλησπέρα
(εσύ δρομέα, θα φας δύο φάπες!)
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα που έχουμε ΣΟΑΑ, που στην ΕΘΕΑ συμμετέχουν 3 αγωνιζόμενοι, δεν μπορούμε να ζητήσουμε και να γίνουν με τη μία αποδεκτά τα αυτονόητα από ανθρώπους με πείρα και καθαρό μυαλό όπως ο Χιωτίδης και ο Πασαλής.Στρατης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιώργο, Χρίστο κ.λπ, καλησπέρα
(εσύ δρομέα, θα φας δύο φάπες!)
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα που έχουμε ΣΟΑΑ, που στην ΕΘΕΑ συμμετέχουν 3 αγωνιζόμενοι, δεν μπορούμε να ζητήσουμε και να γίνουν με τη μία αποδεκτά τα αυτονόητα από ανθρώπους με πείρα και καθαρό μυαλό όπως ο Χιωτίδης και ο Πασαλής.Στρατης
ΦΡΕΝΤΟΥΤΣΙΝΟΝ ΑΠΕΖΗΤΕΙ
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΔΥΟ ΦΑΠΩΝ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗ
ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΝ ΦΡΑΠΩΝΜΕ ΠΟΛΗ ΖΑΧΑΡΙ ΩΜΟΣ
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
) ΟΙ αξιαγάπητοι και πολλοί σωστοί ανθρωποι της οργάνωσης θα βοηθήσουνε με καποιο τρόπο τους συμετέχοντες?ΕΔΩ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ......., ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ..............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
) ΟΙ αξιαγάπητοι και πολλοί σωστοί ανθρωποι της οργάνωσης θα βοηθήσουνε με καποιο τρόπο τους συμετέχοντες?
ΕΔΩ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ......., ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ..............
Κύριε Χρήστο 2 χρονιές που ετρεξα την κύμη νομίζω ότι η οργάνωση ήταν στο ύψος της.Τώρα αν κάνει κάτι καλύτερο για τους αγωνιζώμενους αυτό ας το κρίνει η ίδια η λέσχη.Λυμάμε που θα απέχω όπως και να έχει η κατάσταση
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ .
Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ , ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ .
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ , ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ , ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ , ΑΠ'ΤΗΝ ΔΟΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ , ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ...ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΡ-ΛΑΙΝ , ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΛΑ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙ , ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ), ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΣΙ , ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΕΤΟΣ , ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η Ν 1 π.χ. ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΟΥΛΑ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ?ΒΕΒΑΙΑ , Ο ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ , ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ , ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΑΡΑ , ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ , ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ (ΜΑΣ ΛΕΝΕ) , ΒΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ
ΟΠΟΤΕ , ΦΙΛΕ oikon.racing ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ! : -
Σεβαστά τα αναγραφόμενα σας κύριε Χρήστο.Σίγουρα η λέσχη θα πρέπει να καλύψει και τα μακροπρόθεσμα εξοδα,γιατί αυτή είναι η πηγή εσόδων οι διοργανώσεις αγώνων.Επίσης μίλησα για τα περιθώρια που μπορεί να έχει απο τα αυξημένα παράβολα και μάλιστα αυτό είπα είναι στην κρίση της.Πιστεύω πώς όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να εποφελούντε σε οποιαδήποτε παροχή αν θα υπάρξει ασχέτως κλάσεων.Τώρα στο θέμα χορηγών που αναφέρατε έχετε δίκιο για την συγκεκριμένη ανάβαση αλλα ας μην ξεχνάμε πως ένας κούκος δεν φέρνει την ανοιξη και το λέω αυτό γιατί μια κύμη μόνο παρέχει προβολή και όσα ζητάει ο κάθε αγωνιζόμενος αλλα γίνοντε άλλες 7 αναβάσεις που δεν φτουράνε μπροστά στην συγκεκριμένη εκδήλωση.Σίγουρα σε αυτές τις κινήσεις έχει συμβάλει και η λέσχη και δεν ήρθανε ουρανοκατέβατες.Στο μόνο που κάνετε λάθος αγαπήτέ APR είναι στο όνομά μου Με λένε χρυσοβαλάντη αλλα και χρήστο που με ονομάσατε κοντά πέσατε
-
Μέσα σε αυτό το χώρο λέγονται πράγματα που δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ σε μας γιατί δεν είμαστε και πολύ τακτικοί επισκέπτες
Πληροφορήθηκα για το topic που έχετε ανοίξει και για αυτούς που δεν μας ξέρουν, θέλω να διευκρινίσω ή ακόμη και να κάνω γνωστά ορισμένα θέματα.
