-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ZAFIRA ΣΤΑ 1600 Η 1800 κε.
TI ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΕΚΤΕΣ.ΜΦΧ
ΓΚ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΚ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΚ
-
Καλωσήρθες
Πιστεύω να μιλάς για το επερχόμενο νέο μοντέλο ...
ρίξε μια ματιά εδώ ... http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 2&start=15 -
Το έχεις οδηγήσει;
Είχα για 2 μέρες σαν αυτοκίνητο αντικατάστασης το Όπελ Μερίβα με τον 1600 βενζίνης.
Γενικά δεν τράβαγε. Έχει ψιλομακρυές σχέσεις, αλλά δεν πίστευα πως ένα 1600άρι θα μπορούσε να είναι τόσο αργό...
Φρένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ (τουλάχιστον στην ελβετική άσφαλτο), παρά το ABS άφηνα μαύρες λωρίδες πίσω μου άμα τσαρούχωνα!!!
Άνεση στην πόλη σούπερ!! Και σε καβάλημα (χαμηλών στην Ελβετία) πεζοδρομίων, και σε 'καλντερίμι'. Στον αυτοκινητόδρομο όμως ένιωθες πως κολύμπαγε...
Η κοπέλα μουτ καθήμενη ψηλά και με το κολύμπι παραπονιόταν πως έχει αναγούλα... Όταν τελικά ξαναπήραμε την 156 παρά την σκληρή ανάρτηση έλεγε πως ήταν πιο άνετη...
Σε στρίψιμο όσο είσαι ΑΡΓΟΣ, κανένα πρόβλημα. Άμα ανέβει όμως ο ρυθμός είναι κούνια μπέλα και ενοχλεί αρκετά εμένα σαν οδηγό... Ποτέ δεν κατάφερα να το στρίψω οριακά, όχι για τίποτα άλλο, αλλά από δεξιά μου τσίριζε πόσο άσχημα νιώθει... Ακόμα και με το Σιβικάκι με αναρτήσεις 120.000 χμ δεν μου φωνάζει από τόσο νωρίς...
Από χώρους ήταν ικανοποιητικότατο, ειδικά αφού συνήθιζες πόσο κοντό καπώ έχει. Ευέλικτο θα το έλεγα για τους χώρους που διαθέτει.
Παρά τα ΑΣΧΗΜΑ τυφλά σημεία από τις περίεργες εμπρός κολώνες είχες πολύ καλή αίσθηση του χώρου γύρω σου μιας και καθόσουν ψηλά.
Το αμάξι είχε 16000 χμ και ήταν 14 μηνών, ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ!!! (όχημα αντικατάστασης από Έιβις). Τα πάντα μέσα σε άψογη κατάσταση. Για τόσο νέο αμάξι αναμενόμενο, αλλά αυτό ήταν νοικιάρικο.
Παρόλα αυτά το ταμπλώ έτριζε ΠΟΛΥ!!! Και με τους ελβετικούς δρόμους ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...Φυσικά μιλάω για το Μερίβα, το Ζαφίρα είναι ένα μέγεθος παραπάνω, αλλά φαντάζομαι τα 'περίεργα' στοιχεία του θα είναι σαν του Μερίβα και πιο τονισμένα...
Συμβουλή μου:
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΜΑΞΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ!!!Παρότι η αρχική μου εντύπωση ήταν ΜΑΛΛΟΝ θετική, αν το αγόραζα θα το μετάνιωνα ΠΟΛΥ!
-
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.
ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΤΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ZAFIRA