Η σχέση της Λέσχης μας με τον Δήμο Κύμης στα 3 χρόνια συνεργασίας μας είναι άρτια. Ως εκ τούτου οτιδήποτε του ζητηθεί, πραγματοποιείται για την βελτίωση της διοργάνωσης.
Είναι, φαντάζομαι σαφές πως ο Δήμος δεν είχε ξαφνικά έμπνευση για το πώς γίνεται μία καλή Ανάβαση, δεν είναι άλλωστε οργανωτής. Η Λέσχη μας με την πείρα και την επιθυμία μας για συνεχή βελτίωση των διοργανώσεών μας, ζήτησε, πρότεινε και βρήκε πρόσφορο έδαφος στον απόλυτα συνεργάσιμο Δήμο και κυρίως στον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά και προχώρησε ανεβάζοντας τον πήχυ.Άλλωστε και οι άλλες μας διοργανώσεις αν μη τι άλλο, πιστεύω ότι βεβαιώνουν τα λεγόμενά μου. Ακόμα και στην τελευταία Ριτσώνα (συνδιοργάνωση με την ΑΛΑ), όλοι πρέπει να δεχθούν πως εκτός από τα βασικά ζητούμενα (κυρίως ασφάλειας που πρέπει να έχει μία ανάβαση) εξαντλήθηκαν τα μέτρα για ότι καλύτερο, χωρίς απολύτως καμία βοήθεια από Δήμο ή τοπικό παράγοντα και πως ακόμα και τα σκουπίδια τη Δευτέρα το μεσημέρι είχαν μαζευτεί από όλο το χώρο της Ανάβασης. Για να μην πω για τις τουαλέττες, για την μεγαφωνική που έφτανε μέχρι και το τελευταίο αυτοκίνητο ή για τον μπουφέ στον τερματισμό που έτσι κι αλλιώς τον έχουμε καθιερώσει εδώ και χρόνια σε όλες τις αναβάσεις μας. Αποτελέσματα δε, έπαιρναν όλοι οι αγωνιζόμενοι με την επιστροφή τους κάθε φορά στην αφετηρία.
Πιστεύουμε ότι αυτά είναι βασικά στοιχεία μιας πετυχημένης ανάβασης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.Όσο για το τί θα κάνει η Start Line στην Κύμη για τους αγωνιζόμενους, σας παρακαλούμε μην προτρέχετε...
Και κάτι τελευταίο. Είμαστε καλώς ή κακώς επαγγελματίες αλλά πρώτα απ' όλα στην συμπεριφορά μας και στη στάση απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται (αγωνιζόμενους, χορηγούς, ΕΘΕΑ, άλλους οργανωτές...). Η Λέσχη λειτουργεί καθημερινά σαν εντευκτήρια και σίγουρα θέλει να καλύψει πάγια έξοδα. Αλλά κατά βάση είμαστε Σωματείο και θέλουμε να προχωράμε μπροστά.
Η καλόπιστη κριτική μας βοηθά να βελτιωνόμαστε και είμαστε στη διάθεση όλων για συζήτηση σε οποιαδήποτε πρόταση.
Η κακόπιστη κριτική όμως και κυρίως αυτή εκ του ασφαλούς, μόνο κακό μπορεί να κάνει και ακόμα ακόμα να αποκαρδιώσει όσους προσπαθούν.Για την START LINE
Nίκος Πασαλής -
ΤΙ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ?
Η ΖΑΧΑΡΗ
-
Ο χρήστης IGNIS.S έγραψε:
Μέσα σε αυτό το χώρο λέγονται πράγματα που δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ σε μας γιατί δεν είμαστε και πολύ τακτικοί επισκέπτεςΠληροφορήθηκα για το topic που έχετε ανοίξει και για αυτούς που δεν μας ξέρουν, θέλω να διευκρινίσω ή ακόμη και να κάνω γνωστά ορισμένα θέματα.
Η σχέση της Λέσχης μας με τον Δήμο Κύμης στα 3 χρόνια συνεργασίας μας είναι άρτια. Ως εκ τούτου οτιδήποτε του ζητηθεί, πραγματοποιείται για την βελτίωση της διοργάνωσης.
Είναι, φαντάζομαι σαφές πως ο Δήμος δεν είχε ξαφνικά έμπνευση για το πώς γίνεται μία καλή Ανάβαση, δεν είναι άλλωστε οργανωτής. Η Λέσχη μας με την πείρα και την επιθυμία μας για συνεχή βελτίωση των διοργανώσεών μας, ζήτησε, πρότεινε και βρήκε πρόσφορο έδαφος στον απόλυτα συνεργάσιμο Δήμο και κυρίως στον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά και προχώρησε ανεβάζοντας τον πήχυ.Άλλωστε και οι άλλες μας διοργανώσεις αν μη τι άλλο, πιστεύω ότι βεβαιώνουν τα λεγόμενά μου. Ακόμα και στην τελευταία Ριτσώνα (συνδιοργάνωση με την ΑΛΑ), όλοι πρέπει να δεχθούν πως εκτός από τα βασικά ζητούμενα (κυρίως ασφάλειας που πρέπει να έχει μία ανάβαση) εξαντλήθηκαν τα μέτρα για ότι καλύτερο, χωρίς απολύτως καμία βοήθεια από Δήμο ή τοπικό παράγοντα και πως ακόμα και τα σκουπίδια τη Δευτέρα το μεσημέρι είχαν μαζευτεί από όλο το χώρο της Ανάβασης. Για να μην πω για τις τουαλέττες, για την μεγαφωνική που έφτανε μέχρι και το τελευταίο αυτοκίνητο ή για τον μπουφέ στον τερματισμό που έτσι κι αλλιώς τον έχουμε καθιερώσει εδώ και χρόνια σε όλες τις αναβάσεις μας. Αποτελέσματα δε, έπαιρναν όλοι οι αγωνιζόμενοι με την επιστροφή τους κάθε φορά στην αφετηρία.
Πιστεύουμε ότι αυτά είναι βασικά στοιχεία μιας πετυχημένης ανάβασης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.Όσο για το τί θα κάνει η Start Line στην Κύμη για τους αγωνιζόμενους, σας παρακαλούμε μην προτρέχετε...
Και κάτι τελευταίο. Είμαστε καλώς ή κακώς επαγγελματίες αλλά πρώτα απ' όλα στην συμπεριφορά μας και στη στάση απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται (αγωνιζόμενους, χορηγούς, ΕΘΕΑ, άλλους οργανωτές...). Η Λέσχη λειτουργεί καθημερινά σαν εντευκτήρια και σίγουρα θέλει να καλύψει πάγια έξοδα. Αλλά κατά βάση είμαστε Σωματείο και θέλουμε να προχωράμε μπροστά.
Η καλόπιστη κριτική μας βοηθά να βελτιωνόμαστε και είμαστε στη διάθεση όλων για συζήτηση σε οποιαδήποτε πρόταση.
Η κακόπιστη κριτική όμως και κυρίως αυτή εκ του ασφαλούς, μόνο κακό μπορεί να κάνει και ακόμα ακόμα να αποκαρδιώσει όσους προσπαθούν.Για την START LINE
Nίκος ΠασαλήςΈτσι απαντάνε οι σωστές λέσχες κύριοι με σεβασμό στο πελάτη και όχι μη σώσεις και ανέβεις !
Τα υπόλοιπα στη πράξη αν και έμαθα ότι έχει γίνει πλάτυνση του δρόμου σε κάποια σημεία και κάποιες διορθώσεις με μπαριέρες . -
[quote='IGNIS.S']
Όσο για το τί θα κάνει η Start Line στην Κύμη για τους αγωνιζόμενους, σας παρακαλούμε μην προτρέχετε...
ΑΚΟΥΣ ...ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ , ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΤΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Η κακόπιστη κριτική όμως και κυρίως αυτή εκ του ασφαλούς, μόνο κακό μπορεί να κάνει και ακόμα ακόμα να αποκαρδιώσει όσους προσπαθούν.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ , ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ , ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕ ...
, .ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ..........ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ , ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΥΛΟΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.....................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Όσο για το τί θα κάνει η Start Line στην Κύμη για τους αγωνιζόμενους, σας παρακαλούμε μην προτρέχετε...
ΑΚΟΥΣ ...ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ , ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΤΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Η κακόπιστη κριτική όμως και κυρίως αυτή εκ του ασφαλούς, μόνο κακό μπορεί να κάνει και ακόμα ακόμα να αποκαρδιώσει όσους προσπαθούν.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ , ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ , ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕ ...
, .ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ..........ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ , ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΥΛΟΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.....................
Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και πάθεις καμία δηλητηρίαση , ***Φαρμάκη στάζει ***…..
o kαφες σου κρυωσε.
Καλή εβδομάδα -
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και πάθεις καμία δηλητηρίαση , ***Φαρμάκη στάζει ***…..
o kαφες σου κρυωσε.
Καλή εβδομάδαΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ , ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ........... ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ?
-
Ο χρήστης IGNIS.S έγραψε:
Μέσα σε αυτό το χώρο λέγονται πράγματα που δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ σε μας γιατί δεν είμαστε και πολύ τακτικοί επισκέπτεςΠληροφορήθηκα για το topic που έχετε ανοίξει και για αυτούς που δεν μας ξέρουν, θέλω να διευκρινίσω ή ακόμη και να κάνω γνωστά ορισμένα θέματα.
Nίκος ΠασαλήςΠραγματικά τα λεγόμενα του κυρίου Πασαλή έχουνε να κάνουνε με την πραγματικότητα.Εγώ απλά μια ερώτηση έκανα για το αν οι αγωνιζόμενοι θα είχαν καποια αλλη παροχή και εύγε σας αν κρίνετε πως έχετε την δυνατότητα να τους την προσφέρετε.Κανείς δεν σας εκρινε αρνητικά αν διαβάσετε καλά της παραπάνω ενότητες αντιθέτως δε σας αποφέρουμε (εγώ πρωσοπικά)και τα ευσημα και λέγοντας πως ένας κούκος δεν φέρνει την ανοιξη ενοώ πως μακάρι να ήταν όλες οι αναβάσεις σαν την κύμη με οργανωτές αντάξιους σαν εσάς.Επύσης κάπου λέω πως όλες οι παροχές της κύμης (άσχετα αν τις προσφέρει ο Δήμος) δεν ήρθανε ουρανοκατέβατες αλλα συμβάλατε εσείς, και μπράβο σας που το καταφέρατε.Μακάρι και αλλοι δήμοι να βλέπανε την αναπτυξη και τον πολιτισμό του τόπου τους μέσα απο τους αγώνες.Νομίζω πως όλα τα παραπάνω θέματα είχανε να κάνουνε με τα καλά που προσφέρει η κύμη και η οργάνωση και σε καμιά περίπτωση να να χαθεί η καλύτερη εικόνα ενός αγώνα σαν της συγκεκριμένης ανάβασης που είναι παράδειγμα προς μίμησης για όλους τους μελοντικούς αγώνες αν ποτέ φτασουνε σε τέτοια επίπεδα απο πλευράς παροχών και οργάνωσης.
Τώρα αν μια ερώτηση που έκανα για το αν θα υπάρξει επιπλέων παροχή απο οικονομικής πλευράς παρερμηνέυτηκε σαν ασχημη κρητική οφείλω να ζητήσω 2 φορές συγνώμη,σαν αγωνιζώμενος,και σαν θεατής που μετα λύπης μου θα είμαι στην κύμη φέτος.
Νομίζω πως αυτά που ειπώθηκαν στην ενότητα αυτή δεν είχανε σε καμιά περίπτωση κακόπιστη κρητική,απεναντίας ακρως το αντίθετο είχανε μια πολύ καλή κρητική για εσάς και τον συγκεκριμένο αγώνα,και σε καμιά περίπτωση δεν είχανε σκοπό να αποκαρδήσουν καννέναν.
Κύριε Πασαλή μακάρι ο χρόνος σας να σας επιτρέπει να μπένετε πιο συχνά στο φοριουμ και να βλέπετε ευχάριστες και δυσάρεστες συζητήσεις που γίνοντε και σαν ένα απο τα πιο ενεργά μέλη στους αγώνες που είστε να συμβάλετε στην καλυτέρευσή τους.Υ.Γ Τα είδα κύριε χρήστο τα είδα και χάρηκα,και μακάρι να βλέπουμε συχνά απαντήσεις στα ερωτήματά μας.
3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ ΕΝ ΕΤΗ 2005................